PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Path of Exile 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=316978)

rap_4_life 06.12.2024. 21:55

Pravi veterani znaju da je LOGIN sutra iza 12h :lol2:

MadManBD 06.12.2024. 22:12

Evo ga opet, 14204 u que, idemooooo! :D

Igrao jedno 4 min, sorc, jebeno izgleda i super filing s wasd se kretat, i naravno Realm down for maint. XD

tuna3 06.12.2024. 22:33

Citiraj:

Autor MadManBD (Post 3778168)

Igrao jedno 4 min, sorc, jebeno izgleda i super filing s wasd se kretat, i naravno Realm down for maint. XD

Ovo me najviše zanima pogotovo kontroler

Mommistake 06.12.2024. 23:34

Level 5, Warrior!

Igra top za sada. Grafika je odlična!

EDIT: Probao exit i opet unutra, nema više queue.

Na prvu, fizika samog charactera je fascinantna. Probajte rotirati chara u meniju kada se logirate, svaka krpa na njemu se njiše, odlično.

Skill tree je toliko velik da sam prvo 10 sekundi zinutih usta buljio u to.

Osobno mi fali mali upgrade UI-a naspram jedinice, ovi gemovi, pa upgrade-ovi i to, malo fali mašte.

Ali sve u svemu igretina za sada. Level 8 sam, sutra je novi dan. :)

MadManBD 07.12.2024. 01:02

Vrijeme za spavanje haha

Napravio 3 lika do sad, i došao do 5-6 lvla, sorc, ranger i witch, najteže je s rangerom, izginuo najviše, najlakše witch s minionima.

Kad su serveri proradili nisam imao nikakvih problema, igra super radi, izgleda i zvuči predivno.

Eladio 07.12.2024. 10:43

Meni za sada izgleda komplicirano, pa mi glupo da platim i brzo odustanem, a uskoro će biti free. Tako da čekam free verziju da malo probam.. ali čini se dobra kad se skůži :o

picajzlaaa 07.12.2024. 11:35

Ne sjećam se kada sam zadnji puta igrao do 4 ujutro haha

Uzeo rangera, wsad, bilo mi zabavno pa naišao na neki dobar witch minion build pa sada to malo rokam, tek lvl 5, za sada ok.

gunther 07.12.2024. 11:43

Ovo je punooooo treže nego Diablo!

MadManBD 07.12.2024. 11:56

Ne znam šta mi je zanimljivije, došao do lvl 8 sorc i witch s minionima, pa lvl 6 merc s crossbow, definitivno zanimljiv gameplay, svaki ima nešto svoje, ono što sam zasad skužio da je puno lakše s energy shieldom kao dio obrane, bez toga puno lakše umirem (ranger i merc probao).

Uglavnom jako jako dobro zasad.

gunther 07.12.2024. 12:10

Istina, to sam primijetio i na warrioru, lepse mi ide s energy shildom...

I da, vibe je bas ono, Diablo 2!

Mommistake 07.12.2024. 15:31

Level 10 sam, igram lagano, i sad me rokne van. :(

Nisam za sad nikakvih imao problema.

EDIT: I sad svi pokušavaju unutra, 27k queue. :D

EDIT2: DC broj dva. Šteta, baš imam volju igrati, ali za sada više se spajam nego da igram. :D
I sad izbacuje svakih par min. :(

rap_4_life 08.12.2024. 09:55

AOdigrao jucer duo sa kumom sorc i monk combo 8 sati u komadu, rješili act I i prvu mapu na actu II.
Igra je pravo osvježenje, od grafike i fizike do samog dizajna mobova, skilova i kombinacija skilova,level design-a.
Iako sam samo odigrao 8h i mene i kuma( koji je novice nikad nije igrao poe) je zakucalo za ekran i nesjecam se kad sam igrao nešto tako satisfying i rewarding.
Neke boseve smo morali pokušavat rješit iz više pokušaja, pa sam imao osjecaj da igram souls like igru.Par dobrih dropova i malo kraftanja opreme i boss je down.
Rano je još za finalnu ocjenu, to kad dođem do endgamea, al meni se tih 30$ vec sad isplatilo.
Mislim ko god da šansu igri i uđe malo dublje u samu problematiku di šta kako da ce se sigurno zabavit i izvuc dosta sati zabave.

Mommistake 08.12.2024. 11:26

Mene zanima, ovo je kao neka beta, ne?

Kada je planiran izlazak igre ustvari?

mamutarka 08.12.2024. 11:37

možda 2025., 2026. more likely

Mommistake 08.12.2024. 12:15

Jbt, ja sam mislio da je to tu, svaki čas...

Znači ovo je ustvari stvarno beta.

MadManBD 08.12.2024. 18:49

Da, ovo je EA, rekli da očekuju minimum 6-12 mjeseci ovako.

Ja se ipak prebacio na rangera i deadeye, došao do lvl 29 zasad, nemrem se odvojit, žena već pizdi :lol2:

POE1 igram jedno 7-8 godina, ovo je poprilično drugačije nego prvi POE, ali jako dobro, sporije, boss fajtovi su uff, poprilično se oznojiš, ali pružaju veliko zadovoljstvo kad ga konačno skužiš.

/deaths
You have died 24 times.

:D

picajzlaaa 08.12.2024. 20:25

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3778365)

Ne znam da li na to gledaš pozitivno ili negativno. Ali, puna igra izlazi od 6 do 12 mjeseci od sada. Imaš 3 acta, koji se ponove na hard. I onda endgame. Puna igra će imati 3 nova acta koji će zamijeniti ove hard. A content će dodavati skroz do izlazka, mislim da uskoro možemo očekivati nove likove i ascendancies, taman kada se naigramo i postane dosadno.

