![]() |
JA kad sam bio jučer otvorio pcx forum pomislio sam da sam več banan no kasnije sam ustanovio da je haknut.
:D :rolleyes: |
na prvi trenutak sam i ja pomislio jer je pocelo ucitavati samo crno...
no onda sam ipak skuzio da nam je zemo ishao dirati u pcexperta... a to se ne radi...:beer: |
može li nick ili bar neki hint za nas neuke? :smoke:
|
idJot jedan....to treba natuć, pa nebude se on više tako ponašao...
malo OT-a: ćiber_manija, nisi ispraznio inbox, nemogu ti poslat pm, a nikako da vidim onaj gamepad konverter ps2 -> pc :D |
ja sam nagadjao po onome sto su jelc i zli admin rekli. a i mislim da nije bilo puno banova ovaj tjedan, stoga....neka admin odluci hoce li reci, ali mislim da nema potrebe, covjeka ce stici zasluzena kazna, a mi cemo nakon "laganog" servisa i dalje nastaviti postati i raditi na pcex forumu. nije mu to trebalo. :beer:
|
a fakat ima jadnih ljudi na ovome planetu s previse slobodnog vremena....pacijent
|
JADNO do bola! :smoke:
Neko je tu spomenuo zakone...ma kakav zakon! Treba pravdu uzeti u svoje ruke..ko kauboji na divljem zapadu te tog jadnika, kao takvog, izložit višesatnom tretmanu mučenja koje uključuje: 1. zajedničko tuširanje u zatvoru s hrpom bolesnih homića 2. par sati druženja sa Michaelom Jacksonom 3. kastriranje, te bacanje kastriranog djelića psima uz njegovu nazočnost 4. transplatacija dlaka s guzice na čelo bez anestezije 5. upoznavanje sa njegovim budućim najboljim prijateljem Hanibalom Lectorom :D Ak ima ko kakvih prijedloga nek se ubaci! :D :beer: |
6. intimno, visednevno druzenje s Carlom del Ponte i gledanje svih repriza Santa Barbare
|
Citiraj:
: lol2 : :clap: |
Nadam se da cete prijaviti lika abuse sluzbi i njegovom isp-u a zatim i policiji.
|
Citiraj:
|
Ma trebamu doć na vrata kao što je neko reko sa PCExpertovcima, fleksom i ekipom u prvim redovima a ima nas još 20 iza samo za slučaj ako zagusti sa čupanjem instalacija u kući :D
|
Citiraj:
Navedenom okupljanju i uredovanju mogu iskljucivo ucestvovati punoljetni clanovi PC Ekspert forum-a!:clap: :clap: :beer: |
Ma ne želim uopče komentirati tu budalu koja je ovo napravila... samo bi zamolil tora ili admina da nekaj naprave u vezi toga...pa makar bio i mali izlet sa busom :D
|
kaj se tice onog busa, ubrojite i moju malenkost od 195cm i 100kg...
neg kad ce to prosljakat normalno... |
O, bez brige. Lik bude dobio neočekivani poklon...:D
Stvarno mi nije jasan. Veliki hacker a jedva upao na home page foruma. I onda što napravi? Stavi crnu pozadinu i napiše dva reda slova...:rolleyes: Za svaku pohvalu, nema što. Home page za sada ostaje takva kakva je, zbog drugih razloga. Forum radi i nije niti bio ugrožen tak da je sve OK. |
Citiraj:
uglavnom malo sam bio prosnjovao i vidio sam za ban i za pobrisani index...al ovo ostalo nisam mogo vidjet bez da sam provaljujem... ps mitzek evo ja sam za:smoke: sto se tice foruma...to bi i moglo par dana potrajat...ak ne i par tjedana...sve ovisno kolkos e radi na tome i kolko je stete napravljeno...al brijem da ce to brzo |
Kako se deca zabavljaju na forum.hr...
|
onaj forum vec 3 godine ne lici nanishta, prije sam bio redoviti posjetioc, i imao par tisuca postova, sada postam tu i tamo jer zaista ne psotoji zaspamana i beskorisna tema koja ne vodi nicemu. ah....
|
Jel ovo ?
Ljubomorne,glupe budale:rolleyes: osim ove viky,to je fairy ili flare valjda. |
hmmmm..
ovaj tu se hvali da NAS je sjebo,,,,
http://forum.hr/member.php?action=getinfo&userid=8203 mogo je i telefon ostavit, mamu mu eutaniziram....il adresu.... joooj....:smoke: |
lol kakav je to haker kad prvo ostavi svoje podatke, a onda ide raditi nered. koji majmun majmunski
|
treba njima po p*** dat...
|
Ne mozete okrivljivati hakere ako koristite prahistorijsku verziju foruma. A i vrijeme je da se nabavi novi admin jer ocito pajdur nema vremena za to.
|
Citiraj:
|
Re: hmmmm..
Citiraj:
vjerujem da admini znaju tko je... ;) |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: hmmmm..
Citiraj:
Tajnik Zderonjski popodne je u šihti pa bu mi javil sve detaljčiće o moronu.....:smoke: eeeee,mislim da bu neko imo prekrasne Božićne i Novogodišnje praznike sa vatrometom,pucnjavom i to ......:rolleyes: deca, a da mu damo šansu, nek plati Žderonjski slet , pa da ga poštedimo..???:D |
jebem im miša:fuming: :fuming: ,mogli su haknuti www.sabor.hr:D ,odakle je taj haker??? (grad,adresa ulice ime):rambo: .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |