![]() |
|
Čitao jučer da planiraju ostaviti samo (rekao im preCjednik službeno): messija, griezmanna, dembelea (da dobro ste pročitali), de jonga, ter stegena, semeda i lengleta
Očito pod taj roster ne računaju juniore - ansu farija i sl. (nema profesionalni ugovor ili tako nešto), za kojeg su odbili ponude |
Zašto je Semedo na popisu? Nema veliku plaću? :)
|
Citiraj:
|
Ali kako je Bayern nakon što se riješio pseudotrenera Kovača proigrao.
"Bez Kovača i njegovih vizija, ali s novim trenerom Hansijem Flickom, isti oni igrači koji su prema Kovačevom mišljenju na autoputu Lige prvaka krntije koje jedva uhvate stotku, postali su nabrijani, nezaustavljivi strojevi. Koji su do finala Lige prvaka nakon otkaza Kovaču samljeli sve s gol-razlikom 29:4 u sedam utakmica. " https://www.index.hr/sport/clanak/sj...ndex_tid=41441 |
da je kovać bio trener rezultat bi bio isti
|
Ma daj nemoj me... Pa nije džaba dobio otkaz.
I uopće nije bitno da li je problem bio u njemu ili u igračima. Kad se milijunčići vrte, a rezultata nema, neće te nitko pitati tko je kriv, samo ćeš poljubiti vrata. |
Joj ti naši treneri što su bili i izbornici... Kovač, Bilić, Štico (daleko najgori)... kad krenu kola nizbrdo (i klupska karijera) uvijek neke izgovore imaju, nikad oni nisu krivi. Zato je tu Dalić za njih sve doktor, nema taj seratorski personality da se izvlači ili uljepšava.
Bilić gdje god da je bio, makar odlično krenuli ekipa bi mu upala u crnu rupu iz koje se nebi mogli izvući. Ove sezone u WBA ga je spasio sami kraj prvenstva i posrtaji konkurenata. Niko također, no barem je imao onu fenomelnu sezonu u Eintrachtu. |
Ustravi se, pa svoju nervozu projicira na tim.
Nije baš da to samo naši rade. Evo neku večer je i Guardiola usrao motku. |
Dalić je samo imao sreće pa na penale stigao do finala svjetskog, tko zna na šta bi se izvlačio da je na prve penale ispao.
|
Pa, čini se da će Koeman i Bartomeu definitivno ostati upisani u povijesti Barcelone :D
Samo ne onako kako bi oni htjeli |
Citiraj:
sterali su ga zbog svega osim rezultata. pa on je sve te igrače koristio i neke od njih doveo. ako je dobar monaco će biti ok, ako nije otići će u kurac. i btw sa frankfurtom je naguzio bayern i uzeo im kup. meni je kovač ok lik. |
E ovo je ono što sam ja pisao
Messi je birao igrače i vodio momčad. Prgavi velikan mu je rekao da to više neće moći Da se razumijemo Koeman je navodno kreten, nije on nikakva budućnost barecelone, te ne znači da i dalje neće biti loši u ključnim utakmicama |
i sad će si city vjerojatno taj uteg dovest, nadam se da neće, briga me za city al eventualno neki talijan bi bio ok za messija
to je već 34. godini, nikakav zalog za budućnost, kikica je fizikalac pa ajde, bojim se da će bit uteg di god došo, jer je plačko koji oće sve podredit sebi |
Kraj jedne ere. Da se razumijemo, Barca je zadnjih godina imala katastrofalno lošu kadrovsku politiku glede igrača i tu se slažem s Messijem. Abidal je trebao biti ranije potjeran. Da su bili pametni, trebali su angažirati Monchija koji radi čuda gdje god dođe.
Znali su da će jednog dana Messi otići, ali nisu radili ništa na tome da mu nađu zamjenu i polako je ufuraju u njihov način igre/razmišljanja. I sada se čude k'o pura dreku. |
Citiraj:
Tko kaže da nije "ok"? Dobar je Kovač, ali nije slučajno dobio otkaz. Nije slučajno bila loša atmosfera nakon loših ulazaka u sezonu pod Ancelottijem i Kovačom. I nije se slučajno popravila. Da, otkazi možda bole Ancelottija i Kovača, ali Bayern je s njima profitirao. Nastavci tih sezona pod Heynecksom i Flickom su bili odlični. S druge strane, Barcelona je isto klub koji treneru daje otkaz kad kola ne idu uzbrdo... ali onda dovedu još lošijega. :D Srećom, i Real je malo lutao, pa su uspijevali doći do domaće titule. Ove godine sve otišlo u onu stvar. |
Izvučene skupine:
GRUPA A: Bayern, Atletico Madrid, RB Salzburg, Lokomotiv Moskva GRUPA B: Real Madrid, Šahtar, Inter, Borussia M'Gladbach GRUPA C: Porto, Manchester City, Olympiakos, Marseille GRUPA D: Liverpool, Ajax, Atalanta, Midtjylland GRUPA E: Sevilla, Chelsea, Krasnodar, Rennes GRUPA F: Zenit, Borussia Dortmund, Lazio, Club Brugge GRUPA G: Juventus, Barcelona, Dinamo Kijev, Ferencvaroš GRUPA H: PSG, Manchester United, RB Leipzig, Istanbul Bašakšehir Od engleza MU najlošije prošao, City i Chelsea puno bolje. Messi i CR7 na suprotnim stranama nakon puno vremena. Bit će opet suznih portugalskih okica. :D |
grupa A iznad svih najteža.
ostalo bi moglo biti predvidljivo za prva dva mjesta. vjerojatno će biti pokoj iznenađenje - ovisi i o formatu natjecanja, ali sumnjam. |
Ne slažem se baš.
A, B, C, E, F i G su mi čiste ko dan, gaženje malih ko plitak potok. U D i H bi moglo biti iznenađenja. H mi se čini kao grupa gdje će se PSG odvojiti na vrhu, ali bi Manchester mogao imati problema s oba druga kluba. |
btw jeste vidjeli gol rijeke za prolazak?
https://streamable.com/lppfjb umro sam 10x :care::care::care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrhunski! :D Al dobro gol je gol. :) |
Bitno je da smo prošli. A to što rulja sada masovno sprda Dance jer šlag na torti.
|
I treba ih sprdati, čitao sam da se danski novinari nisu niti pojavili na presici za Rijeku jer ju nisu shvaćali ozbiljno :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |