![]() |
Pagan Min mi je jedan od najjačih antagonista od svih igara koje sam ikad igrao. :)
Lik je legenda :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
kao da namjerno uzimaju takve likove po odrazu na negativce James bonda - svi neki više/manje teški psihopati sa ciljem stavljanja sebe kao nekog vladara
EDIT - a jel se zna koliko će ta igra izbit love iz nofčanika? sumnjam da će GTX 750ti i 8GM RAMa sa 4-core CPU bit dovoljna za semi-high postafke.... |
Vjerojatno standardno, 60€.
A dalje, snađi se druže, vjerojatno će se dat negdje nać i nešto jeftinije ili čekat da pojeftini. |
Pričekat par mjeseci.
Pred koji tjedan sam 14 eura platio uPlay key za Far Cry 4 Gold Edition. Svi DLCovi uključeni. Iznenadio sam se koliko je Valley of the Yeti odličan nivo. Pravi survival :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ništa ne može nadmašiti dio sa paljenjem trave u FC3 i taj soundtrack.:D
|
Hype je jak u ovoj igri :D
Nadam se i ja da bude dobra igra :kafa: |
Standardna kao i svaki FC. Ok bude, ali ne bude sad nešto specijalno. Nadam se boljoj i dužoj kampanji, bez jebenih tornjeva i ne znam čega ne. Čak i mogu biti tornjevi, ali mi se neda osvajati kampove, tj. ponavljanje istog.
|
Citiraj:
|
Prvi Far Cry i taj hype, nikad više. Nastavci su bili smeće. Vidjećemo za ovo...
|
|
Citiraj:
prvi dio je onda bio nešto novo i do tada neviđeno...zato je mnogima bio wow. |
Ja sam uvjeren da bude reskin FC3 i FC4.
|
|
Citiraj:
Nakon tamanjenja Ottomana u BF4, i ovo mi dobro dođe za ispuhat se malo :D |
a jes i ti krvoločan...
meni nema veze ak bude preslika FC3 i 4...to je samo zabava...dok ne izmisle holodek sve je ovo OK |
Citiraj:
Pogledaj likove, gotovo isti položaji ruku i svega :) |
Citiraj:
ja ću se probat priklonit negativcima izgleda :beer: |
Citiraj:
Nego djeluje mi kao neka sekta/kult (simboli), možda sa nekakvom paradržavom |
Hmmm.
lol, pls. |
Znači za 9 mjeseci, najs :D
|
dobro je!!
dakle imamo opet lijepu prirodu, neprijateljske pick-upove u koloni koje će trebat uništit, quadove za jurnjavu, opasne životinje, a izgleda da je tu agent Willis opet... jedino što bi volio izbjeć su oni bespotrebni i nezaobilazni filomvi i dijalozi... eto ,ja se veselim igri više nego komrad Mustaš novom nastavku STALKERA..... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako ću li se samo iživljavati na redneck survalistima :D yeeehaaaa :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Pa budući živimo u državi gdje ne smiješ nekoga krivo pogledati, a kamoli nešto mu reći a da ne popiješ kaznu i da te javno ne razapnu u medijima...da...čekam da izbace tu igru :D
Stoga, vratimo se u virutalni svijet u ovoj temi. Pravi ostavimo za neke druge teme, razgovore i mitinge :) |
...i šatore :D
Citiraj:
a nije baš tako..kad se sjetim uvodne vožnje u đipu u FC2, pa monologa Dennisa, Citre, Vaasa, Hoyta, Pagana...ipak mi je to monotono i duugačko, da se bar moglo skip-ati sa space tipkom... |
Nakon Primala nisam očekivao ništa posebno, ali moram priznati da ovo izgleda primamljivo
|
Citiraj:
Monologe iz FC3 neću suditi jer nikad nisam dao šansu igri. Ali brate, Pagan Mina je gušt za slušat kakve lik provale ima :D jedan od najjačih antagonista u FPS naslovima. U FC4 je jedino ona Shangri-La pizdarija nepotrebna. Sve ostalo je OK. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:18. |