![]() |
Drama drama uvik isti komentiraju kod ovakvih stvari ,ka babe kad se nadu.
E neo neo dobit ce to malo sta si osigura ako i to.jbg to je drzavna firma od tih nema gore. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Ne bu dobio nista na zalost.
Njima je argument da si trebo otvorit i provjerit paket i tako će ti se i očitovat. Been there done that, jebo im malo mater tamo pa me ispratili zaštitari van, ali neku drugu satisfakciju ne buš imo. |
Pa najbolje da ce dobit pare nazad.... lol.
Odo se ja odma dogovorit s frendom iz drugog grada da mi posalje praznu kutiju cija je vrijednost 3000 kn pa cemo to trazit od poste da nam namiri.... easy money. |
Ne bude ništa s toga.
"Frend mi poslao" si može okačiti mačku o rep. Nema original kutiju, gramaža je tu negdje (analogne vage i slične gluposti), nije otvorio pred poštarom, kutija zapakirana. Tako da, ja ti vjerujem, no argumenti nisu na tvojoj strani. :( |
Slažem se, natezanje policije i tisuću žalbi na žalost neće urodit plodom već gubitkom vremena.
|
Neočekivan obrat situacije. Prijatelj nazvao jutros, ispričavao se pola sata, da je poslao krivu kutiju (svoju, otvorenu). Slučajno naletio na moju neotvorenu i odmah poslao :hitthewal:
Nakon svega barem se dobro završilo, a i svašta smo naučili u procesu. I da, slažem se da vjerojatno ne bih ništa dobio. Može lock šta se mene tiče. ____________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Vrh! :D
|
Je li osigurao paket :D:D:D
|
Ovo će ući u anale PCE-a, jednom kada se knjiga "bisera" bude izdavala. :lol2:
Ajde, bar je happy end za tebe. :goood: |
eto, zalman u pravu, nevolimo ga šta jes jes, al čovjek iz prve u sridu
|
Daj samo reci kojim nacinom je sad poslao?
|
Eto, ali bitno da je krenuo linč prema pošti, da su lopovi i da treba ići na policiju.
Zato sam odma rekao da treba vagati da se uvjeri da mu je ovaj stvarno poslao. Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ću se ranit :D Da sam bar pročitao prvo zadnju stranicu, a ne obratno :D Baš sam htio iskomentirati da su vrlo vjerojatno otvorili zbog visoke vrijednosti paketa i drpili.. Sve je dobro što se dobro svrši :) |
Citiraj:
Moja priča je istinita, onakva kakvu sam ju ispričao. Nije moj prijatelj razbio tablet, niti se misteriozno samorazbio. Neov slučaj je ispao greška sa njegove strane, i to slučajna greška, a ne da ga je pošiljatelj išao zajebati. Tvoja priča na samom startu je bila ta da svi pošiljatelji imaju sumnjive namjere odmah u početku. Niti je Neo lagao, niti je (po njegovim riječima) pošiljatelj namjeravao njega zajebati. Ispalo je da si u pravu u ovom slučaju ali ne iz razloga koje si ti spominjao. Koliko imamo slučajeva otuđenja u procesu dostave dok je paket u rukama pošte ili druge dostavne službe. |
Citiraj:
____________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ahahahaha.....
Kakav rasplet :roller::roller: Ajde bar ces mirno spavati veceras. Bar nam otkrij koja je komponenta u pitanju |
m.2 evo 970 plus od 1TB.
Težina pločice: 8g. ____________ Sent from my mobile using Tapatalk |
nadam se da ćeš otvorit pred poštarom :D :D :D
|
Citiraj:
____________ Sent from my mobile using Tapatalk |
nemojte još lockat dečki :roller:
|
Ovaj thread ima zanimljiviju priču i rasplet nego većina novih filmova sa superjunacima.
|
Tema je za brisanje, što smo naučili: -ne vjerovati niti najboljem prijatelju, -pošta ipak radi čestito.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U petak u 15:30 ih predam u Poštu u Zadru i dolaze do Osijeka u subotu ujutro. Malo je reći da smo se i ja i primatelj iznenadili :stoopid: |
dobro da nije tu neotvorenu kutiju slučajno zafitiljio u kantu skup sa diskom :P
|
Čitam i ne vjerujem, zaplet u kojem bi se teško i H. Poirot snašao. :goood:
|
Prije cca. godinu dana je frend imao veselje. Kupio (nov, tvornički zapakiran) komad fotoopreme, cca 300€ vrijednosti, na amazonu.
Dolazi paket doma, otvara ga, a unutra svi zaštitni kartoni, folije, upute...sve osim samog uređaja. Zove u panici, jer sam mu ja preporučio Amazon... Pogledamo kutiju, na naljepnici od njemačke pošte piše težina od 150g. Pogledamo specifikacije, treba biti 350g. Jedan mail amazonu s fotkom naljepnice njihove pošte je bio dovoljan da mu pošalju novi. Netko si je otvorio kutiju u njihovom skladištu i poslao prazan paket dalje. NNI :) |
Citiraj:
priča je jako mutna jer se NEO kleo da je manja kutija u kojoj je skupi item, bila original zatvorena...:fiju:...sad ispada da kutija nije bila netvorena,ali NEO i dalje drži priču da je on surpefrend i da je kutija bila tvornički zapakiranja... Citiraj:
|
Ma nema se lik sta tresti kad je covjek bacio kutiju s naljepnicom mase itd... Prica je onak, vise srece nego pameti, sto je ajde ok i drago mi je zbog kolege. Al ono, televisa presenta je pussy smoke naspram ovoga :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |