![]() |
Citiraj:
Da, guzio me glupi Slowaris no uz malo IBM-a, malo docs.sun.com i zlicicu Vegete, proradilo je (manje-vise, nemam jos vremena igrati se s time kako valja). :( |
moj se glavni zove u mrezi "Novi" ostala dva "Mali" i "Mali2". mastovito, zar ne?:D
inace ovak mi se komp zove strojchina |
moj je D-Pleja
|
Citiraj:
Sto posto je zatrpan rotuerima i stoji iza 3 proxya koji su u njegovoj sobi, prednosti ima koliko hoćeš. |
moj se zove GREEN-MACHINE jer imam zelenu neonku, i nekad sam imao vent zeleni pa zahvaljujuci Crashu ga vise nemam...
|
masingevera: Machineg
:) |
1996 sam prvi put dobio masinu i lik joj je dao ime dh
kak sam ih kupovo tako je islo Dh broj sad trenutno imam aktivne dh5 (ibm t30) dh6 (a64 754, burazova masina) dh7 (opteron, workstation) dh8 (asus w5f, igracka) dhr (linksysov router) vjecno od djelova sastavljam neki servercic pa se nadam da ce uskoro doc nesto oznake dhs :D znam da su imena debilna al lakse se snalazim plus svi imaju fixne ip adrese preko static dhcpa u routeru... |
evo ja stavio bio PAJDO :D
|
prvi komp iz siga je ATHLON64
drugi je BILDER :D:D:D:D:D (jer popunjeni svi pci/isa utori, svi ide/floppy kanali...:)) |
Ja svojim kompovima dajem ženska imena...Koja su, neću otkriti :D
|
Komp br. 1 - Slavica (po mački)
Komp br. 2 - Bingo (po pesu) Komp br. 3 - Mrcina (po meni) |
Citiraj:
|
Troublemaker - zbog nevjerojatno ucinkovitog generiranja random problema :D
|
strojcek
a tema je taman za svaštaru.... |
CMS
(po kucistu) |
Moj se zove Commodore64 :)
|
Citiraj:
Da znamo tko je tko kad se nas 10-tak umreži i igra. |
Citiraj:
|
hahahahahaha da dobro nisam bas promislio kad sam piso.....
al da sad ne zapocnem bas takvu temu diplomatski cu zaobic istu i rec da se nikad ne hvalim......jer ko se najvise hvali nista ne okrene...i lijeci komplekse...tak da osatavimo to damama na procjenu....:eek: |
schmucalo :)
|
THORSHAMMER: lol2 :
|
moj komp je sebe nazvao NARCIS, više puta sam ga pokušao odgovoriti od takve sulude ideje međutim svaki puta je odbijao razgovor o tome, jedan dan mi je pukao film i nogom sam mu skršio facu, od tog dana mi je rad s njim postao ugodniji
|
Moj se jednostavno zove LOL!
|
Fat flying cow :D
tak se zove vec godinama.... Tak tata nazove sve kompove koje slozi, pa sam pokupio od njega :D |
prescott, lol
|
nježna zvijer:smoke:
|
Da se digne thread iz naftalina.
Straško po borbenom mačku, tako mi se već godinama zove. |
Vtecprime / Vtecprime-m
|
Signalizator :D
|
Prije "Mrcina" sad je Mačuza!! FTW!!!!
|