![]() |
Citiraj:
S manjinama ne poslujem :) |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Evo friskog primjera kak se moze nahebat radi glumpave osobne. Bili danas u Osijek osiguranje ugovorit/produzit za avtic... daj osobnu, daj prometnu, daj staru policu...
Tipka ona, skuplja papire, printa, slaze i na kraju daj jos karticu da platimo pa pos aparat na izdisajima i odbije transakciju pa gasi pos, pali pos i prodje placanje, daje policu u ruke, prometnu i karticu i odosmo mi. Sto nam je dala mi smo uzeli :D Osobna ostala u printeru. Dodjemo doma za 10min zvoni netko na kuci... stigla osobna i dobro je sve jer zenska zna zenu preko muza koji radi sa zenom pa ono, znamo se pa smo i isli kod njih osigurati al eto... vrag ne spava nikad, mogli smo nahebat. @Drug Brko Sta rec, mora sam u lokalni vodovod ici da ne zapru vodomjer kad sam usa u kucu konacno :D |
Citiraj:
Nisi imao srecu pa nisi naucio jer nisi imao pravi rasni primjerak :). U svakom slucaju, i prilikom mog razlaza s boljom polovicom je bilo veselo. I zabavno. I skupo. I mukotrpno. I nenormalno....... Razum prekrizi. Ocekivano ponasanje prekrizi. Sve sto znas - prekrizi. I spremi se za par zivcanih slomova. Onako...... |
Ova tema se pretvorila u više nivoa prijevare, čak i osobnih usudio bi se reći :D
Moram dat ženi da pročita ova jeb.... iskustva, ali i Banellijeva neiskustva :p |
Sve je to banana i moze se ocito manipulirat s time dobrano ako imas neciju osobnu. Hvala xulosu na upozorenju ali meni nije jasno ZASTO i nama tu ne poslje tu sliku sa osobnom da i mi mozemo puzimat pretplate/mobitele/ugovore?
Milsim ako mozes poslat poptunom strancu nebudi pi.... posalji i nama, nas bar "poznas" :D :D :D. |
Sad sam se sjetio da je i mene prije nekih mjesec dana lik trazio da mu posaljem sliku osobne kak bi on bio siguran prije nego mi uplati pare na račun.
Isto se radilo o njuskalu. |
ne znam kak naletite na takve...jes da danas svi pasu za gađetima al opet x puta sam kupovao prek njuške i uplaćivao unaprijed i prodavao pa tražio uplatu unaprijed i nitko nikad nije postavio pitanje slike osobne.
trebam li reć da nije bilo zajeba ni sa njihove niti sa moje strane. |
Citiraj:
Mislim, skroman sam, ali da vidim tko ovdje zna vise o Glideu, MiniGL-u, specificnoj povezanosti Chuck-Bruce Voodoo2 ASICS-a i ostalim gadarijama svojstvenim 3dfx-u. Pfff... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakve sam ja srece, kurce feniraju. |
Citiraj:
|
Kathoey
|
Citiraj:
E, a sad mi pak nije jasno ko je onaj bogec kojeg krešo pelja i slika po sajmovima, a trebao bi stajat iza tvog nicka :D :D |
Citiraj:
Citiraj:
Skidam kapu! |
Citiraj:
samo ti salji, samo nemoj onda na forum doci kukati. kad tad ces naletit |
:roller:
|
|
Ma izvadit sve nove dokumente i samo dijelim stare kopije , a nove nedam nikom :nono:
kartice samo prepaid za internet bankarstvo lopova na sve strane |
Ima li kakvih novosti po ovom pitanju, danas me nasao takav jedan, trazi sliku osobne i posalje mi svoju.
Kad sam mu ipak rekao da kolega ide u njegovom smjeru pa ce mu osobno dostaviti, vise se nije javljao i brzo izbrisao slike koje mi je poslao :D |
Tak je i meni. Kao da se osigura jel bi meni bilo uredu da se pošalje osobna. I ja nit ne stignem odgovoriti i on već pošalje. Ja reko ne šaljem osobnu, eo vam broj računa ak oćete uplatiti super, šaljem na tisak ak ne ja bum prodo već nekom u zg. I to više puta mi se javljali likovi. Prvo kao iz Osijek, onda iz Splita (a prigorski naglasak neki kao Ante) i neki iz Pule. Bez obzira kaj sam napiso da šaljem nakon uplate na račun i da ne šaljem osobne kao potvrdu na oglas
|
Pa posaljite mu osobnu , sliku z googla
Ili onu default sto mup koristi za promociju Zimmerman |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:36. |