|  | 
| 
 Obožavam pročitat kad tor ili netko editira :D prezakon... | 
| 
 istina....ima ko skrinshot? vjerojatno je tip htio pitat zakaj mu se nece kopirat igra sa alcololom lol... | 
| 
 lol strgat ću se | 
| 
 malo je starije ali... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38545 atha bu postal alkoholichar :D edit: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=416000 | 
| 
 nisam ja kriv, kunem se, sami se nude. | 
| 
 Atha, te mogu pitat, kolko si ti dnevno online? EDIT: ovo prije obrisano jer mislim da se atha naljutio ;) NHF... | 
| 
 dovoljno sam dugo online da vidim kako blebechete o glupostima. | 
| 
 Koje sve gluposti su se tu događale. | 
| 
 Haha LOL, domba me bas nasmijao : roller : | 
| 
 Citiraj: 
 pa che je ovo, ljudi se vise niti saliti ne mogu na ironican nacin. ;) sve ok vucko, od tebe prihvacam sale. ;) | 
| 
 | 
| 
 Citiraj: 
 P.S. A na žderonjama smo si tako lijepo pružili ruke :D P.P.S. Od onih piva, ostala je samo još jedna :) Citiraj: 
 | 
| 
 Heh, ja ne stavim smajlic, i pive odu samo tako...uzalud bilo pruzanje ruka. :( :D | 
| 
 | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Vučko poceo zasprehavat Athu. Sad jel zbog zeca ili.... :D:D:D | 
| 
 Među najjačim threadovima je onaj sa slučajom iz autronica kad je frajer se prijetio da će porazbijat pol foruma i komp hlađen jestivim uljem legendarno:D | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 Citiraj: 
 EDIT: atha me prestigao :D P.S. Dosta Off topikarenja... | 
| 
 | 
| 
 čevjeće pa ovo nije normalno... looool čega nema na linksovim forumima, stvarno lol | 
| 
 Al SVI biseri su od decki sa linksovog foruma. Jebo me pas pa sta im daju tamo :D | 
| 
 to i mene zanima... tko god ima tamo sa imalo mozga, svi su sa pce foruma... | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 I ja sam na linksu i ovdje, samo pod drugim nickom Cool@, ali ima ih svakakvih. 100 ljudi 100 cudi......100 zena 200 sisa :D | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 | 
| 
 hijaooooooo!!! ma zakaj stat na 512???? ajmo vise jedno megabajt dva ko sisa ove sa modemom ko im kriv.......: lol2 : : hitthewa | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |