![]() |
O čemu vi raspravljate, umrijet ću... :roller:
|
Citiraj:
|
I, jeste li se već javili? :)
|
Citiraj:
|
Trenutno nas ima 3 (muško) + 1 (žensko) + 1 (pas). Tako da smo "kompletni".
Poslovni prostor (Strmec) ima i dva odvojena wc-a (muški+ženski) a imamo i veliku travnatu površinu za ostalo (psa). Naravno, nemamo ništa protiv da se javi i ženska osoba ako ima znanja i iskustva u navedenom poslu. Za sve ostalo, trenutno nemamo potrebe. |
I moj dobar pas Mirko bi radio, ionako slabo cuva kucu! Tako da pod ostalo piši 2!
|
Pozdrav,
iako sam imao knedlu u grlu kupih Bequiet napajanje u njih po najpovoljnijoj cijeni na netu, uz besplatnu dostavu. Kada sam vidio da je nakon kupnje cijena nešto narasla, bio sam uvjeren da se radi o vraćenom napajanju koje ide ponovo u prodaju. Dan nakon narudžbe poslano direktno od dobavljača, dan kasnije dostavljeno meni. Vakumirano, neotvoreno, ispravno, zadovoljan kupnjom. Pohvale za racunala.hr! |
U ljeto sam bio kupio kod njih vodeno lian li koje je bilo sa greškom , bili su vrlo susretljivi i komunikatvni , sreća da je lian li kao support jedan od boljih tako da sam dobio novi radijator i spasio dečke muka , ali kažem bili su susretljivi u svemu +
|
evo jučer kupio slušalice i neke periferije, sve ok
pohvale i vidjet ćete me opet |
Kupio QNAP usb enclosure, sve je prošlo kako treba, brza dostava.
Preporuka za trgovinu. |
Dugo ih pratim samo nikako nesto i naruciti... Prve narudzbe i odmah problemi :D jk!
Dostava u roku i lajkam siroku paletu kurirskih sluzbi koje podrzavate kao i nacine placanja. Za dostavu jednog procesora su me lagali za rok isporuke - poslali su ga odmah umjesto kroz 15 dana kako su pisali na webu. Da ne bude sve tako sivo, moze biti i sivije :D Imali su i jedan propust u narudzbi pa su mi poslali skuplji/bolji artikl umjesto onog kojeg sam platio. Iako sam se ponudio doplatiti razliku, inzistirali su da ne treba. Tako da su mi i Bozic doveli ranije u kucu od planiranog. Komunikacija mailom brza i samo neka tako nastave (osim ovog slanja krivih artikala). Bukmarkiram! |
Uzeo sam kod njih one SSDove izvađene iz laptopa. Boxnow mi je to iskrcao drugi dan negdje oko 21h :D
Usrećio sam punca s jednim od tih SSDova. Nevjerojatno je koliko prastari Sandy Bridge prodiše sa NVMe SSDom na 10-tki :) |
Citiraj:
Stvarno nude sve moguće dostave i načine plaćanja pa se nitko ne može žaliti. Iako, evo ja se moram požalit :D Sad sam pokušao jednu sitnicu kupiti i u ponudi nema boxnow paketomata što mi je najpraktičnije, a i najjeftinije, doslovno sam počeo kupovati samo u trgovinama koje nude boxnow. https://www.directupload.eu/file/d/8...r2bhgj_jpg.htmhttps://s20.directupload.net/images/241126/nsr2bhgj.jpg Možda privremeno ne nude ali nema veze, u svakom slučaju jako dobro posložena trgovina. |
I ja sam primjetio da na neke iteme nude Boxnow, a na neke cak i Wolt dostavu (budu mali logoi pored slike itema). Pretpostavljam da dostava nekako ima neke veze s dobavljacem jer nekad imaju dva ista itema, razlicite cijene i sifre, jedan ima Wolt opciju, a drugi ne. Moram priznati i mene Boxnow razmazio. Pogotovo dostava subotom.
|
A jel možda cifra bila premala za BOXNOW, ne znam samo pitam ???
|
Na stranici item-a pošalješ upit (zašto nema boxnow). :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije, ja neki dan naručio poveći paket na Mall.hr i ponudio mi je jedan od dva Boxnow ormara u susjedstvu, iako su oba identični. Mislim da je faktor popunjenost. edit: zaboravio napisat mall.hr :) |
Pozdrav,
nemamo mogućnost dostave svih proizvoda putem BoxNOW-a. Ova opcija dostave je dostupna samo za male pakete maksimalnih dimenzija 8 x 45 x 60 cm. Iako se može dogoditi da neki artikli odgovaraju ovim dimenzijama ili su manji, možda opcija za BoxNOW još nije aktivirana jer takve artikle moramo ručno dodavati i pridružiti ih navedenoj dostavi. Ako imate upit o određenom proizvodu, slobodno nam se obratite putem e-maila kako bismo provjerili i, ako je moguće, omogućili dostavu putem BoxNOW-a. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |