![]() |
Citiraj:
Ak je iz videoteke probaj skinut onaj link iz mog prijasnjeg posta. Meni do sada nijednom crashalo. Prije nego sam stavio taj fix nije ni shadere htjelo loadat bez da se crasha svakih 5 min |
meni iz videoteke radilo sa 1.0.10.6 pečom, al nakon 10 minuta sam izbrisao...on to the next one :D
|
https://nvidia.custhelp.com/app/answ...tail/a_id/5455
hotfix za nvidijaše na seriji 30XX zao rušenje u ovoj igri |
cuvacemo zivce jos jedno mjesec dana, pa ju ondam normalno zaigram nadam se,strpit cu se jos malo kad vec jesam do sad...vec me zbog ovog i Hogwarts Legacija mamu 32gb rama da uzmem ,ali se odupirem za sad...
|
Kakva je ovo prokleta šteta.
Ovo je jedna od najboljih igara svih vremena i po svemu sudeći tako su vrhunski usrali ovaj port... Ko može, neka odigra ovo kao čovjek na PS4/PS5 i bok. Tamo nema nikakvih problema i sve radi tip-top. Ne znam zašto si Sony ovo dopušta? Hajde bar su se za seriju potrudili i napravili odličan posao. HINT: Ako mislite igrati a već niste, nemojte gledati seriju! Igra je puno detaljnija. |
Jogurt verzija (1.0.1.6.) mi fenomenalno i radi i stariji AMD diveri (ne da mi se upgrejdat). Igra mi je baš zabavna, al ne želim igrat 10-20min. Rađe odigram 2-3 sat za vikend u komadu.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali da, ako niš drugo, strpi se mjesec-dva dok sve ne popačiraju, ova igra nije vrijedna krnjeg igranja, mora se doživit kako treba. :chears: |
Citiraj:
|
Sa zadnjim patchem 1.0.1.7 i zadnjim nvidia hotfix driverima , igra se vise ne rusi i radi skroz ok.
|
Jel sam ja medju rijetkima kojima se nije nijednom srušila?
Jedna zanimljiva stvar, kako divljaju fps-ovi od 45-80 fps-a pomislih' idem lockat na 60 fps, čisto da ne bude toliko izraženih dropova, lakše pregrmiti sa 60 na 45 nego sa 85 na 45 - uglavnom, igra počela hebački zapinjati, pogledam gpu usage a ono 20-30%, još prvo nisam ni povezao da je to s time jerbo to sam napravio kad sam izlazio iz igre pa idući dan kad sam ušao počelo to štekanje, onda mi došlo da ju obrišem, reko wtf sada. I uglavnom sjetim se toga, vratim na unlocked frame rate i radi na 99%.... |
To je s in-game fps lockom na 60 fps ili u driverima, a u igri uncapped?
|
Citiraj:
|
Evo ja završio dvojku koju sam posudio od frenda na PS4 i odmah ju kupio na akciji za 10€ u Sancti. :D
Još jedna fenomenalna Naughty Dog-ova igretina! |
Citiraj:
Nije preporucljivo ukljucivati frame rate cap u driverima kartice i u igri zajedno, jer moze doci do konflikta i nefunkcioniranja. |
Ja upalim vsync u svim igrama i mirna Bosna.
|
Citiraj:
|
Ja ga ne vidim.
|
Takoder i u mp igrama jednoj jedinoj koju igram vsync on ,stace mi na 75hz 300fps a
di_su |
Kao što je korisnik ansha spomenuo, u određenim situacijama vsync uzrokuje lag i/ili tearing.
|
Citiraj:
|
Znam čemu služi, ali po mojem iskstvu znao je dodatno povećati te probleme koje je trebao prevenirati i screen tearing je bio jedan od razloga zašto sam to u pravilu izbjegavao koristiti.
|
Nema schreen tearinga, bram kod mene nikada, i grafa ne renda ono kaj monitor ne može prikazati uzaludno, uz konstantan fps, imam "mirnu" igru ne vidim niti osjetim nikakav input lag, čak ni u BF 2042.. .igranje bez vsynca mi je katastrofa ..mikro trzaji, trganje ekrana...užas.
|
Citiraj:
|
Ja se skoro više i ne igram na mišu, 95% gamepad i TV na 60hza...pc mi je konzola.
|
Citiraj:
Tearing je bez sync-a uvijek prisutan vise ili manje, al u fps-ovima mi je drazi od dodatnog lag-a. Inace, nekad davno, kad nismo imali monitore sa vise od 60hz osvjezavanjem, i te kako se osjetila razlika izmedju recimo 70 i 130fps, nizi input lag cini da je mouse look dosta responzivniji. |
G-sync, freesync nula bodova? Ili sve to nazivate vsyncom? Ja sam se preporodio sa freesync monitorom. Složim grafičke postavke da je 60+ fps (ili oko 144fps ako je neki first perston shooter) i za dalje me zaboli :)
Tearinga nema, a microstutter - jebiga, to je priča za sebe ovisno o naslovu... |
Citiraj:
|
Tehnicki problemi aside, najvise me zivciralo dugo ucitavanje shadera i ucitavanja usred igre, sama igra je apsolutno remek djelo. Tko nije imao prilike igrati na PS, apsolutno obavezno sada.
|
Mene živcira da jedino na low mogu pokrenuti igru tj da mi učita igru i onda u igri mogu najviše na medium stavit. Šou od igre.
edit: jogurt verzija sa ovim najnovijim patchom, prije nisam mogao niti u meniju biti 3 minute. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |