![]() |
probaj instalirat win na drugom disku (posudi od nekog)...bilo je vise slucajeva kad su maxtori znali zezat i zbog toga je sve stekalo...
|
Citiraj:
Bas sam i posumnjao na disk onda kad sam vidio da imam visok framerate a sve steka. Hvala svima na dosadasnjoj pomoci! :beer: Najbolji ste! |
Citiraj:
Gledao sam da zemim novi disk, Seagate barica 7200.9 od 250GB mi se cini dobrim izborom...naravno prvo mi valja od nekog nac kakav disk a da nije sugavi Maxtor pa isprobat...da se ne zeznem pa dzaba kupim novi. |
da...i ne samo igrice...kod frenda sam to dozivio, i ni ja ni on nismo mogli vjerovat...ali prvo isprobaj...
nego, radje si uzmi hitachi-a ili wd-a... |
Citiraj:
|
Uzeo PATA WD od 80GB, onaj "JB" model, i opet isto. Znaci nije ni disk...
Sad mi valja isprobat i neko drugo napajanje, eto SVE ostale komponente sam promijenio. |
a probaj....makar ne vjerujem, te delte su dobra napajanja, iako se moze zalomit...
|
Citiraj:
Ne bih rekao da mu fali soka, ipak je to Delta od 350W...nit mi se racunar rusi i restarta, dakle sve inace radi. Ako ne bude ni to(a zbilja sumnjam da je to) nema mi druge nego rasprodat komp i uzet nesto slabije...ahhhhh pocupah svu kosu...zbilja mi je ovo do*izdilo. |
Evo probao i drugo napajanje, nazalost nije ni to. :(
Izgleda da mi zbilja valja rasprodat komponente, 100% je sve ispravno, ali nesto me opako zeza. Radije cu prodat grafu koju sam platio gotovo 1700 za 1000kn nego da je imam u kompu a ne mogu nista poigrat :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:30. |