![]() |
Citiraj:
|
Evo, napokon je gore.
|
Evo već se 3 dana ne prepirete,pa da vam dam razloga...:D
Dakle šta po vama na kraju-krajeva ispadne bolje uzet za 3k kuna... 7800GT ili X1800XL-ovo drugo mi se nekako ipak bolje čini zbog ATI-jeve High Quality slike-koja je i jest primjetna-bar na LCD-u u odnosu na NVidiu... A i po nekim člancima se x1800xl da fino clocknut-skoro pa do taktova od x1800xt pa bi kao takva trebala ispasti best-buy za 3k kuna,bar po meni...:beer: A što se nekih igara tiče-tipa QIV-Doom3-Chronicles of Riddick-pa tu se jako lijepo vidi i na testu grafičkih iz donjeg segmenta što znači slogan NVIDIA-Meant to be played...:D |
Citiraj:
|
WTF...:rolleyes: Ništa ja takvo ne pokušavam,već samo vidim da su svi jako nastrojeni svađanju,pa se zezam...:D Uostalom to si mogao napisat Jelcu...ipak ste se vas 2 prepucavali za te drivere i dobivene rezultate...dakle be cool. :beer:
Ja sam fino pitao šta je konačno bolje,tj. preporuka,iako ne mislim tako skoro uzimat novu grafu... A ovo što se Nvidie tiče,ako si na to mislio-htio sam samo reć da svi naslovi koji u sebi imaju slogan -Meant to be play;dakle parola od nVidie;piče bolje na Nvidia grafuljama ako su grafulje u podjednakom rangu...to je istina također.:beer: |
Citiraj:
Jos njie troll.. doduse, mogao bi biti "Troll u zacetku", ali ne treba odmah skakati sa transparentom "Troll, Troll!" :) A sad lipo covjeku kazi svoje misljenje buduci da si ti radio high end test :) |
Citiraj:
Samo, kad smo se vec toga dotakli, to i nije iskljucivo pravilo. Jer koliko ja znam, i ColinMcRae Rally ima taj logo... a ATi kartice samelju nVidia kartice u Colinu... doslovno. Uvijek ima izuzetaka od pravila ;) |
7800GT zato što je prema rezultatima testiranja zaokruženija kartica, barem što se tiče čistih performansi. Ako ciljaš na VIVO i kvalitetu slike, mislim da je bolji izbor X1800XL, ali imaj na umu da ćeš morati možda mijenjati hladnjak ako ti je tišina mila.
|
ali ako imas 3k kn za karticu, sigurno imas jos 200 za zalmana....
IMO ja bi si radje uzeo X1800XL |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
FarCry sa HDR izgleda predivno....... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |