![]() |
FYI za sve: 2600,00 kn sam uplatio Nikši (prijatelj od MadDukea) dok sam ostatak u iznosu od 600kn ostavio za vijenac.
Kako je gore navedeno skupljen je poveći iznos stoga nemojte uplaćivati više ništa. Hvala svima. p.s topic će ostati otključan još neko vrijeme. |
RIP Đuka :(
|
Termin sahrane je potvrđen https://www.gradskagroblja.hr/raspor...ziv=Krematorij
|
Počivao u miru.
|
Strasno, najiskrenija sucut obitelji i najblizim prijateljima.
Pokusavam u brzini naci, ali nemrem na minijaturi, koji avatar je Duke koristio? Profil mu je nepostojeci, obrisan? ... |
Katastrofa...RIP
|
Citiraj:
Tak nekaj. Profil je odavno obrisan zbog gluposti u jednoj trgovini tražio je ban i da se obriše account. |
Citiraj:
nisam poznavao čovjeka, ali sa 34. godine.... laka mu zemlja i Bog ga blagoslovio, pokoj mu vječni... Đuka, počivao u miru. kata jebena strofa.... Za 2020. sam mislio da je bila grozna, ali ova traje niti 2 tjedna, a već suze puštamo za očito dobrog čovjeka. |
|
U kratkom treptaju oka, koliko je nas zivot utkan u linearnoj nemilosrdnosti vremena. Od pocetka spisa covjeka, darivanje je uvijek bilo smatrano vrlinom u tajnosti, skromnosti od hvale. To je u danasnjem poimanju "covjekoljuba" miljardera, za kojeg su institut filantropije smislili za kojekakve nize razine, daleko od pomoci ljudima, tesko pojmljivo. Danas se svaka pomoc eksploatira uz fanfare javnosti i medija.
Eto, bas lijep primjer koji je na cast svim forumasima koji su ucestovali u ovome cinu, pomogli su forumasu, prerano ugasenog zivota. Siguran sam da ga neki nisu ni uzivo upoznali, ali pomogli su i nesebicno donirali. U tuznome trenutku, svjedocimo jednu lijepo ljudsku gestu, daleko od medija i hvalisanja, bas kao u maniri najplemenitijeg darivanja. Kako su mi na PM objasnili Hamm i Brko, nije imao obitelj, ali kolege forumasi su promptno i donacijom reagirali brzinom, koju ni (poneki) clanovi obitelji ne bi mogli kvalitetnije realizirati. Pocivao u miru, ... |
Rijetko gledam postove u svaštari, nisam ni skužio ovaj thread, volio bih da nisam ni sada. :(
Užas živi, mlad čovjek u naponu snage.... Počivaj u miru Borna ! |
Nisam ga poznavao. Žao mi je što sam kasno vidio post, zbog uplate!
Počivaj u miru! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:05. |