![]() |
Citiraj:
|
1 privitaka
pas masters, ajde da vas vidim, koji je ovo "auto"
|
Yugo Skala 45 ili 55 ili neki drugi x5. A je ili nije?
|
@BmwMPower
Imaš PM. |
Citiraj:
|
evo josh jednoga koji kaze da je to stara corsa. pretipican mi je ono zadnji kraj da bi bilo sta drugo.
|
Gledao sam neki dan na Discovery o Saleen S7...zvjerka i po. Namjenjen samo za uzivanje :)
A ova zadnja slika... Yugo ili Corsa... http://img476.imageshack.us/img476/2271/autich9nx.jpg |
@MadBoy- Eliica je automobil sa tvoje slike, zar ne?
|
Jep... :)
Super mi izgleda da Volga :) |
Ajde nabacite neku sliku, pa da nastavimo.
|
|
Toyota neka........možda Celica.
|
Nije :D
|
Honda Prelude?
|
Nije :D :D
|
Pa daj stavi neki drugi kadar tog auta.........znapred mi zgleda ko Corvetta, a znam da nije.
|
Da stavim prednji bilo bi veoma očito koji je auto :)
Nije Corvette, ali je iz tih krajeva :D |
pontiac?
|
Noupe :D :D
|
ford probe
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nos zaljepljen od Enzo FX-a, pa Pontiac hauba pa zivi uzas, valjda si vidio kako izgleda pravi Saleen S7 ;) Dok ovaj ispravak, pravi naziv je Z3 Coupe (Mille Miglia, Gran Turismo zacetak tog dizajna) Sve ovo je uvredljivo jednostavno :p sVrha pogadjanja je staviti egzotu sto manje serije o kojoj ima sto manje podataka. Za ove modele vec treba mucnuti glavom :o Njima montaze nisu potrebne, dovoljno su unikatni serijom : 001 002 003 004 005 006 |
@Visage
Je možda koja od tih makina i Bentley Speed 8. |
Citiraj:
ali nije sa otoka ;) |
Jedino kaj mi pada na pamet su Porsche 917K i Toyota GT1.
|
Citiraj:
|
Je možda Evans S3 LeMans Series?
|
@Visage- ajde ti ubuduće bolje čitaj postove prije nego pišeš takve nebuloze.
Ono nije je*eni SaleenS7 (niti smo mi to tako utvrdili) vec je to ona sljedeća slika, a što se tiče BMW-a Z3 - nego šta je nego coupe :confused: A što se tiče dobre strane tvog posta- slike |
Citiraj:
Z3 je samo Z3 , samo dezignacija motora Motora je eventualno Z3 M. A ovo je prva forma i jedina Z3 Coupe koja je puni Hatch Gran Turismo uzora : BMW Mille Miglia, Acece Bristol, Ferrari 250 GT Berlinetta, Aston Martin DB 2 / 4 MKII , Jaguar E-Type Coupe, MGB GT ....od 1940-1960 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |