![]() |
Citiraj:
Hvala ti na preporuci, mislim da ću onda taj, ali je li me treba brinuti što Samsung nema 4g a ako uskoro svi polako pređemo na to? Lg Magna to ima naravno... |
Zbog toga se stvarno ne moraš brinuti. Kod nekih ISP-ova, 4G se posebno ugovara i posebno naplaćuje tako da će ti i 3G biti sasvim dovoljan. Da ne spominjem da 4G nemilice cucla bateriju i dodatno zagrijava mobitel.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
thx... bit ce S5 onda! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kinezi nemaju konkurencije za 1500kn... a i pitanje je imaju li kinezi IKAKVU konkrenciju S5? |
Citiraj:
|
Da nije to s5 kopija možda ;)
|
Ili ona njuškalo verzija za "azijsko tržište" sa MTK procom i 13MP kamerom :D
Nadamo se da nije, da jednostavno ima dobar deal... |
Za nostalgičare
http://www.index.hr/black/clanak/pon...na/837606.aspx |
Citiraj:
|
Ima tko link. Na samom aliexpresu ne vidim nikakvu promociju, najjeftiniji su oko 15$
|
Moze savjet oko dileme, Lg Manga ili Sony XZ, lg potpuno nov, xperia stara godinu dana, sa jos godinu dana jamstva, super stanje. Koju rade, vrijednoat jednaka, tnx :chears:
|
Ako zelis novo-magna
Ako zelis bolje u svakom pogledu-XZ |
+1
XZ je definitivno bolji mobitel. Ali 2 godine gare je 2 godine gare ;) |
To i mene muci :) kakva je XZ na lizalici, baterija i to? Mislim da ju manga ubije na tom polju. Cudno, jos nisam naletio na neki review Mange :kafa:
Na mangi me najvise muci samo giga rama i nedostatak notification ledice, a plus knock code i baterija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je bila zvjer svaka od Xperia kada sam koristio, ali Z je prirasla srcu. |
E sad, mene je razlika izašla 400tinjak kn. S time da je XZ bila stara godinu i pol a Z1 nova zapakirana.
No bilo kako bilo, XZ1 je much much bolja od XZ. A kolika je sada razlika u cijenama, zbilja ne znam. |
Da li je bolje uzeti S3 neo za 1500 kn ili Acer Liqid Jade pojačanu verziju sa dve gige rama za 1100 kn?
|
S3 Neo - bolja podrška, ROMova koliko želiš,...
|
Mislim da to sve nije vrijedno 500-600kn više cijene.
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=jade+plus Taj Acer je definitivno best buy Android u rangu oko 1000kn. |
Kupili ga ženi za 950kn prije 4-5 dana u linksu, webshop. Mob bio spreman u poslovnici iduci dan. Mobitel je iznad mojih ocekivanja, izrada ok, super izgleda mob a i sucelje je lako za koristenje i super izgleda.
Zadovoljavajuce performanse. Jedino mi zenu baterija muci, ali mislim da je to ok za ovaj mob. Za sat vrrmena na 3Gu ode baterija sa 100 na 80%. Punjen je tek 4-5 puta. Ali mislim nakon jos nekoliko ciklusa punjenja da ce baterija bit jos bolja. Imala je prethodno Lumiu 630, tako da.. |
Citiraj:
Osim ovoga što sam naveo telefon je sasvim ok (ako vam ne smeta izostanak OTG podrške) i malom Perici iz kvarta će biti skroz oukej za igranje i surf, a i njegova sestra Marica će biti zadovoljna s njim kao mašinom za selfije i fejsanje. Ozbiljni ljudi neka radije ušparaju malo i uzmu nešto ozbiljnije i hladnije. |
Citiraj:
On topic, jucer imao XZ, danas sam na Magni. Ispravak netocnog navoda, Magna ima notification LED, ali to je Mediatek chipset sa dual sim opcijom, meh :nono: XZ fluidnije radi, makar nemam vecih zamjerki ni Magni, ali imam opcenito averziju prema Mediateku i 8gb interne :stoopid: Takoder, XZ, izdrzao radni dan sa nesto preko 2h SOT-a sa 40% jos baterije, od 7 - 00, nelose :kafa: |
Pa šta nisi ti imao XZ kad je izašla pred 2 i pol godine? Ako se sjećam bili smo aktivni po tom pitanju u Sony temi...
Nego, u svakom slučaju bi radije uvijek uzeo 2 godine star flagship nego nekakav trenutno midrange segment. I danas XZ šije šete mnoge midrangere po svemu. |
http://www.ebay.com/itm/171855373654
Koliko bi se isplatilo uzeti ovo, ako se uzme da carini nece proc neopazeno |
Pred pola godine čitao sam o tom mobitelu. Poprilično je popljuvan bio od strane recenzija i korisnika.
|
Meni taj 'Amazon OS' nekako ne ulijeva previše povjerenja. Mislim da sam negdje čitao da s njim ne možeš na GP već samo na Amazon Store koji je daleko siromašniji od GP-a po broju aplikacija.
|
Trebam preporuku mobitela. Dual sim mobitel, kinez ili ne - nebitno, cijenom oko 150e (može polovan, a može i novi), ekran 4-5". Ako je nov, da je dostupan u HR ili Njemačkoj. Thx unaprijed
|
Lg L90 dual sim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |