![]() |
5 privitaka
Evo par sličica za pohotnike koji vole gledat sličice golih grafa.
Stigao paket od Uzija pa treba dirty work obavit. Dvije 1060 3G plus Ivy Bridge desktop konfa. Privitak 17998 Dok vi spavate mi radimo. Privitak 18000 Spoj starog i novog. Privitak 18001 Morao sam posegnuti za škarama za rezanje metala da strpam ovog monstruma unutra. Privitak 18002 |
57c u miniranju su ;)
|
Spremno za deploy...... na lokaciju Alpha.......
Ovi ribbon riseri rade ko ludi...... |
Citiraj:
|
|
Nebu ti ionak radila jos jedna ak kupis, ne zuri s njom :)
Sent from my D6603 using Tapatalk |
nema veze, ako se uskoro ne rijesi problem budem ih prepolovio na dva riga :)
|
Na linuxu radi, puknite https://simplemining.net/ i ne bi trebalo biti problema.
|
Citiraj:
Jel si vec imo iskustva s njim? Sent from my D6603 using Tapatalk |
Na Simpleminingu radi 6x Gigabyte RX 570 4gb G1 Gaming memshift rom.
Core/mem: 1200/1950 daju 27.9Mhs ETH i 700 Mhs DCR , iako imam inocrrect sherova ne stignem bas nesto se igrati sa clockovima. |
13 privitaka
Evo jedne od danas :D Radovi još traju...
:zdero: |
Auuu, za prste polizati :)
|
Ti si bas ozbiljno krenuo xD
Odlicno izgleda.. Gesendet von meinem EVA-L09 mit Tapatalk |
Koji je to APC u zadnjoj slici? Zaštita od preopterećenja ili?
Izbrojao sam od oka 50 komada kartica :s Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Mogla bi policija doci pod sumnjom da uzgajas maricu :D
|
Posvoji me!!! Plizzzzzzzzzz!
:roller: |
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog MI 4LTE koristeći Tapatalk |
Nekako mi se čini da dosta vas minera ovdje ima besplatnu struju.
|
Neki imaju, neki nemaju jer im je i s plačanjem dobra zarada i zadovoljni su ;)
Citiraj:
Zverka služi da mogu spojiti sve rigove, jer svaki rig ima 2 napajanja. 1 utičnica=1 osigurač=1 APC=3 RIGa=15 Grafi Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego jel napajanja spajaš sa add2psu ili crna/zelena kratki spoj spajalicom? |
S običnim adapterom
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
jedno noob pitanje: slozio bi rig od 5 grafi fx570.
Dal mogu stavit na isti rig razlicite proizvodace, recimo 2x gigabyte 570, 2x xfx 570 i jednu sapphireovu 570 po logici nebi trebalo bit razlike ali vidim po slikama da svi imate iste pa zato pitam |
Pa ako nebudes klokal
Idu Ako budes klokal bolje da su sve iste Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Moze , nema veze s clockanjem , svaka se clocka posebno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mozda covjek ima neke kombinacije pa se raspituje, al i ja radije sve iste stavim u rig. 1070 rig imam mjesano jer mi se nije isplatilo drugu strix placat 800kn skuplje. Al opet no problem at all Sent from my D6603 using Tapatalk |
evo i mog prvog pa ako nekog zanimaju brojke evo i njih
135MH/s eth na 910w - stock out of the box 135MH/s eth na 820w - underclock core 1132mHz i undervolt 950mV 135MH/s eth + 530MH/s dcr na 1000w - underclock 1132mHz i undervolt 950mV 147MH/s eth na 870w - underclock core 1132MHz, undervolt 950mV, overclock mem 1949MHz 147MH/s eth + 640MH/s dcr na 1070w - underclock core 1132MHz, undervolt 950mV, overclock mem 1949MHz biose nisam modificirao, drivere sam morao instalirati tako da sam kopirao WT6A_INF\B307117 od 16.9.2 u 17.5.1 folder (zaboravio koji), nakon instaliranih drivera u biosu ukljuciti above 4G decoding te DMI/OPI Config i Peg port staviti na Gen1, u msi afterburner prvo iskljuciti ULPS, reboot i onda clockanje (u trixx-u se rusi cim taknes memoriju) trenutno jos imam poteskoca kad dignem memoriju, npr dva sata radi stabilno, ugasim miner, malo diram po windowsu i srusi se, vjerojatno je problem u driverima jer kad su samo 4 spojene i instalirani 17.5.1 na normalan nacin sve radi bez greske sa overclockom takoder planiram jos dvije rx570 ubaciti kad bude prilika a da li ce raditi svih 8 cu probati kad dode m.2 adapter sa ebaya, a navodno radi (https://www.youtube.com/watch?v=oRoTONYOm54) http://i.imgur.com/dQ9WEBZ.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:03. |