![]() |
ma nije bed kupit, imaju i paypal vidim
nego da nije ono, za 3 dana igra nevažeća ili nešto :D |
Citiraj:
Nikad problema sa tom stranicom. Stranice koje još preporučam su: instant-gaming i hrkgame (ove dvije stranice uzimaju dodatnu naknadu dok kod cdkeys NE plaćaš dodatnu naknadu). Isto nikad problema sa njima. :chears: |
najbolje mi je checkoutat s paypalom direktno jel?
|
Citiraj:
|
eo kupio, ukuco, radi :D
paypal sam, da ipak imam nekakvu zaštitu, fakat prva kupovina na tak nekim sajtovima a da nije staem/bnet direkt, tenks za sve info |
koja verzija igre ima ovaj novi mod? kako mi idu na jetre te igre sada kada imas 2-3-4 razlicite cijene i onda za 2 mjeseca zivcanis jer eto, tvoja verzija nema nesto
|
Citiraj:
P.S. Pošto vidim da živiš Torontu pripazi na Regiju za koju kupuješ key. Ovaj key gore je za EU. |
Citiraj:
|
Ako netko želi igrat neka mi se javi na PM. Ja i mamutarka smo se već dogovorili :D
|
zabavljam se moram priznat dosta
osjećaj pucanja je odličan, neznam kak su to postigli ali baš je pleasing :D |
bas gledam uzeti igru, i cini se odlican preko gameplay videa
koliko je graficki zahtjevna, ti si pretpostavljam sa tom 1070ti maxan na 1440p, koliko FPSa gura? koliko novih ekspanzija se moze ocekivati, svaka +20eur? |
ma dobro je optimizirana, ja sam na nekih 120
ali čudna je optimizacija, stavim sve very high imam 120, stavim sve very low i opet 120, tak da negdje ne štima :D |
jel igra tko obicni MP, a ne BR
|
Ja sam igrao malo popodne!
|
110€ game :D |
Imam problem sa ovom igrom.
Nedavno sa kupio Lenovo legion y530 sa i5 8300 proc i graficka nvidia 1050 4GB te 8GB ram. Meni ova igra tako trza da je to strasno. Instalirao sam sve moguce updatove, kako aplikacija tako drivera,kao i nvidia game ready driver, no jednostavno neznam sto da radim. Nvidia game expirience program mi je igru stavio sve na low, no i na low mi steka,sve zivo mi je iskljuceno, a video memorija mi je pola prazna. Nebi nista rekao da nisam na youtubu gledao videee gdje ju drugi igraju na slicnim laptopima cak i slabijim sa 2gb vrama, gdje im igra radi normalno i ne steka. GTA 5 I Forzu Horizon 4 igram normalno na jacim postavaka,ponekad trze,ali nista mi nije na low. Stvarno neznam sto napraviti vise. |
Jel imaš SSD na laptopu? Moguće da te disk koči.
|
meni nije na ssd, i sve normalno radi
i5 6600 gtx 970 8 gb ram |
:lol2::lol2:
|
https://youtu.be/vPjpiokAUas
Evo cini se da su digli neke servere na 60 Hz opet |
Igram game od samog izlaska, slažem se sa većinom na forumu.
Dosta je slična PUBG-u, al COD je classic. Uhvatio igru na jednom od boljih popusta, pa ako netko želi do nje u što brzom roku, neka se javi pa mu pošaljem link. |
Jebote, pa ti si naučio naš jezik za mjesec i pola. Koja škola? Razmišljam u istoj njemački upisati :D
|
Ako netko igra na PC-u dodajte me - ReventoN#21428
|
zbenajte ju
|
dobra igra, igrivost na razini, jedino mi smeta 2-3min cekanja od ulaska u igru do konacnog pronalaska i pocetka meca, non stop neko odbrojavanje
no iz ovih i onih razloga prestajem igrati, ako netko zeli preuzeti igru - dam za 50% od najpovoljnijeg na netu. |
Ima battle edition (mp i br modovi, bez zombija) za 30 eura... Nije loša ponuda, možda se i počastim. Jel ima aktivnih igrača ovdje?
|
poklanjam kljuc za 2x exp https://www.g2play.net/category/5782...4-xbox-cd-key/
L6SH76BB5Q tko prvi njegovo :goood: |
Citiraj:
|
Wtf? No single player campaign? :-/
|
Jok
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:49. |