![]() |
Citiraj:
|
šteta što je projekt mrtav
|
Da, ali čak i u tom stanju ima više mogućnosti od RDCMana.
|
mremoteng sam trošio dok sam windowse održavao. must have alat
|
Je, dobar je, jedno vrijeme sam paralelno imal RDCMan i mRemoteNG također za Windows mašine, a onda kad je taj broj za nekih desetak klijenata porasel na sveukupno troznamenkasti broj VM-ova, ostavil sam si samo mRemoteNG, podesil backup i sinkronizaciju postavki, tak da uvijek imam sve spremno i na dohvat ruke.:)
|
Citiraj:
|
Evo čisto da javim info. Javili mi se nakon 6-7 dana. Da su bili na odmoru :) Nakon 7-8 mailova i slanja videa itd... Prvi laptop kojem je bila otišla baterija (pakiranje i vraćanje nazad) stigao je drugi poslije 5-6 dana.
Da ne bude sve super (ovi se puni i baterija radi :D ) nakon 2 dana otkrijem da u tablet modu lijeva strana touchscreen ne radi. Oba uređaja su došla doslovno bez iti jedne točkice/crtice na sebi/ekranu. Opet par mailova i i slanja videa put njih kažu da pošaljem nazad. I tako ja opet isto napravim :) uz mail da pregledaju uređaj prije nego pošalju ili ako nisu u mogućnosti poslati ispravan uređaj da refundiraju novac za plaćeni uređaj i za dostavu koju sam 2 puta slao kod njih jer nisam imao uključen uređaj cca 2 na oba uređaja. I eto nakon mjesec dana agonije ja opet bez laptopa ali su novce vratili. Iskreno ne znam da li bi se usudio opet u pustolovinu kupnje "obnovljenih" :D uređaja. |
Kad sam pisao na TP temi da su ljudi sa BF varalice, tamo su me napali da sam ovakav onakav itd..tamo sam rekao da ih treba izbjegavati u sirokom luku
|
Citiraj:
Nećak kupio novi laptop pa nije radio lijevi dio tipkovnice tako da i ja ne znam koliko bi se upustio u kupovinu novog laptopa :fiju: Imaš kod nas prodavača polovnih stvari, zguglaj. |
Citiraj:
Pa ako Drugi Klik (https://www.rabljena-racunala.com/) pušta da ljudi slobodno bauljaju (pale, gase, prevrću u rukam) po skladišu u Slavonskoj aveniji dok ne nađu šta im paše, to bi bilo genijalno... za stanovnike Zagreba. BTW, pitao sam BF da mi pošalju slike ovoga... https://www.bf-laptops-notebooks.com...bon-g8-16gb-3/ Odgovorili su mi da nažalost nemaju slike. Trgovine tog tipa stave pet-šest slika toga što prodaju bez i jedne slike stvarnog primjerka. Citiraj:
Nisam znao za TP temu. Hvala. |
Ja sam uezo tamo 5 laptopa i svi su odlični tako da su se meni pokazali odlični.
|
Na e-bay dućanu imaju prave slike za miševe, penkala i upaljače. Ne za laptope.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49. |