PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Star Wars Battlefront II (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=286315)

GreenArrow 15.11.2017. 15:17

Ako je netko za team play od ovog vikenda na dalje neka mi se javi pa se vidimo na Discordu.

Neo-ST 16.11.2017. 10:44

Pogledat do kraja.

P.S.
Belgium’s gambling regulators are investigating Battlefront 2 loot boxes

Wall Street is getting worried social media outrage over EA's ‘Star Wars’ game may hurt sales

Brko 25.11.2017. 14:20

Nakon pomno sagledane situacije iz više kuteva, jedino rješenje sa samo nameće - pobanat sve sudionike spama i nadjebavanja :D no naravno, pošto vlada demokratija te opće narodno veselje, obrisani su samo postovi. :)
Ajde, lakše ubuduće. Dosta sranja o P2W ili ne-P2W. Onaj tko misli igrat neka igra, koji ne misli, ima još "igrica" :) To je to što se tiče ove igre. Molim.

Još jedna stvar ide glede sugestija nekih članova nama modovima. Ako prijavljujete post, dovoljno je napisati "vrijeđanje", "psovke", "spamara" ili slično. Ne morate pisati prijedloge za kaznu onoga kojeg prijavljujete niti nam ne morate sugerirati što bi bilo dobro da mu "napravimo". Budite sigurni da smo kompetentni što napraviti u tom slučaju ;)

Ajd sad polako...

zhecky 25.11.2017. 14:28

Dobri stari jedi academy... :D
Inače neki likovi su računali koliko treba za pootključavat sve u igri i došli do neke brojke od oko 4000 sati, što znači da bi trebali igrat oko 4 sata SVAKI DAN kroz 3 godine :roller:
ili pljunit oko 2000$ na "igricu" :beer:
EA... ja ne znam kako više itko može podržavat njihovu poslovnu praksu, p makar igra bila remek-djelo
inače, ovako bi trebalo bit
http://prntscr.com/hf2mj4

GreenArrow 25.11.2017. 16:01

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3130821)
Još jedna stvar ide glede sugestija nekih članova nama modovima. Ako prijavljujete post, dovoljno je napisati "vrijeđanje", "psovke", "spamara" ili slično. Ne morate pisati prijedloge za kaznu onoga kojeg prijavljujete niti nam ne morate sugerirati što bi bilo dobro da mu "napravimo". Budite sigurni da smo kompetentni što napraviti u tom slučaju ;)

L-o-l... :D

Citiraj:

Autor zhecky (Post 3130826)
Dobri stari jedi academy... :D
Inače neki likovi su računali koliko treba za pootključavat sve u igri i došli do neke brojke od oko 4000 sati, što znači da bi trebali igrat oko 4 sata SVAKI DAN kroz 3 godine :roller:

Vidi cuda, ja igram Battlefield 4 vec 4-5 godina i jos uvijek nemam sve otkljucano.
Vjerovao ili ne ali igre su upravo na taj nacin i zamisljene :) Jer ko bi kupovao igru u kojoj unutar 2-3 tjedna otkljucas sve zivo i onda se dosadjujes jer nemas novih zadataka pred sobom.
Danasnji igraci bi sve na gotovo. Nejde to tak...

A kaj se Battlefronta tice, uopce ti ne treba niti lipa potrosena da bi napredovao cisto dobrom brzinom. Ja ne visim u igri po cijele dane a ipak, nakon samo tjedan dana igre vec imam dosta napredka. Skoro sve otkljucano za heavy klasu, isto kao i ekipa s kojom igram preko Discorda.

tuna3 25.11.2017. 17:02

Citiraj:

Autor GreenArrow (Post 3130863)

A kaj se Battlefronta tice, uopce ti ne treba niti lipa potrosena da bi napredovao cisto dobrom brzinom. Ja ne visim u igri po cijele dane a ipak, nakon samo tjedan dana igre vec imam dosta napredka. Skoro sve otkljucano za heavy klasu, isto kao i ekipa s kojom igram preko Discorda.

S obzirom da si izjavio da vec imas preko 50+ sati igre (prije par dana, znaci sad jos i vise) ne mozes se svrstati u average joe playere jer je to prosjecno po danu minimalno 8 sati sto je kudikamo vise no sto jedan igrac koji radi ima vremena za izdvojiti na bilo koju igru.

I pazi jos uvijek nemas sve otkljucano za main klasu.