Super je igra za sada, tko voli takve igre naravno. Mislim da nekima koji dolaze sa D4 možda i neće sjesti.. Neki bossovi su teški, onaj Geonor ili kako se već zove, zadnji boss na Act 1 me baš namučio. Odličan osjećaj kada sam ga riješio ali je dojam malo pokvario drop koji je bio smeće :D I fali mi onih orbova koji pretvaraju plave u žute, jel to pada malo bolje kasnije?

MadManBD 08.12.2024. 21:28

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 3778443)
Neki bossovi su teški, onaj Geonor ili kako se već zove, zadnji boss na Act 1 me baš namučio.

Čekaj dok dođeš do act 2 bossa, skupio sam 9 smrti dok sam ga riješio xD

Eladio 08.12.2024. 21:34

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3778365)

A onda kupujem :hitthewal:

Mommistake 08.12.2024. 22:01

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 3778443)
Ne znam da li na to gledaš pozitivno ili negativno. Ali, puna igra izlazi od 6 do 12 mjeseci od sada. Imaš 3 acta, koji se ponove na hard. I onda endgame. Puna igra će imati 3 nova acta koji će zamijeniti ove hard. A content će dodavati skroz do izlazka, mislim da uskoro možemo očekivati nove likove i ascendancies, taman kada se naigramo i postane dosadno.

Super je igra za sada, tko voli takve igre naravno. Mislim da nekima koji dolaze sa D4 možda i neće sjesti.. Neki bossovi su teški, onaj Geonor ili kako se već zove, zadnji boss na Act 1 me baš namučio. Odličan osjećaj kada sam ga riješio ali je dojam malo pokvario drop koji je bio smeće :D I fali mi onih orbova koji pretvaraju plave u žute, jel to pada malo bolje kasnije?

Negativno, definitivno negativno.

Ako je ovo samo beta/demo, nemam volje ni nastaviti više previše.

Mene ni jedan boss nije namučio iskreno, ovaj na ACT 1, je pao iz drugog pokušaja, malo sam mu pametnije pristupio, sve što casta izbjegavaj, udaraj samo u određenim trenucima, pao bez brige.

Ali vidjet ću, rokam ACT2 trenuno, level 20 warrior.

Kada ću moći birati Ascend?

picajzlaaa 08.12.2024. 22:11

Očito dosta ovisi i koja ste klasa, evo baš naletio na ovaj video.

https://www.youtube.com/watch?v=fltwSk10Elo

U principu lik je Barb i bossevi mu padaju ko muhe ali se muči sa normalnim mobovima. Meni sa minion witchom je totalno obrnuto. Mobove gazim bez previše muke, ali me pojedini bosovi namuče (ne svi, osim gorespomenutog, možda sam par puta umro na ostalima).

Eladio 08.12.2024. 22:20

Optika i evo već testiram :o sorc ću probat prvo :o

PS
Odlična igra. Sreća da sam pogledao malo prije par savjeta, jer brijem da ako radiš kao početnik glupe greške bude puno teža.

Za sada uglavnom idem fire wall + spark, i buildam energy shield.. i tako za sada se ne čini teško ali tek sam lvl 5..

Ipak tu ima toliko mogućnosti s tim svim skillovima da sam izgubljen.. pa inventory, itemi, nadam se da ću s vremenom pohvatati konce ..sve trpam u stash i samo idem naprijed dok s vremenom ne skužim šta trebam raditi :D

Dva puta me izbacila igra, ali inače sve radi ok i ne mogu reći da me muče bugovi. Skroz je ok :)

Mommistake 09.12.2024. 09:56

Jesam li ja jedini koji ima na momente pixelizaciju ako su nekakvi efekti u igri?

Na momente bude kao Diablo 2. :D

gunther 09.12.2024. 10:07

Nego, kaj nema nikakvih mačeva u igri???

mamutarka 09.12.2024. 10:10

nema, samo mace, axe i sword coming soon

btw igra ljepše izgleda sa DLSS nego NIS koji je defolt upscaling

Eladio 09.12.2024. 11:58

Noob guide, meni je bio koristan :D
https://youtu.be/9YPEqr3IgbQ?si=-ry_F17itimn77kT

Wannabe build :D https://youtu.be/XvBfj9S3qEI?si=A4ypvkWSFiZeYSzw

Mommistake 09.12.2024. 14:40

Kratko, ascend je odabir ili vrstu igre sam kreiram s odabirom skillova?

BinaryJesus 09.12.2024. 15:13

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3778575)
Kratko, ascend je odabir ili vrstu igre sam kreiram s odabirom skillova?

Sve skilove možeš koristiti ako imaš atribute ili potrebno oružje za njih.

Mommistake 09.12.2024. 15:19

Citiraj:

Autor BinaryJesus (Post 3778582)
Sve skilove možeš koristiti ako imaš atribute ili potrebno oružje za njih.

Ok, ali kako i kada biram kakav Warrior želim biti?

rap_4_life 09.12.2024. 15:32

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3778584)
Ok, ali kako i kada biram kakav Warrior želim biti?

Kad odradiš Trial of Sekhemas, na kraju u sobi imaš zeleni oltar koji klikneš i dobiješ 2 ascendacy pointa koja onda u skill tree-u iskoristiš odnosno izabereš klasu Titan ili Warbringer u koju želiš ascendat nakon sta izaberes klasu imas mini ascendacy tree u koji iskorostis 2 pointa.
https://maxroll.gg/poe2/getting-star...-of-ascendancy

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19.