![]() |
Hoću reci imam dva koda viška ;-)
(otislo) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Bude dobro ka pokrpaju igru za tamo nekih godinu dana .
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
|
Preloadano je, sad cekamo...
|
skyrim u svemiru.
|
Klinac pravi giveaway za Starfield, ako nije zabranjeno, u subotu kacim YT link.
|
|
Citiraj:
Da, ovo mi djeluje preopsežno da ne bi bilo masni bug fest i čisti kaos po izlasku :D Zanimljivo mi je ali nisam previše nabrijan, tako da ću sačekati neko vrijeme da se vidi što i kako jest. |
https://ffa.hr/vijesti/kako-ne-biste...e-passa/92358/
https://ffa.hr/vijesti/bethesda-je-p...leakovi/92345/ Prvo, nema više isprobavanja game pass-a, baš neočekivano :D Drugo, nevidljivi zidovi na planetima koji nisu baš tako otvoreni kao što se pričalo. |
Citiraj:
Ma koji pusti game passovi, nevidljivi zidovi i bugovi, glavni problem cijele AAA gaming industrije je BG3. Nebih se čudio da su glavonje "gaming industrije" u nekom mračnom zakutku dogovorili podli plan koji će rezultirati da Sven Vincke "padne s balkona". |
Citiraj:
|
Pretpostavljam da će u Starfieldu guštat svi backeri Star Citizena. :D
|
Čisto sumljam
|
Star Citizen je trebao biti skroz nešto drugo, skroz otvoreni svemir, a u Starfieldu to nije slučaj.
|
Star Citizen Lite
|
Meni ovako iz viđenog Starfield više liči na No Mans Sky sa malo ozbiljnijom grafikom.
Viditi cemo za koji dan kad premijumci dobijaju pristup. |
Meni ovo liči na Mass Effect sa malo više slobode
|
Citiraj:
Mass Effect Lite u domeni priče/likova No Mans Sky Lite u domeni planeta Star Citizen Lite u domeni svemira Glavno da su čopili ovog "leakera", sad mogu fino na njega svaliti krivnju za loše kritike i prodajne rezultate. |
|
Čestitam
BTW očekivao sam veći download file, nisam googlao ali BG3 je cca 120GB |
na game passu je bio 136GB preload
|
Krenuo ja tog vraga kupiti na PS5, kad ono, nema za PS5? :D
|
dobar dan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj: