![]() |
Evo stigao Spotify trial code na email.
Upalia VPN (prije otvaranja browsera i spotify stranice) i registrira trial sa USA Papyalom :chears: |
The Outer World's - počeo preload za PC.
|
Dakle, hoću igrati Outer Worlds, a Epic ni mrtav ne želim instalirati.
Zanima me opcija sa Game Passom for PC. Da li se moram zafrkavati sa VPNom i koliko me to na kraju košta mjesečno (1$, 5$ ili 12$)? |
Citiraj:
|
Jel problem ako plaćam PayPalom na koji su vezane kartice izdane od hrvatskih banaka? I sama činjenica da je moja adresa u Paypalu u Hrvatskoj?
|
Ne, i meni je pay pal na adresi i kartici izdane od hrv. banke
|
Može samo info.
Hoće li Outer Worlds biti dostupan na release-u odmah preko XBox game passa? |
Da, već sam ga i skinuo (preload). Čekam samo 25. da počnem peglat.
|
Ok, thx. Uzmem i ja danas pretplatu, taman za vikend počnem trgati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znači, ništa.
Skinuo xbox app, instalirao update, prebacio region, jezik sve sve sve... Otvorio aplikaciju, došao do plaćanja paypalom, i piše da zbog regije ne mogu platiti... |
Promijeni u postavkama windowsa na drugu regiju i onda vrati nazad kasnije. Znači ono Time and Region ili kako god se to već zove.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Riješeno. ;) |
Citiraj:
Pise ekipa po netu da zna proci tjedan-dva prije nego stigne |
Ja sam si isto uzeo Xbox Game Pass Ultimata i koristim ga za PC i Xbox. Imate mogucnost, ako imate Xbox Live Gold ili Xbox Game Pass pretplatu i upgradeate na Xbox Game Pass Ultimate za 1 € svi preostali mjeseci do 36 mj max vam se pretvore u Ultimate. To isto vrijedi ako si sada kupite godinu dana Xbox Live ili Game Pass i upgradeate na Ultimate. Tako da vas ispadne cca 50 do 60 € godina dana Game Passa
|
Došao Rage 2 i Age of empires 2 remaster
|
Znači MS račun mi je na UK, Windows regija na UK, ali kad dođem do plaćanje ne da mi jer su mi paypal i kartica hrvatske.
Čak sam kupio game pass kod s ebaya za 30kn, i prepozna ga u xbox appu da je dobar, ali u zadnjm koraku piše da je neka greška i da probam kassnije. Onda da napravim drugi paypal account s nekom drugom karticom (isto na moje ime), ali fake UK adresa? Ako se to može uopće |
Moze se , ali ti treba VPN da zavaras Paypal.
|
Ne treba VPN, kupio sam prije par dana, prebacio sve na UK i radi bez brige.
I regiju i jezik i sve. Jedino kada prebacim natrag na RH a app je upaljen, dobivam neku čirilicu. |
Bas si platio Paypalom sa registriranom hrvatskom adresom na Paypalu?
Meni tako nije proslo. |
Paypal regan u RH već 10 godina, platio normalno.
Stavio registraciju UK, neku random adresu, prebacio regiju u winsima na UK i sve radi bez brige. |
Došao Age of Wonders a u dolasku Control, Resident Evil 2 i Plague tale. Jebenica, zbog ovog xpassa se ne sjećam kad sam zadnji puta upalio steam.
|
Opa!
Nisam još, ali vrijeme je da se i to isproba. |
Citiraj:
|
Ja dobio 5 mjeseci za 2 funte. :)
|
A jel dobio tko onaj Spotify? Ja ništa.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:05. |