![]() |
Mandžukića se nećemo sad riješiti nikada :D
|
Kakva podmukla kradja gola, koji car :D
U proteklih 16 mjeseci je zabio jedan gol. I tu u utakmici gdje je jos promasio penal, ali i (bespotrebno) skrivio penal. Sad je prvo amaterima utrpao 3, ovdje ukrao jedan... Igrat ce on do 72. godine minimalno. |
Koja to budaletina u Real Madridu je rekla da Kovačića treba kupiti? Lik je bezglava trkaća kokoš.
Prevara stoljeća. |
Nije glup real koliko je pametan inter :)
Meni je osobno Kova dobar. Ali samo to,dobar. Veci prosjek od drugih naravno ali od njega se ocekuje puno ali daje malo vec duze vrijeme. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kovačić je danas bio odličan,pokazuje velik napredak...
Sent from Skynet |
Citiraj:
Pa taj bi glavom zapuca penal da se zna kvalitetnije bacit po podu -.- |
Nisam gledao tekmu...na što je to ličilo danas? Samo 1:0 protiv Finske?
Mi smo toliko loši, ili su oni odjednom postali nešto posebno? |
Citiraj:
|
Finci bunkerica i batinanje. Je li im pomoglo? Nije. Mogli su i tako igrati napadački, svejedno bi izgubili ali bi dojam bio puno bolji. Barem bi imali šanse zabiti. Kakav je to nogomet gdje si u svojih 30-40 metara 90% igre. Valjda misle da je to hokej pa bi igrali iz gola da mogu :D
|
Fascinante su mi momčadi koje gube 0:1 doma i bunkeriraju. Razumijem to kad je uzvratna utakmica pa paše rezultat, ali na početku kvalifikacija...
Kosovo se nakon 0:1 otvorilo i krenuli su gang-ho. Ovi hokejaši su konstantno imali 5 do 7 golmana. Tako da razumijem i naše što nisu nasrtali previše. Ako paše njima 0:1 i 0 bodova, nama još više tako paše rezultat i 3 boda. Kaj se mene tiče, možemo sve do kraja tako dobit sa jedva 1:0 :D |
Izbornik je bio najavio da ce se braniti i gledati sansu u kontrama. Cak je postojala sansa za 1:1 pred kraj tekme. Kosovo se otvorilo i popilo 6 komada. Trebaju jos palente jesti pa shvatiti da se protiv Kroejše igra kao Finci.
|
Kad uzmeš da nam pol ekipe nije igralo, ovo sa 6 bodova od ovih jazavaca, šiptari - hokejaši, nije ni loše. Sad treba zatuć gejzir bandu di im je mjesto i laganica pakovat kofere na WC :D
|
|
Svejedno. Ovo je ionako samo jos jedan cavao vise za mrtvaca (nogomet).
|
Nedosudjeni drugi zuti za island i nedosudjena ruka tj.penal za nas. Fala sudija
|
broz ko u PESu
|
Okomitooooooo!!!!!! :D
|
Ok prvo pol., jako dobro drugo pol. Perisica danas nije islo, a tek ona glupost na kraju... Kako je sljedeca protiv ukrajine, steta te gluposti. Stvarno steta.
No pobjeda je pobjeda. A pobjedom vs ukrajine mislim da ce situacija biti gotovo pa rijesena. |
Nevjerovatno koja šetnja kroz kvalifikacije.. :)
|
Solidna predstava protiv skupine jazavaca, nikad nismo imali lakšu kval skupinu. Ovi islanđani su totalna sprdnja od reprezentacije.
Sad se samo nadam da ćemo na WC izvuć skupinu bez puno južnoamerikanaca, te momčadi koje igraju kao stado krava nam nikako ne odgovaraju... |
Kako su sprdnja, mogli su i oni bar 2 utjerati da su bolje pucali
|
Mogli su i od nas još 3 + penal al nisu :)
|
Citiraj:
|
Svaka čast našima. Večeras se gleda Portugal. :D
|
Svaka čast, odlični su :D Kramarić samo potvrđuje klasu.. Čačić je to lijepo sve posložio..
|
Još jedna potvrda da je ove godine kanta na Euru 2016 trebala biti naša...mislim da smo top 4 reprezentacija Europe 101%
|
Jebiga, što bi bilo da Jose Strinic Dos Santos nije igrao taj dan i da Nani nije promašio loptu i zagrebao po podu u 117. minuti... ko zna.
|
Ovaj zaključak da smo u top 4 reprezentacije se temelji na utakmici protiv Sjeverne Irske (36.) i ovih par kvalifikacijskih protiv 21., 25., 29. i 164. zemlje na FIFA ljestvici? :lol2:
Sve za vrijeme dok smo mi 16. (11. u Europi) i samo padamo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:07. |