![]() |
Kak vam se fps krece? Nekim cudom na very high se sece izmedu 40 i 60 fpsa dok sam na istim postavkama u originsu imao 90 do 100 pa minije jasno... Cpu sjedi na 50 posto stalno, grafa ide do 100 posto, rama uma vise nego dovoljno...
|
FPS je 50-55-60, ovisno o sceni. Al oni odavno imaju smece optimizaciju. Ako ti nesto radi na vecem FPSu to je vise slucajno nego optimizirano.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad kad sam izasao sa pocetnog otoka vrti se vecinom na 60 do 70 al s time se mogu pomirit.
|
Citiraj:
|
Da, ne mogu se ni ja baš složiti da je loše optimizirana. Igra jednostavno izgleda odlično.
Treba izvrtiti par opcija koje uvelike utječu na performanse, a ne koštaju puno za vizualni dojam. https://www.youtube.com/watch?v=chqQanHcvHk Ja sam manje više igrao na full postavkama na 1080p sa ovih par opcija optimizacije iz videa gore - i manje više je to bilo 60fps, ali bilo je štucanja kad je bila gužva u Ateni. Taman mi je falilo 10-15% jači GPU za konstatnih 60fps. S time da neću ni govoriti što igra radi CPU-u, ne želim ni zamišljati kako se vrti sa nekim starijim kombinacijama xD |
instalirao nove drivere dns za nvidiu i fps skočio za 20 gore... Sad vrti iznad 70 benchmark i u igri. Ništa nisam dirao od postavki :D
Kod mene cpu sjedi lagano na 50 posto, imam rivatuner složen pa pratim onako iz znatiželje. |
Otkad sam skuzio zbog cega mi se igra rusila svakih 20-30 min totalno uzivam u igri, nije me dugo ni jedna ovoliko uhvatila, 15h played zasad, sve polagano istrazujem, genijalna igra, borba je predobro napravljena!
|
4 privitaka
Citiraj:
On topic: Ja sam zavrsio igru 100%. Istrazio svaki detalj na mapi, rijesio sve questove, ubio sve Cultiste, boss-eve ( The Sphinx, The Cyclops, The Minotaur i Medusa ), sve protivnike u Areni itd. Brod upgrade na max. Igrao sam sa hunterom te imam full Athenian war hero set ( Hades's Bow ). One shot one kill. :D Igra je zbilja odlicna, bolja nego Origins ( i nju sam rijesio 100% ) i zbilja sam uzivao igrajuci. :) Za kraj, par SS. |
Citiraj:
Sve ostale igre uredno rade na ovom brzem, dunno :) |
Počeo i ja prekjučer. Prvi puta da igram bilo koji dio ACa.
Nakon 3 sata par zaključaka: - UbiDrek je najekološkija firma na svijetu jer toliko recikliranja nisam vidio u životu, a odigrao sam njihovih 10 igara sve skupa :) - ovo je Far Cry meets Witcher 3 in old Greece - side misije su dosadne, farkrajovske i monotone - i ovdje treba skupljati sjemenje, grančice, lišće, kožice i ostalo - izuzev svega ostaloga, igra je prekrasna, mehanika odlična i combat izvanredan - pratim sada samo main story, neda mi se ovo usputno i poputno - grafa plače tijekom igre :) Sve u svemu zadovoljan. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisi ništa propustio :D Ovaj (kakav god da je) im je očito daleko najbolji, jer se pojavio čak u nekim užim krugovima za igru godine u većini medija... |
Bojim se da ovu igru ne budem završio. Sad sam preplivao preko na neki drugi otok i sad sve ispočetka. Ako mi je trebalo 4 ipo sata za prvi onaj mali otočić, pa trebat će mi 7 godina za sve ostalo... fak dis, I'm going back to Russia :D :D :D
Ne odstuajem, ali definitivno ne mislim igrati više od pola sata svaki 5 dan :) |
Yebem ti sve, Brko, mislim da sam se navukao.:D
Nisam ovako uživao u AC-u još od vremena Black Flaga. Doslovce, Tomb Raider (igram sa Kassandrom) meets Witcher 3. Vidjeti ću kako će ići questovi, ali zasad je dobro. I onaj orao je zakon, malo đubre misli da je dron, još da mu je smontirati dva Mavericka ispod krila...:D |
Da, odlicna kombinacija Witchera 3/Tomb Raider/Far Cry, nakrcano toliko stvari za radit u igri, na cca 20h igranja sam i zadnjih par godina sve sto pocnem igrat brzo dosadi, al ovo me drzi zakucanog pred ekranom :D
|
Mene je držalo fest do jedno 70-ak sati igranja, a onda sam pukel i over&out. Inače vizualno jako jako prekrasna igra... Ljepša nego Origins
Sent from Carmageddon |
off topic: Ubij-soft povodom ovog sra*a sa Notre Dame narednih par dana dijeli besplatno AC: Unity preko UPlaya, pa tko voli...
|
Već piše u Ubisoft temi sve :)
|
Pa dobro, ne čitaju svi onu temu. Ništa ne škodi da bude na više mjesta :)
|
Citiraj:
|
Došao do drugog otoka i tu stajem.
Čekam da Gold/Ultimate edition dođe na Steam sale. :D Znam da je sada na Ubisoftovom store-u, ali hoću baš Steam. |
Otkantao side misije i držim se main storya. Tu i tamo neš usput obavim samo ako je stvarno usput :)
Zasada, igra jako jako dobra :) Naime imao sam neki usrani glitch u igri. Uopće mi se misije nisu pojavljivale. Sve sam ubio i vratio se na neki sejv koji me vratio 3 sata gameplaya unatrag, ali isplatilo se jer sad sve radi. Ubidrek klasika, ali OK, sad sve radi kako valja i trebuje :) |
I naravno, UBIDREK ponovno udara. Nakon što sam došao na Periklov Simpozij, naravno da se igra usrala. Loadam raniji neki sejv, sat vremena unatrag, opet dođem do Perikla i opet igra stane. Uopće ne trigga idući dijalog niti spawna Sokrata niti mogu na kat do Perikla.
I sad čitam, taj bug je pogodio hrpu igrača diljem svijeta. Hvala UbiGovna, u životu od mene lipe dobiti nećete. Crkli dabogda i vi i EA što prije. Na YT gledam dalje što je bilo, a ovo govno uninstaliram sa kompa. Šteta jer je igra u biti sasvim OK, ali ovo je drugi puta da me nešto skenjalo. Puj! Dogodilo mi se identično ovo: |
Brko, baš sam jučer prošao taj dio, nikakvih problema s questom nisam imao..
|
Eto, ja imam :( kao što rekoh, vratio sam se sat i nešto vremena unatrag jer radim manual sejvove svakih sat-dva. I opet isto.
No dobro, nema zamaranja više, igra je deinstalirana i sad odo pucat na zombije :) Ovo je bio prvi i zadnji Ass Greed koji je bio instaliran na mom kompu. Puj! |
Sjecam se toga isto prosao bez ikakvih problema...
|
Citiraj:
|
Više nikakve. Ono smeće World War Z instalirao i za 8 minuta refundirao.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |