![]() |
Citiraj:
|
u 2024 su imali neke stare bc2 mape, brijem da valparaiso i još neka, to je super bilo
|
Citiraj:
MOžda vizualno, gameplay cisto sumnjam... |
gameplay užas jer sam loš :D
|
|
Citiraj:
Koji fail od igre (BF2042). Inače igrao sam te stare mape u BF2042, nije to to. |
Citiraj:
Osjecaj no- no |
Citiraj:
|
:D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
teško se skupit više, ostaju samo lijepa sjećanja šta ću pričat malom koji će reć stari ti si glup mi sad slayamo skibidibi fortnat izašao je novi skin daj mi karticu i ne seri. ali da bi volio, volio bi, osjetit opet onaj stati gušt, igrat i smijati se to bi, ali mislim da je to sa bc2, bf3 isčeznulo i upisano je u povijest:goood: |
Aloo, nema predaje. Dok god fizički možete uzet miš u ruke, okupiti se treba moći na nekom Discordu/Teamspeaku. 😁
|
Ja sam bio razvio brijem neki PTSP od BC2 kolko smo ga rokali.
Znam da sam se znao budit usred noći sav znojan i sjećam se da sam sanjao da je neko bio pogođen pored mene o vikao medic! Medic! Dnevno mogu odvojit 1,2h za igrat kad klinci zaspu, ak se skupimo 🙂 |
Citiraj:
|
sa carlom u ruci
|
Citiraj:
Ono kad ga neko ubije tri puta za redom.... Onda tišina.... " E sad cu ti j**at m*jku i snajpa sa CGom " .... kad je to odradio... " e sad si ga dobio" :D hahaha |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kugla i ja u fakin džipu :D Citiraj:
Citiraj:
|
Damn, Mansky, Xulos.. :D
Dugo nisam čuo te nickove. |
Awww the god old days
Kad sam viko frendu daj mi metke a majmun mi baci medkit :D i oni jebeni kontejneri :D |
Hahahahahahaha
|
Citiraj:
Tu je xulos, samo se ne zove vise Xulos :D https://www.youtube.com/watch?v=jr6WV4PEQ6c Striko, kugla , ja... good ol' times :D Gdje su videi od Deadmana kad kaze da mu fali pola jaja,i da ce im otic napunit supke dinamitom u svedskoj, to je mislim neo uploadao, plakanje :D Citiraj:
Citiraj:
Slažem se ! Zasto mi forum neda hotlinkati yebeni YT ?! |
Citiraj:
|
Plavetni kit, ulješura glavom i bradom, taj sam ali sam mjenjao nick da, xulos je :D
|
Citiraj:
(moram vas malo bockat, nhf) Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Di je Triumph jel itko zna... |
Kolko se sjećam, Mansky je završio negdje u Njemačkoj
Bio sam se našao sa njime i još nekim, mamutarkom? jedne subote ujutro u 7 u importane centru jer je Mansky došao vlakom iz Siska i išao na jutarnju smjenu na posao u Zagreb :D |
bio je i cyc mislim
|
A Dedman nije naša Isusa.
Vjerojatno Isus bizi od njega :D A znamo da dedman ne voli kampere :D |
Citiraj:
Tad sam i ja bio mislim, i cyc i mamut. Citiraj:
A evo me, zivi se, radi se, kuća pos'o kuća , žena, djeca... Ostarilo se :D Kod tebe ? Što se mene tiče, možemo baciti koju kad izadje, ima se i dalje discord / teamspeak :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:36. |