![]() |
DX7:clap: Mislim da ce skocit cijena GF3 i GF4 karticama sada
Kolko sam ja vidio razliku vidis recimo u pustinji onu izmaglicu od vrucine pjeska i vatra zgleda bolje a ostalo isti kur... Probat cu sa cistom instalacijom Windozera pa ak to ne prodje idemo na DX7 |
A baš sam nedavno prodo svoju gainwardicu 4800 :D ....šteta, Cod mi je bio super, kad je izašo expansion sve je bilo super osim onih vozila koja su mi uništavala doživljaj al sam se s vremenom priviko, nadam se da u Cod2 neće bit prevelikih odskakanja u u načinu igre, nek je fizika slobodno malo promjenjena al ne puno, nek su poboljšali grafiku, dodali koju puškicu i tak to.... ako su sve izokrenuli ima da ih :rambo: , valjda ću to i ja uskoro imat :beer:
|
Evo dio iz reviewa sa Gamespota:
" The unfortunate thing is that the game can chug very badly in some key spots, reducing frame rate to 15 or less. For the most part, it ran well on our primary test system, a Pentium 4 2.4GHz with 1GB of RAM and a GeForce 6800 OC with 128MB. But in certain spots, like some massed infantry charges, or the armored-car getaway sequence, our rig really struggled to keep up, even using the game's chosen "optimal" graphics setup, which seemed somewhat modest." Ovo "using the game's chosen "optimal" graphics setup" je 800x600 sa medium detaljima. Znaci da nema veze sa driverima vec su malo zbrzali sa izlaskom igre. Nadam se da bu to sredili sa patchom. |
OK, igra je prehebena, (barem u ovih 3 sata igranja)
igram na 800x600 2x AA, sve medium u dx7. idre prejebeno na duron 1333, 786DDR, 9600XT 128MB. Pozdrav, idem jest!:p |
Citiraj:
- ove, ostatak sistema je u sigu, SP igram u DX9, MP u DX7 |
idiotski health "sistem", "pokazivač" neprijateljskih granata.....
loše.... |
Igram ja u DX7. Od silne akcije ne kuzis razliku a leti na 1600x1200 sa 4xAA, Anistropic + sve na max i insane.
|
igra je usminkana jedinica.a u lanu troka pun gas.sve u svemu-prosjecno
|
Citiraj:
nije mi jasno meni na ful detaljima sve ide solidno bez oc. proca i sa novim driverima(aa4x as8x) 1024x768 high quality |
Citiraj:
kad se uživiš, baš je OK. Igro sam 5 sati u komadu(:D ) |
Citiraj:
|
stfu:rolleyes:
|
Još jedno spominjanje nedozvoljenog sadržaja, vrijeđanje ili slično i zatvaram ovo. Držite se teme.
|
Prvi dio je kud i kamo bolji i igriviji
|
Citiraj:
no dobro, evo još malo: "voice acting", svi ti silni njemački vojnici ne znaju izgovoriti više od dvije-tri rečenice u čitavoj igri, tj. bolje reći, igrici.... :rolleyes: |
evo meni bas fino sljaka na 1024*768 sve na highiu ukljucen antialising na max.
igrica je super |
to nije igrica
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
CoD/CoD:uo je potpuno druga priča.... |
CoD 2:
- engine je NAPOKON GPU ovisan a ne CPU na P III 1,13 na 1152x864 sa G3Ti200 sa 128 MB (GW GS) i 2 GB RAMa sve radi u DX7 sa 2 AA (AA je totalno ne bitan i kako mi se ne čini do 4X uopće nedjeluje na performanse) sve je igrivo jedini drop frame ratea se osjeti kada se netko nabacuje dimnim. Izvadio G3 i vratio 9800 Pro i SVE leti bez greške bilo ili nebilo dima, dakle GPU ovisnost. - singl nikad nisam odigao ni CoD ni CoD UO tako da sumnjam da ću i ovo :D na pametnim serverima se koristi powerserver i onda NEMA pokazivaća bombi, NEMA regenercije već ko u jedinici paketići, i NEMA dimnih pa da mi dilajle iskopčaju fog pa ko oni su face, e ovako nema dima svima ... - BTW frendu radi na Duronu 1200 sa G4MX440 64MB i 512 MB SDRa bez greške u 1024x768 u multiu i kako je CK naveo, stavite te nove nVidia drivere optimizirani su za CoD 2 |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:rambo: |
igra je fenomenalna meni leti sa svime na max a imam samo 512 rama
f.e.a.r. me zbog toga zajebava al cod 2 ni da trepne frend ima 6800 obicnu malo clockanu i njemu leti sa svime na max igra je stvarno skoro savrsena :clap: |
Citiraj:
ne, nema tu nikakvog izazova..:cool: @BlackDragon i Catkiller puknite par dobrih servera... |
Call of Duty 2 DX9 performance fixes
|
Shvaćam da igra ima mana, ali je zato nemoraš zvati igricom. Za MP je čist dobra, pogotovo sa health barom i bez regeneracije.:beer: jesmo sad OK??? |
Gubim polako strpljenje, već sam jednom napisao da nema vrijeđanja. Još jednom se netko od vas dvoje uputi u tom smjeru ide ban obojici.
|
Citiraj:
I točka:smoke: |
Citiraj:
EOD... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |