![]() |
*podsjetnik*
sutra je meeting, ajd da nas bude što više :) :beer: |
Evo da i ja podsjetim ekipu za sutra
|
Nakraju ce mo ponovo nas cetvorica popiti nekoliko tura (3pive + 1cola)
:) |
a ovaj put moraju doć i atha i gemmy i ostali kemperi...
|
Ja nemam ni pojam di je to,ali cu vjerovatno naci doci nekako
|
To je ona pivnica od Nevena Ciganovica?
|
Je to je ta.
|
Papčina sam majko..... ali što moguuuu....
Ljudi meni je žao ali ja najvjerojatnije večeras neću doći. Došla mi punica i žena bi je odvela na Trsat. I ja ih naravno moram voziti gore pa ići opet po njih pa jedino možda svratimo nakratko ja i moj sin :)
|
A jesi, stvarno jesi... ;)
|
e da, acer ili neko ako čita, neka se trkne do pivnice, ili nazove. za jedan stol za 8-10 ljudi...
|
Citiraj:
|
Ma ja mislim da nema potrebe rezervirati stol, nije da nas dolazi 80.
|
ja upravo trčim na trening, a i malo možda zakasnim na meeting, ali dođem sigurno. pošto ti atha očito se dosađuješ na poslu, daj ih malo cimni neka nam sačuvaju jedan stol...
|
ja nakraju necu moci doci,malo sam se razbolil,glavurda mi puca(a nisam nista ni pio,WTF?)
Tako da popijete jednu biru za mene |
Ja isto neću moći :(
možda bi još nekako stigao ali mi je bezveze samo 15min biti... |
kako ću vas svih tuć, jao... ja sa platka trčim ko manijak, nakraju smo bili samo ja i Mortal, koji je potegnuo iz Opatije po gužvi....
COD-ovci ce dobit svoju porciju, ostatak plaća cugu slijedeći put :D |
Em ti organizaciju - da smo potegnuli odavde bilo bi svašta.: nono :: baad :
|
Morao sam bezalkoholnu pivu pit...
|
I kakv je momci bio meeting
|
Ja se ispričavam na nedolasku ali oprala me temperatura tako da nisam bio sposoban za ništa.
|
Citiraj:
|
Samo vi potegnite do Rijeke pa kako kaže Atha drukčije ćemo se mi dogovriti.
|
Ionako su to samo MM-ove puste price... :rolleyes:
|
ma ja ću svih vas tuć, sunce vam vaše... ajde pa smo se ja i mortal napričali...
|
Citiraj:
|
hihihi, da ste išli jučer ujutro, ne bi nikad došli, bio sudar na zaobilaznici i cijeli grad je bio paraliziran..... al glavno da će se graditi autoput split-ploče... :rolleyes:
nije problem naći, zapravo je vrlo jednostavno, puno lakše nego bakinu kuhinju, jer se nalazi odma na početku grada, |
Citiraj:
Imamo dvije ceste kroz centar. :D |
Ma pusti Zagrepčane oni bez GPS-a ne mogu ni iz kuce izaci :p Moramo mi iz Rijeke doci da im pokazemo kako se vozi po gradu... cc
|
a jel??? : finger : :rambo: :D
imate previse jednosmjernih :p a mi...da nas vidis u zg...svaku ulicu znamo...:p ne zivimo u ri pa neznamo kak je tam :) kao sto se i vi petljate kad dolazite u zg :gringo: |
Ma pusti ih Matesonik, vidiš da u vlastitom gradu neznaju doći do pivnice, svi se pogube po putu. I Riječanima je izgleda lakše naći put do bakine kuhinje...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:19. |