![]() |
|
Ovo bude ludilo!
Poslano sa mog Mi Note 10 koristeći Tapatalk |
super izgleda
ovo je čisto za zababavu :chears: |
Dakle ovo bi trebalo izaci ovaj mjesec?
|
Citiraj:
|
Samo ce se pojavit SS od nekog kako je poceo skidat. Croteam ninja release 👍
|
Citiraj:
|
|
Pa i nije bas nesto. Animacija zene i Sama je prilicno losa :( Mozda je igrivost dobra.
|
Da, sto se grafike tice izgleda lose. I nisam fan ovog full realnog izgleda levela. No, gameplay bi mogao biti dobar.
|
Mda, prvi je izgledao super za ono vrijeme, plus freneticna pucnjava. Ovaj sad grafikom i animacijom izgleda kao iz onog doba. A nisam bas siguran koliko je zabavno ponovno samo tamaniti nebrojene neprijatelje. Meni ni nastavci nisu bas sjeli. Mislim da mi je second encounter jos bio ok, sve poslije dosadno.
|
Serious Sam 4 system requirements
Citiraj:
Citiraj:
|
8 core, to se rijetko viđa, čak i na AAA naslovima
|
Citiraj:
|
______________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Ajd ovo izgleda zabavno :)
|
|
Igra izlazi sutra. Najbrzi forumaš koji se javi u inbox dobi key đabe. I moja malenkost je dala mali doprinos igri pa sam dobio par komada :)
|
Release
Windows, Stadia: 24 September 2020 PlayStation 4, Xbox One 2021 (šteta što nece izbaciti prije NG.) |
Kljuc je dobio Drug Brko :)
|
dali imaš možda još jedan key za mene, please :)
|
Na zalost dobio sam samo 3 kljuca. Jedan ide meni, jedan sam obecao frendu i jedan sam odlucio pokloniti najbrzem prstu na forumu :)
|
ok nema beda :)
|
Oce bit preload? Ne kogu nac nista na netu :(
Sent from my Tim Applephone Eight+ using Tapatalk |
|
Na sreću preload nije potreban na steamu
https://prnt.sc/un3f1p Edit: evo ispravljeno je , još nekoliko sati da se preuzme pa kreće tamanjenje izvanzemaljaca :chears: |
|
Šteta...
|
valjda budu ispravili greške ? :stoopid:
|
Kako ovo loše izgleda. Što se dogodilo sa dobrim starim Samom? :(
Ta igra je bila pojam zabave u svijetu FPS igara u svoje vrijeme, a pala je na... ovo... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23. |