Po meni to uopce nije kako ti kazes dobra brzina napretka.

zhecky 25.11.2017. 23:52

Citiraj:

Autor GreenArrow (Post 3130863)
Vjerovao ili ne ali igre su upravo na taj nacin i zamisljene :) Jer ko bi kupovao igru u kojoj unutar 2-3 tjedna otkljucas sve zivo i onda se dosadjujes jer nemas novih zadataka pred sobom.
Danasnji igraci bi sve na gotovo. Nejde to tak...

Vjerovao ili ne, ali nisu (tj, jesu ove nove, da izdavači dignu pare na nečemu). O kakvim ti današnjim igračima pričaš? pa samo nama starijim prdonjama ovo i smeta, ovi mladi ne znaju za bolje.
Pogotovo ja ne igram igru da mogu han solu stavit crvenu haljinicu i jagermeister naljepnicu na zadnju šajbu milenium falcona.
Ipak mislim da bi glavni pokretač igre trebao bit gameplay, jer, vidi čuda, originalni battlefront se peglao godinama, a nije bio pogonjen lootboxevima. edit: sjetio sam se endema- diabla 3
Šta pričaš ti čovječe? Ispočetka sam čak bio na tvojoj strani - kao nitko od njih nije igrao pa ne može sudit gameplay, al ovo ti baš nema smisla (nhf pls brko, ne namjeravam ulazit u rasprave o ovoj igri više).

malo offtopic; mislim da je prva igra di sam ja nešto otključava bila cod4. tu mi je to isto išlo na živce, srećom, brzo se levelalo pa bi nekako stiga druge igrače. dalje pojma nemam, možda LoL? tu mi je to grindanje za otključat likove isto daleko najmrža stvar u igri

Mommistake 26.11.2017. 11:41

Ja sam igrao, kao što sam rekao i nisam na njegovoj strani od početka.

GreenArrow 26.11.2017. 12:33

Citiraj:

Autor tuna3 (Post 3130877)
S obzirom da si izjavio da vec imas preko 50+ sati igre (prije par dana, znaci sad jos i vise) ne mozes se svrstati u average joe playere jer je to prosjecno po danu minimalno 8 sati sto je kudikamo vise no sto jedan igrac koji radi ima vremena za izdvojiti na bilo koju igru.

Po meni to uopce nije kako ti kazes dobra brzina napretka.

To je bio tipfeler. 40 sati. A to + kusur kada se podjeli na 9 dana ispadne 6 sati igranja po danu.
Moja greska oko proracuna dnevnice jer se u igri brzo izgubi pojam o vremenu jer imam dojam da igram 2-3h dnevno.
I to kada se raspodjeli na 3h dnevno kao average joe opet dodje na oko 2 tjedna grinda sta nije nikakvo pretjerivanje.

Tu si u pravu. - Trebalo bi bit sporije jer je ovako prebrzo.

Citiraj:

Autor zhecky (Post 3130989)
O kakvim ti današnjim igračima pričaš? pa samo nama starijim prdonjama ovo i smeta, ovi mladi ne znaju za bolje.

Ipak mislim da bi glavni pokretač igre trebao bit gameplay, jer, vidi čuda, originalni battlefront se peglao godinama, a nije bio pogonjen lootboxevima. edit: sjetio sam se endema- diabla 3

al ovo ti baš nema smisla (nhf pls brko, ne namjeravam ulazit u rasprave o ovoj igri više).

Pod danasnje igrace mislim na ove kaj prigovaraju za svaku sitnicu, traze dlake u jajima i naravno nikad nebudu sretni.

U smislu napredka u igri, gameplay jest kljucan jer bez toga nema ni unlocka za sva oruzja. Za loot boxes nemam komentara. Da su mogli ih slozit bolje, jesu.

Koje mi nema smisla?

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3131104)
Ja sam igrao, kao što sam rekao i nisam na njegovoj strani od početka.

Da, igrao si betu... A to nije bas isto kao finalni proizvod. Pogotovo kada se uvedu neke promjene / patchiranja.

Ti i jos neki mislite da sam ja mozda fan p2w sistema ali ste debelo u krivu jer taj sistem prilicno mrzim. I pobjego sam od nekih igri koje su bile cisti p2w sistem tipa Crossout, WarThunder.

tuna3 26.11.2017. 15:14

Citiraj:

Autor GreenArrow (Post 3131124)
I to kada se raspodjeli na 3h dnevno kao average joe opet dodje na oko 2 tjedna grinda sta nije nikakvo pretjerivanje.

Samo što average joe ne igra 3 sata dnevno
Citiraj:

Tu si u pravu. - Trebalo bi bit sporije jer je ovako prebrzo.
Da, naravno, tako bi tako i šefu rekao, "gle šefe, dao si mi 5000kn prošli mjesec, ali previše je to - daj ti meni slobodno manje":goood:

vahha 30.11.2017. 13:41

ahahah

Neo-ST 01.12.2017. 18:21

GreenArrow 02.12.2017. 20:36

Citiraj:

Autor tuna3 (Post 3131211)
Samo što average joe ne igra 3 sata dnevno

Da, naravno, tako bi tako i šefu rekao, "gle šefe, dao si mi 5000kn prošli mjesec, ali previše je to - daj ti meni slobodno manje":goood:

Usporedba ti je skroz promasena. Kruske i jabuke.
Kmecanje oko ''presporog'' napretka je glupost kada ono uopce nije sporo vec suprotno.
Jedan kolega je vec skoro sve otkljucao u igri izuzev ljubicastih craftanja.

Ati freak 04.12.2017. 22:18

Good job : http://www.gamerevolution.com/news/3...ront-2-debacle xD :lol2:

Mommistake 04.12.2017. 22:19

GOTY!

zhecky 05.12.2017. 03:51

Citiraj:

Autor GreenArrow (Post 3133849)
Usporedba ti je skroz promasena. Kruske i jabuke.
Kmecanje oko ''presporog'' napretka je glupost kada ono uopce nije sporo vec suprotno.
Jedan kolega je vec skoro sve otkljucao u igri izuzev ljubicastih craftanja.

http://www.hcl.hr/vijest/napredak-u-...teniji-114282/

evo arrow, objasni ti njima glupanima, ti bolje znaš :goood:

:kafa: sapienti sat

GreenArrow 05.12.2017. 23:53

Citiraj:

Autor zhecky (Post 3134604)
http://www.hcl.hr/vijest/napredak-u-...teniji-114282/

evo arrow, objasni ti njima glupanima, ti bolje znaš :goood:

:kafa: sapienti sat

A kaj im tu imam (i kome) objasnjavat...?
Jesi ti uopce procitao clanak koji si linkao?

Mommistake 06.12.2017. 08:22

Samo nemoj please ti ništa objašnjavati. Igraj i uživaj...

Brko 06.12.2017. 08:38

Zadnji puta na ovoj temi ste prošli lišo svi. Zbilja oćete vidit so kakvim arsenalom raspolažemo :D ? Nemojte da ovo ode negdje dalje od ovog ;)

Sent from Mobara

vahha 08.12.2017. 11:26

:roller:

GreenArrow 09.12.2017. 14:44

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3134977)
Igraj i uživaj...

To je u tijeku jos od prvog dana. Nothing new here.

Neo-ST 01.02.2018. 10:58

Žalosno...

Ati freak 01.02.2018. 12:06

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 3158121)
Žalosno...

Da nije smiješno i očekivano bilo bi žalosno. Ovo je samo tragikomično. Al ocito prolazi pored budala.

tuna3 01.02.2018. 15:23

Nisu problem mikrotransakcije, već što sve oni prodaju.

Čista kozmetika je ok, ali ovo ostalo je čisti pay2win i tko god kaže drugačije je u zabludi,

jed2i 01.02.2018. 15:27

Taman sam mislio kupit igru(nakon početnog razočarenja), da joj ipak dam šansu....i onda vidim ovo....katastrofa.

Mommistake 01.02.2018. 16:24

Ma ea igre se kupuju nakon nekog vremena, ne u počecima. Kasnije budu besplatno doslovce.

picajzlaaa 12.02.2021. 11:58

Ekipa, igra tko ovo? Zadnjih dan dva mi brutalno laga i izbacuje pa pokušavam skužiti u čemu je stvar. Ima li tko sličnih problema?

BlackDwarf 24.05.2025. 21:38

Malo da dignem temu jer opet je zazivilo.

Ima netko da igra?
Mozda koristi kyber v2 mode?

DoxyTheCroat 26.05.2025. 09:16

Krećem dok se vratim iz Istre od ponedjeljka, vidim da je broj igrača skočio dosta, popeglali su je, i izgleda bolje nego ove sad kaj izlaze.

BlackDwarf 26.05.2025. 11:50

možda na steam, ali verzija na ea je u rasulu.
serveri su hakirani.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:57.