![]() |
Ljudi ako mislite na FER ili FSB nemojte očekivat nešto lagano. S TVZ nije za uspoređivanje. Treba se dosta radit ako se hoće proć. Govorim iz iskustva.
|
Citiraj:
|
evo ode ja na prijemni na fer... držte mi fige...
|
dal zna ko stranicu gde mogu pogledati tocno sve o tome kaj znaci biti "izvanredni student" .. konkretno me zanima za izvanrednog studenta prava ?
|
Najbolje u statutu ili nekom sličnom dokumentu dotičnog faxa.
|
Citiraj:
|
tvz
|
ETF or TVZ (izvanredni studij u os)... ali cekam jesenski rok ;)
|
Tko god je rekao da je prijemni na FER-u težak - krivo je govorio :D
|
evo ja došao sam prijamniH....na TVZu mi je falio jedan prokleti bod...samo jedan...a za fer da nepričam...ja ne pripadam tamo...
Jel znate kakva je ona poslovna informatika na vernu? |
Citiraj:
.. jedino kaj jedna fucking godina kosta 29000 kn .. : hitthewa |
mat se ne javlja,ajd jel još ko zna šta o prijamnom,jer na njihovoj stranici ne piše baš puno....kako su zadaci iz matematike i ej
|
Ima na ekonomskom neka poslovna informatika... Jel to to? :)
|
mislim na vern
|
Citiraj:
EDIT: o bog te mazo kako nisi uspio proci na tvz-u |
Citiraj:
|
neznam, ovo sto sam ti ja reko tako je bilo prosle godine
|
Citiraj:
|
upo na tvz (racunalstvo) ali s placanjem...
mogu na FSB na strojarstvo s placaanjem ili na brodogradnju bez placanja upo na veleuciliste velika gorica.... neznam di da idem ......... |
Citiraj:
... ja cekam jesen! :( : nuts : |
ja sam pao na FER-u... :( hebiga zašteko
na FSB sam upo, i sad čekam rezultate prijemnog sa PMF-a, makar mislim da sam upo i tamo... |
da li tko poznaje Mat-a da mu kaže da mi se javi jer mi ne odgovara na PM i ICQ
|
Nije direktno vezano bas uz faks ali me zanima jel netko od vas foi-evaca u varazdinskom studenskom domu. zanimaju me iskustva, impresije i tako to....
|
pošto sam upo na PMF i na FSB u dilemi sam kuda... ali mislim da ću ipak na FSB pa me zanima ima li koga ovdje da ide tamo da kaže nešto o fax-u...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pozdrav buducim kolegama s tvz racunarstva....
treba sad platit prvu ratu 4000 kn (za one koji su upali na placenje) joo muka mi je |
Di ce se vidjet lista dostupnih fakulteta za jesenski rok?
|
Ja upa bez plaćanja na informacijsku tehnologiju i na prehrambenu tehnologiju, oba stručna : goood :
Preda sam papire samo tamo di nije bilo prijemnog, a ocjene su mi : suicide :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |