![]() |
Ja
Dobrih sat vremena nisam se mogao spojit |
Citiraj:
|
I ja sam imao problema... od 18.00 do 19.30 se nisam mogao spojit. Ne znam kad je u zadnjih sat i pol proradio, nisam se ni pokusavao spojit.
Uglavnom bilo je -> :fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
niste jedini. e k se ponovi jos dvaput, skupljamo ekipu i idemo im jebat mater...
|
Imali su problema sa serverima na podrucju Zagreba. Barem tako kaze netko tko ih je zvao na drugom forumu. :D
|
nisam znal d oni iz teh.podrske il cega vec na 0800 9000 znaju za rijec server...il su im napisali da tak vele.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma da ti pravo kazem moje misljenje je da to njima sve ne radi kako treba i svako toliko se rusi. |
hm,čini se da sam rješio svoj dsl problem,imamo doma 3 fona,od glavnog su žice povučene na 2 mjesta,da pojednostvanimo,i sad kad sam se pokušao spojiti je prozivao mrežu,rješio tako da moram glavni fon do kojeg izvana dolazi linija odspojit i odmah se spojim i poslije ga vratim i radi normalno.
|
Stavio sam novi spliter. I sad cini mi se da se nesto promjenilo.
Ali sto neznam. Ali, uglavnom primjetim pri podizanju windowsa (samo kada je ukljucen adsl modem) da se nesto kasnije podigne NOD32. Zasto?? |
Nema nitko neko misljenje glede moga pitanja? :)
|
jesi ručno upisivao ip ili ti on automatski dodijeli?
|
automatski, ali kakve to veze ima? :confused:
|
ima, jer ti svaki put kad ti se loada win, komp traži muređaje priključene na mrežu i dodijeljuje ima ip-ove....i sve automatksi duže traje, jer prvo komp dijeli ip-ove, a tek onda loada start-up programe...
koliko sam shvatio ti imaš adsl lan modem? edit: vidjeh da imaš, pa onda upiši ip: 192.168.1.123 subnet mask: 255.255.255.0 default gateway: 192.168.1.1 |
Citiraj:
|
možda ti se jednostavno win zagušio, ali probaj napravit ovako kako sam ti rekao, pa vidi onda...
|
ma i meni duže buta,iako sam i ZA pogasi da ga ne starta kod podizanja windowsa ali opet isto,recimo sve digne,i onda mu treba oko 1min da se razbudi,nego nicko029 koji je ip mog usb lan erikson hm220di modema??kako ga u roter pretvoriti??
|
Jel vama koji imate Iskon ovih dana ping u komi?
|
Citiraj:
|
Neki opaki problem s adsl
Imam neki problem. Jednostavno veza mi ne da "pukne", nego nestane. Neki dan sam dobio novi modem od t-coma- Prije sam imao ELCON /usb-lan/, sad mi dali Simens C 010 /lan/ i opet ista stvar. Veza nakon nekog vremena nestane. Nista mi ne pokazuje na ekranu. Kao da sam online. :confused:
Da li je netko imao slicnih problema???? |
Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
|
Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
pametnjakovici znaju spajati po tri korisnika na iste "patch panele", koji su namijenjeni za jednog korisnika. nzaovi ih i reci sto ti se dogadja. 0800 9000. |
Re: Re: Neki opaki problem s adsl
...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto je to tocno neznam. Sad... cini mi se da sve radi kak spada. Ali neka prodje jos malo vremena. Da vidim kako ici dalje. |
Re: Re: Re: Neki opaki problem s adsl
Citiraj:
Javlja mi ovu gresku, sto to znaci. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:33. |