PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   podloga za miš (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40146)

Ozy 18.06.2006. 19:02

Citiraj:

Autor Doktor
Ako misliš ozbiljno, razlog ti je smješan....meni se također Dell oznaka nesviđa, ali performanse to itekako nadoknađuju.....

Doktore ajde nemoj kakat molim te...ti o mojim razlozima nemaš šta razglabat,a da je Dell đubre,dokazali su svojim zadnjim potezom...: suicide
A "performanse" se govori ako je riječ o proc.-u,grafulji,pa i mišu...ali podlozi nikako,eventualno se može reć da je kvalitetna ili manje kvalitetna,a performanse iste zaboravi...: hello2 :

Hrconja 18.06.2006. 19:55

Citiraj:

Autor Ozy
Doktore ajde nemoj kakat molim te...ti o mojim razlozima nemaš šta razglabat,a da je Dell đubre,dokazali su svojim zadnjim potezom...: suicide
A "performanse" se govori ako je riječ o proc.-u,grafulji,pa i mišu...ali podlozi nikako,eventualno se može reć da je kvalitetna ili manje kvalitetna,a performanse iste zaboravi...: hello2 :

ok ne seri ako neznaš o čemu pričaš

podloga JAKO utječe na performanse, ali ne kompjutera već igre

ti očito ne igraš online igra pa tu baljezgaš

pitaj bilo kojega mp igrača i dobiti ćeš većinom isti odgovor, podloge vrijedne 200kn JESU opravdane tom cijenom i nisu bacanje novaca

Ozy 18.06.2006. 20:10

U redu,vidio sam koliko tvoja košta,pa mi je i jasno zašto se žestiš,a to što "ne živim" na igrama kao neki mi sasvim odgovara...tako da nemoj ti meni baljezgat i odj**tkači se od mene,i nemoj ti meni ne seri......
Nemam se kome šta pravdat,a on nema šta napadat moje razloge,zato sam mu i napisao to što jesam...

Uostalom podloga i performanse,pa stvarno čega sve neću čuti...imaš dpi-a koliko imash,toliko je miš precizan i amen,a zaguljeni neka raspravljaju o klizanju istog...: baad :

Hrconja 18.06.2006. 21:07

ja tu podlogu NEMAM već sam je preporučio

imam onu thermaltake Xaser nešta

ali probao sam na boljoj i razlika se osjeti, tako da nemoj govoriti da nema razlike kad nisi vjerovatno ni probao svojim rukama

ni ja ne živim na igrama i nisam g33k i 1337 i kaj ti ja znam, već ti samo želim pojasniti to ;)

Rain Man 19.06.2006. 00:25

Istina ima razlika. Ja sam koristio obicnu 5kn podlogu i na prijedlog kupio func. To vam je 100 i 1 iliti ga velika razlika. No ima i jeftinijih i nitko nikog ne sili da kupi bas tu za 250kn. Otkaze frendovima vikend, dva, tri i zastedis za podlogu. :)

Doktor 23.06.2006. 17:28

Citiraj:

Autor Ozy

Imaš definitivno bogat riječnik....ali i dalje su ti argumenti loši. Ako nisi isprobao podlogu, onda ne pričaj o nečemu što neznaš. Performanse podloge nemaju veze sa slikom/logotipom na njoj.
Mislim da nemaš pojma o čemu pričaš, o načinu na koji to radiš da ni ne govorimo. Ja o tvoji razlozima ne želim imati pojma, ali si ne dozvoljavam taj način na koji ti komuniciraš sa ostalim članovima foruma. Preporučam da se malo ohladiš i budeš korektniji.: finger : :fuming:

Ozy 24.06.2006. 14:36

U redu hvala,a sad odje-otkači od mene,evo ti i povratni smajliša kad si ti bio tako kulturan da ulaziš u domenu "moga znanja i neznanja" i prije svega da mi staviš tog kulturnog smajlija...dakle hvala ali evo ti ga nazad... ;) : finger : :smoke:

Bully 24.06.2006. 17:41

eo da se i ja javim nedavno sam uzeo od Razera eXactMat X speed ,dvostara podloga od brusenog aluminija,podloga je malo skuplja ali vrijedi...najmanje 5-6 godina moze izdrzati!
eo i linka:http://www.maxbyte.de/shopsystem/cat.../rv-1001_1.jpg
:)

slink 24.06.2006. 20:32

Bruseni aluminij SUCKS BIG TIME...

Imam CM X-PAD III i uopce nisam zadovoljan s njom, dok svi ostali koje poznam, jesu?!?

Uglavnom, podlogu sam platio 120Kn u linksu prije par godina... Moj razer viper, po njoj doslovce greba, a ne dajem nikakve novce za mouse skates, a pogotovo ne 50Kn (pol faking podloge)... Sad imam termaltake XASER V i podloga je, u najmanju ruku, 100 puta bolja, jer se moje ruke znoje konstantno...

BTW, ako ima tko zainteresiran, podlogu (CM X-PAD) prodajem u pol cijene...

Bully 24.06.2006. 20:45

Citiraj:

Autor slink
Bruseni aluminij SUCKS BIG TIME...

Imam CM X-PAD III i uopce nisam zadovoljan s njom, dok svi ostali koje poznam, jesu?!?

Uglavnom, podlogu sam platio 120Kn u linksu prije par godina... Moj razer viper, po njoj doslovce greba, a ne dajem nikakve novce za mouse skates, a pogotovo ne 50Kn (pol faking podloge)... Sad imam termaltake XASER V i podloga je, u najmanju ruku, 100 puta bolja, jer se moje ruke znoje konstantno...

BTW, ako ima tko zainteresiran, podlogu (CM X-PAD) prodajem u pol cijene...

IMAO ja sam dao za podlogu 250 kn a ne 120 kn prije par godina!uglavnom g5 lepo klizi ,imam i func f30.r i bolja mi je razor !!BTW razer viper sux big time:D: cheers2

slink 24.06.2006. 20:55

Citiraj:

Autor Bully
!!BTW razer viper sux big time:D: cheers2

Razera mi ne diraj!!! bet obzira na smajlice, to mi je, trenutno, jedan od najboljih miseva. Od sada samo razer miseve kupujem... Viper je malo sporiji, ali uskoro se prealazi na 1600 DPI ;) hehe, pa nisam idiot da moram igrat na min. sensivity, pa imat podlogu metar sa metar... meni su takvi ljudi smijesni... Jednom se skoro na LAN-u nisam upisao od smijeha kad sam vidio na cemu sve ljudu igraju... i sto je najgore 90% podloga je home-made "metar sa metar" od neke iverice i sta ti ja znam : suicide a kad sam vidio kako igraju, to je bio vrhunac... dakle ne ovisi sve od misa, nego i od podloge i te kako...

Meni ne pase u ruci, recimo, toliko hvaljeni logitech MX-510 i svi koji su radjeni na njegov kalup, dakle, svi noviji logitech misevi, jer ja drzim srednji prst na desnoj tipci misa, a ne na scroll-u, kao sto je na logitecnu za udobnost potrebno...

Bully 24.06.2006. 20:58

oces razera copperheada novog zapakiranog!!sa garancijom FENIKS!star 4 dana otpakiran isporban i vracen u kutiju

slink 24.06.2006. 21:24

necu... sad imam pametnijih stvari koje trebam kupiti, anemam bas para viska...

Emissary 25.06.2006. 02:03

Citiraj:

Autor slink
hehe, pa nisam idiot da moram igrat na min. sensivity, pa imat podlogu metar sa metar... meni su takvi ljudi smijesni...

ajde dođi na pcex cod2 server da te vidimo...

Doktor 25.06.2006. 11:35

Citiraj:

Autor Ozy
U redu hvala,a sad odje-otkači od mene,evo ti i povratni smajliša kad si ti bio tako kulturan da ulaziš u domenu "moga znanja i neznanja" i prije svega da mi staviš tog kulturnog smajlija...dakle hvala ali evo ti ga nazad... ;) : finger : :smoke:

A da se ti otkačiš sa mene ? Ja tim tonom nisam napisao onaj prvi post u kojem sam komentirao da ti je razlog za neslaganje smješan. Tebe bi trebalo banat sa foruma....: hitthewa

NITROS 07.07.2006. 00:49

Citiraj:

Autor Hrconja
ja tu podlogu NEMAM već sam je preporučio

imam onu thermaltake Xaser nešta

ali probao sam na boljoj i razlika se osjeti, tako da nemoj govoriti da nema razlike kad nisi vjerovatno ni probao svojim rukama

ni ja ne živim na igrama i nisam g33k i 1337 i kaj ti ja znam, već ti samo želim pojasniti to ;)

goof cekaj ti si onaj koji igras Wolfenstein Enemy Teritorry

Ozy gle primjeti se razlika izmedu High End podloga i srotex za 20kn, ali dobri igraci nisu odrasli na G5, fUncu, FX procesoru 2GB rama i 512MB graficke i par terabajta harda. Vec su cucali na svom starom kompu i stalno nabildavali skill tak da ...

Ja sam vlasnik funca i mogu ga preporuciti, razlika se dosta osjeti i ugodan je za rad. Sad ako je netko gamer i voli dobre podloge onda ce odvojiti 200kn za podlogu.

Arthas 09.07.2006. 13:27

Citiraj:

Autor slink
ja drzim srednji prst na desnoj tipci misa, a ne na scroll-u, kao sto je na logitecnu za udobnost potrebno...

Cekaj malo, govoris o ovom prstu: finger : ? Cini mi se da po ovom postu nisi nikad drzao u ruci MX miseve jer tocno je onakakv kako ti kazes da radis, srednji prst na desnoj a kaziprst na lijevoj, ujedno s njim i skrolam kad treba. Neznam ko drzi srednji prst na skrolu na tom misu:) . Sve je stvar navike, mis uopce nije pre velik za takav rad (510 ili 518)

Hrconja 09.07.2006. 13:35

Citiraj:

Autor NITROS
goof cekaj ti si onaj koji igras Wolfenstein Enemy Teritorry

Ozy gle primjeti se razlika izmedu High End podloga i srotex za 20kn, ali dobri igraci nisu odrasli na G5, fUncu, FX procesoru 2GB rama i 512MB graficke i par terabajta harda. Vec su cucali na svom starom kompu i stalno nabildavali skill tak da ...

Ja sam vlasnik funca i mogu ga preporuciti, razlika se dosta osjeti i ugodan je za rad. Sad ako je netko gamer i voli dobre podloge onda ce odvojiti 200kn za podlogu.

čuj nemoj ti meni o tome

imam 1.3 GHz durona, 786 MB rama i 9600Xt

miš je mx 518, tek sam ga prije 2 tjedna kupio, do prije toga bio na logitech nekom običnom

a podloga je ta thermaltake xaser V koja btw dođe 20 kn

tako da ne spadam u takve usere koji se hvalisaju, već nešto i znam

i ne igram W:ET već COD, a ponekad i warsow. nick svugdje Goof

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17.