![]() |
mene zanima kako promijeniti "visual style" u foobaru i zanima za te covere kako uključiitit tu opciju nakon instaliranja
|
....
|
Meni niti jedan tag nije našo ispravan sa freedb-a: Machineg
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mozda da probas sa media monkey ili Mp3Tag ....probaj potraziti malo po hydrogen audio forumu sigurno je netko imao slican problem (potrazio bih i sam, ali nemam vremena trenutacno, jer i mene zanima rjesenje ) |
....
|
Citiraj:
Imam 2-3 pjesme od albuma od kud mi onda cijeli album?? Čak nemože na tag, kad pjesma sve već ima u sebi sve taggove, on opet nemože pronać. |
Je, bolje pronalazi tagove odalbuma nego od samih pjesama. I lyricsi su isto zmešani... .."A nije bilo jabuke"? ma zadovoljna ja i s ovim...
|
Vech sam to pisao al da ponovim kako to funkcionira samo u sluchaju albuma koji su pravilno ripani (jednaka vremena i raspored pjesama - mislim da chak vremena mogu biti drugachija ali jednako drugachija kod svih stvari, npr. +1 sekunda).
Vjerujte mi na rijech da postoji jaaaaaako puno pjesama kaj jednako traju :D Za skidanje lyricsa je odlichan Evil Lyrics, a foobarov plugin se mozhe podesiti da koristi shto on skine. |
Hvala na evil lyricsima, Costa, they serve me well :D
|
Citiraj:
|
Meni su uvijek upitnici iza imena pjesama
|
ma foobar je super, jači je od winampa kakvoći zvuka (ili se meni tako čini lol).
evo baš Uncle Fuckera slušam |
Citiraj:
(napomena dodana na prvu stranicu) |
Aha hvala ti
|
Ajde sticky, da thread ne padne u zaborav : hello2 :
Ipak, covjek se potrudio |
hmmm dali se mozhe da kad lupim search da ne pregledava playlistu vech album list??
|
....
|
Mene samo još nešto zanima - kad dodam neki novi album jel moram svaki put rescan media library ili se moze album posebno dodati u m.library bez skeniranja cijelog direktorija my music? Thnx
|
A kako da stavim taj album list, ne mogu ga ja nikako stavit obdje iznad playliste
|
....
|
Ali kod mene nema ispod vertical splittera album list, samo playlist switcher
|
Citiraj:
|
cini se da je ovaj programcic stvarno super stvar
al imam par problema jel moguce da se namjesti "now playing" lista stvari (onak ko sto je to namjesteno u windows media playeru) nikak ne mogu nac tu funkciju ni plug-in na netu |
da, ethan. zove se amip 2.53. barem kod mene. installaš ga u components folder u foobar folderu i sa klikon ctrl+alt+z ti izbaci np: %name ["%4" %5] [%min:%sec] (tak je meni).
ovak neš... |
ok, danas sam potrosio tocno 11 sati na taj program i sad vec lagano cupam kosu jer ga ne mogu natjerat da napravi ono kaj ja hocu!!
a ja hocu da izgleda ko windows media player (znaci 3 kolone, lijevo prikaz po playlistama, artistima i albumima, u sredini prikaz stvari u npr playlisti na koju sam kliknuo, a desno "now playing" prikaz ja nikak ne mogu to napravit, nece, nemoguce, koji god plugin da koristim jel neko to uspio postici |
pa stavi si onaj ui_columns kaj ga je crnjak stavio u prvi post na ovoj temi... nek ti to bude početak, pa lako kasnije izroštaš kako ti se više sviđa! idi step by step, ak sam JA mogla, možeš i ti ;)
11 sati, wOOt?! svaka čast meni bi okice 5 puta ispale :D good luck sa windows media player lookalikeom! |
....
|
Ethan, you bad, bad man!! http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a082.gif
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |