![]() |
evo 50 - 50 je trenutno, da biste mogli dati sto vise glasova, nakon svakog datog glasa, samo izbrisite cookie i glasajte ponovo... stara fora , ali dobro ce doci...
|
Citiraj:
|
Opet 51:49 za Mađare :(
|
52:48
ko rusa ih ima :( |
Number of votes : 58203
1. Croatia 1998 48% 2. Hungary 1954 52% Uff... Treba još malo razglasiti po ostalim forumima. Pretpostavljam da ovo već ima na gameru, indexu, forumu...? Zapravo neka opet stave u vijesti kao i prošli put na Novoj. :) |
E madari sad ste ebali jeza, navecer sjedam za komp i napravit cu rekord u disconnectovima, ala ce biti connect pa glasanje pa disconnect pa ponovo i tako mali milijun puta.....nedamo se, let`s do it : goood :
|
Citiraj:
|
53:47 za Mađare,mamicu im je*em.
|
ima vec i na forum.hr.
|
razglasio sam i na iskonovom chatu ... lol
|
ja sam stavio na balkan clan base
|
ja cu na hawk metal, soulsaver, indexov forum itd...
|
Evo stavio na Linksov forum, pa cemo vidjeti.
Eto, dobro razglasili okolo, sad mozemo samo cekati..... |
Evo stavio na Linksov forum, pa cemo vidjeti.
Eto, dobro smo razglasili okolo, sad mozemo samo cekati..... |
lol i sad ako ne dobijemo mozemo se objesit
|
juriš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
aaa i dalje gubimo...odo ja po forumima :)
|
ja sam stawio na swoj blog...ufufu hrwatshka...shaljem po msn-u hehe
|
glasao jebemu vode nas. i imam gadnih problema s padovima napona...zarulja zmiga ko semafor :D
|
joj 46 -54 al nas siju nemogu vjerovat
|
44-56: hitthewa
|
Pocinjem misliti da je to namjestaljka:cool: mislim da smo cijeloj Hrvatskoj, a i dalje obznanili da glasaju za nas:smoke: Pa di su ti glasovi!!!! Sta rade Madari da nas siju tako: hitthewa
|
nemogu vjerovat 40-60 za madjare trenutno
|
41:59 za susjede...
Nema šta, ili su i kod njih razglasili, a bome njih ima malo više nego nas :( ili je namještaljka. Al nedajmo se, još 2 dana, nema predaje ;) : CoolRamb |
Number of votes : 139440
1. Croatia 1998 41% 2. Hungary 1954 59% |
Mislim da je gotovo. :(
Razbili su nas ko beba zvečku. Reza: Number of votes : 144643 3. Croatia 1998 41% 4. Hungary 1954 59% |
Ajde ima još nade 46:54 za Mađare,mislim da ćemo morati ponovno zazvati Bana Jelačića.: goood :
Ustani bane Hrvatska te zove zove: axeman : |
Šteta kaj su Mađari našli tu stranicu.
|
Citiraj:
|
Nema na druge nego hacknuti stranicu eurosporta,ili onesposobiti mađarima link na internet. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |