![]() |
da al to je onda vec 40 kn
za nekoga ko ne radi i starci ga uzdrzavaju.... ma kad ce bit neki sajam frizura,sminke(ono kaj zanima cure) onda cu ja otic na sajam hahaha....:) :D :) :D |
Znači sutra pod INA-om oko 11:30?
Čut će te me kad budem dolazio :D |
Citiraj:
|
Pa malo je glupo onda skupljat se ispred ine kad netko dolazi u pola 12 a netko u pola 1.
|
Dolazim ja Gogzs, komek Lord klokan i neznam možda joško dođe. Znači sutra u 12:00h kod Ine sa strane koja gleda prema tramvaju
|
Meni je Velesajam kvazi prek puta, ja sam iz Sv. Klare, ja ću dođ oko 11:45, volim bit 10-ak minuta ranije nego zakasnit :)
|
Citiraj:
|
098 443 134
Pa kad dođite me zvrcnite |
Lord Clockan da nisi došao u 11:30 nego u 12 jer ćeš nas dugo čekat
|
Citiraj:
Trajekt mi je u 8:30, znači u 9 sam na Krku, cca mi treba sat i pol do ZGa ovisno o presretačima :D, valjda nisu nabavili neki koj ide 280. Odem kod bivšeg cimera pustit stvari i presvuč se iz kože u casual, odem sa njim ca cugu i to ti je to. Nek netko zove kad stigne. Ja i tako imam još ljudi sa kojima se moram nać na infu, ali obavezno poslije idemo na biljar |
Citiraj:
|
Ah izgleda da ništ oda toga. Ako neko ide na cugu iza 14 nek mi javi na 098-1647-420 pa dođem na:beer:
|
lord i mrki očekujte moj poziv, evo pa ak neko dolazi oko recimo 1h na info il je kasnije za cugu... 098/9584-060:beer:
|
1:38h and counting
|
Pa diste vi dečki ja i Gogzs smo ovdje
|
Clockan
Evo ja bio danas, od pcexpetovca vidio dawar_dka i onog nekog s foruma kaj je snjim bio (u plavoj jakni neki dečko oko 13-14god.)
Njih 2 jedino prepoznao Moje mišljenje: Prošlogodišnji info bio puno bolji, ove godine 2,5h proveo na feniksovom štandu igrajući cod2 jer nisam imal kaj drugo gledat (osim hostesa naravno) NAJBOLJA hostesa ona kod autronica uzmem letak s štanda i dođe ona meni "hoćeš da ti ja dam" ja ono "DAJ DAJ" btw. LORD CLOCKAN dal si bio s CBRkom možda (repsol boja - akrapović spuh bila jedna ispred infa pored onih 50tak skutera) |
Re: Clockan
Citiraj:
|
Ja sam debelo kasnio, pa nisam upozno nikog osim bulje i komeka koji su me čekali
Onda nismo znali kaj bi pa smo išli gnjavit fischa:D :D |
ja sam morao trpit par panjeva al no dobro...ps klokanu jedan neznas koja ribetna ha:smoke:
edit lord vidio asm ti masinu...bas pred ulazom kad sam isao van...:D |
Komek je imao priliku 1 krug na cbrki a nakon toga clockan (i njegov frend) su spušili u biljaru od komeka i mene, rezultat nije bitan jer je poražavajuči za dotične..:D :D :D
|
Pa dobro sad nemoj iznosit to u javnost ne moraju znat svi da dobro igramo biljar:D :D
|
Re: Clockan
Citiraj:
@buljo: do sljedećeg puta ću doč u formu za biljar. Trebalo se nać ranije i da nisam obećao curi da ću joj doć u Rijeku, pa pijanka do jutra. Ne bi bilo prvi put da se vozimo trojca na motoru od Oliver Twista do RRa na Remizi :D pijani ko šimije i bez kaciga. E da, stari motor je imao karburatore, pa je mogao i pucati, pa su svi znali da prolazimo :beer: |
@dawar - vidio sam vas kod tscum ovoga štanda na kompovima al sam bio u žurbi tak da nisam imal vremena se upoznavati . sry
@clockan - nisam išel gledat odostraga vidio sam samo crveni natpis pa sam mislil da je akrap, heben je motor |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |