domy_os |
16.12.2007. 15:01 |
Citiraj:
Autor Renesis
(Post 897400)
šteta da se accelero ne može postavit gore, tako bi se po meni skinulo par stupnjeva bez problema...
|
Znam, onda bi se i memorija na grafi i VRM bolje hladili, ali bi smetao chipset cooler i RAM... :D
Citiraj:
Autor SRV
(Post 897489)
domy_os, ovo je cak tise od mnogih FKT pila. Ti koliko znam nisi FKT member? Mozes slobodno stavit si u sig FKT member jer je ovo vjerojatno jedna od najtisih konfi uopce. Naravno poslije mene i nicke sa 0dB. :D
|
Hehe, evo sad ću... :D Pica Lihto me zeznuo za napajanje, VX450W je dvostruko glasniji od HX620W kojeg sam mislio uzet... :( Ma promijenit ću vent kad istekne garancija, ako ga tada još uvijek budem imao... :)
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
(Post 897504)
Bome vrhunski, Domy :chears: Vjerujem da je uhu ugodno :) Nikak nemrem skuzit jel imas jedan ili dva diska. Vidim da je predvidjeno za 2, ali na slikama vidim samo 1. I ovaj podmetac za Accelera mi izgleda kao stapic za grickanje :D I btw (mozda mi je promaklo), na koliko rpm ti radi Frizer?
|
Predviđeno je za dva jer su prije i bila dva Hitachija od 80 GB. Trenutno imam samo tog Seagatea, ali čeka se još jedan. :)
Znam, još neke je to asociralo na štapić za grickanje... :D
Freezer u idle radi na cca 500 rpm, a ovisno o loadu bude na 800-1500 rpm. Sharkoon System Fan S i Corsairov vent se vrte na cca 800 rpm.
|