![]() |
Sad su rasprostranjeni svugdje i dosta pokriveni.
@AMD: to nisam znao, ne vjerujem, bas idem baciti pogled. btw. Za sve koji misle u napad na T-koma evo adrese i kontakti pa navalite http://www.t-com.hr/naslovnica/kontakti.asp |
Citiraj:
Pogledaj MUP Ilica 335. Mislim da je broj 3788-111. :D GEOMODELING D.O.O., Sveti Duh 34, (01) 3775 411 KLINIČKA BOLNICA SESTRE MILOSRDNICE, Vinogradska cesta 29,01/3787-111. Ovo je sve zapadni dio Zagreba, ne neka preriferija. Brojeve sam bez veze ukucavao i tražio u telefonskom imeniku i provjeravao dostupnost. |
To za provjeru dostupnosti i nije baš točan "alat". Ja kad sam provjeravao za sebe isto nisam bio dostupan, a već slijedeći dan su me zvali da mogu imati ADSL i tada sam ga odmah i ugovorio. Ja sam u Kustošiji dakle blizu ovih lokacija koje se spominju.
|
Ja samo kažem da u cijeloj Kordunskoj nema ziher i dio Mandaličine isto nema.
|
Citiraj:
Brzina: DOWN/UP: 512/128 - 79 Kn 1024/192 - 199 Kn 2048/256 - 369 Kn Paketi: 512 MB - 20 Kn 2 GB - 59 Kn 5 GB - 109 Kn 10 GB - 199 Kn FLAT - 299 Kn Još nadodaj telefon cca 100 kuna. Mnogi ljudi pa tako i ja se vole uspoređivati sa boljim a ne lošijim: 2048/256 FLAT = 668 Kn = 180 KM = 92 EUR Problem je što se za ove novce zapadno od Bregane dobivaju daleko veče brzine i to skoro uvijek pričamo o FLAT-u (ili za manje novce)! Mala anegdota – kad je izašao patch za Call of Duty 2 na IWnation forumu je bila špreha ko će brže skinuti taj patch – jedan se malo požalio na brzinu – imao je čini mi se nešto kao 6000kbit/s/2000kbit/s down/up nisam baš ziher kolliko točno – svi odreda su vrištali od smijeha gle jadnika – da se razumijemo tamo nisu samo ameri nego skoro cijeli svijet. Mi smo odlučili šutjeti (1024 kbit/s down 192 kbit/s up). I još nešto – bilo bi zgodno vidjeti koliko ljudi kod nas uopče fura FLAT. |
Citiraj:
|
To za središte Zagreba se zna, čuo sam to već puno puta, a vjerujem da bi se lako štogod našlo google-om.
I da, imam flat, pa meni osobno ne znači promet ništa, ali bih najviše volio da povise upload!! |
Ja bi htio ak niš drugo da ne broje promet koji napravi upload jer ionak nemreš puno s njime jer je mali. To bi mi za gigu i pol spasilo :D
|
Svi nešto kenjaju po T-komu ali i da dođe konkurencija bilo bi isto kao i sa fiksnom telefonijom, kad su došli optima i portus jako "malo" je ljudi prešlo na drugu fixnu mrežu.
|
polako ima vremena, zato jer t-kom ima jos neke povoljne stvari, pa ljudi ne zele prelaziti na drugog, ali i to ce se promijeniti.
|
Ja sam prešao na Optimu. Jedva čekam dan kada i pretplatu neću morati plaćati T-smradovima i kada ću moći uzeti ADSL od neke druge firme.
|
Citiraj:
Za usporedbu uzmi tele-2 - imaju dosta niže cijene, stalno imaju akcije, i skupili su dosta korisnika |
Znam da je to dosta zbog infrastrukture ali iz priče sa dosta ljudi večina ih je ljena prebaciti se, a što se tiće tele2 ja sam mislio se prebaciti na njih ali sam izračunao da mi je još uvijek jeftinije na T-mobile (preplata). Iako se slažem da bi adsl tribao biti i jeftiniji i brži. I dok nedođe neka strana jaka firma moramo se družiti sa t-kom-om.
|
evo bas sam jucer navecer pricao sa ujakom iz njemacke i veli mi da ima 2/2Mbps DSL flat te placa 30€
isto tako sam saznao da kod njih vec neko vrijeme ne postoje paketi nego samo flat, mozda se nadje tu i tamo koja firma sa paketima ali jako rijetko... |
bitno je naglasiti da svi imaju simetrican dsl za razliku od nas.
Stalno se osjecam kao prokleti leecher, htio bih ipak popraviti ratio na azureusu i barem malo pomoci p2p mrezi. jedno je sigurno, kad mi istekne ugovor, otkazujem adsl i to ne samo zato sto je skupo vec i zato sto je asimetricno. A ako se nadate pojeftinjenju ovoga smeceta od dsl-a, dobio sam mejl da carnet pregovara s t-scumom, pa ko je student ili ucenik eto vam pojeftinjenja. Samo treba malo cekati : pirate : |
Citiraj:
|
Ja 600/92 ( mislim da je toliki upload )
Susjed, ista situacija... 2 modema, router, moj i njegov komp primarni, sa mog kompa na jos jedan moj, i sa njegovog kompa na ćerkin komp... Ja placam mjesecno 165 kuna, susjed 165 kn imam 1200/184 FLAT (DCM, jelte) njegov komp je upaljen 2 sata dnevno i procita samo neke novine na netu te gleda rezultate za kladionicu... njegova cerka gotovo nista... uvijek imam i ja i on osigurano 600/92, a kad njegov komp netrazi promet, sve ide meni i obratno... ovo funkcionira već 2 godine... ( naša suglasnost o dijeljenju dvije veze ) dnevno napravim minimalno 8 GB prometa ( torrenti ) skida se sve i svašta... Uskoro čekamo oboje Vodatelov tripleplay, i 100% sam uvjerio osim susjeda još jednoga susjeda ( koji je dosad na adsl, non flatu i koji dosad nije dijelio vezu sa nama ) sad kad pređe na flat vodatelov, ako se sve ispostavi dobro, nabavit ćemo wlan router i imati 6/6 mbps ( + telefon sa dvije linije, jelte, TV i tak, nate sve o tripleplay...) za cca 350 KN mjesecno ( dok sad pojedinacno svi u domu placamo oko 400-500 kn Tcomu i DCMu za usluge interneta, TVa i telefonije) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:47. |