![]() |
Citiraj:
Bolje da si dopeljaju jednog stopera,tu su najtanji. |
U Barci je klasika da dovode nepotrebna krila/vezne a obrana katastrofa ali eto Vermaelen je sad tu.
Jbš Vidala, padavičar gori nego Rona i Gaymar zajedno, bolje neka dovedu Veratti-a. |
Citiraj:
Nemaš to pravo. Ti si jedan običan provokator.... pa to nisu radili ni oni agenti prevaratori. Sad ću ja ovdje ispast lud, nesimpatičan, nasilan, ali mora netko takvima kao ti stati na kraj. :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako MSN, kao i obrana koja je primila najmanje golove u Španjolskoj, zadrže formu iz prošle sezone, povijest se ponovi. |
Citiraj:
Izgleda da ose Casillas u Porto.Dobar izbor,jak klub! Mislim da bude Barci puno teze ove sezone,ali bude neizvjesno do kraja. |
Citiraj:
Barci obranu drži veza i napad jer ne dozvoljavaju protivniku da pipne loptu a ako ne pipneš loptu gdje ti je prilika da uopće zabiješ gol protiv nikakve obrane? |
Godinu dana :care: |
Ponavljam: Bale može ići ali Hazard + 20 milja ;)
http://www.jutarnji.hr/ovdje-netko-n...balea/1378961/ |
Citiraj:
A sad Hazard,pa ako dođe i Vidal ,prezasićenost veznjacima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Smatram da će Real igrati dosta zatvorenije, prošle sezone mi se opće 4-3-3 nije svidio, najbolje je to funkcioniralo u 4-4-2 kad je Di Maria igrao vezu. Čak postoji solucija da će Luka igrati prednjeg veznog ( iza napadača ) a da će Pepe u vezu. Mene osobno Isco jako žulja. Super je igrač, zna sve s loptom ali guši igru do zla boga. Baš ga carini kako se kaže. |
Bale je prošlu sezonu sam izgubio, u ključnim utakmicama u prvenstvu i u LP promašivao čiste prilike, bez ikakve ideje zabijao se u igrače i gubio lopte, praktički je bio igrač manje na terenu i što se mene tiče neka ide džabe ALI NEKA IDE IZ KLUBA, ne mogu smislit to drvo od igrača više.
|
Citiraj:
Njega dosta stiti Zidane. Btw,ocito je De Gea dobio zeleno svjetlo za Real, cijena 40 milja funti. A to bi moglo znaciti da Ramos ostaje. I da te ispravim,vjerojatno si umjesto Isca mislio na Hamesa,jer ce on zasigurno imati prednost. 4-3-3 je poceo patiti ozljedom Modrica,previse ofanzivaca,previse rupa u obrani.A i cijela momcad nekako ima vise samopouzdanja kad je Modric unutra. A Mirko,ja mislim da je Bale top,vidjet ces ove godine.Bolje da bude,za obojicu,zar ne! |
Lol Schwajni u Man Utd za 20 milijuna..
|
Citiraj:
Vjerojatno od pitanja uskoka! |
Ah, sad će se malo više morat pratit utakmice Uniteda :D
Jel' Basti prvi Švabo u Unitedu ? |
Bio je neki njemac koji je počeo karijeru u Man Utd ali nikad nije zaigrao za prvu ekipu tako da se može reći da je Schwajni prvi.
|
Modrić bi se mogao naći u problemima, jer ako je novac za Mamiće išao preko njegovoga računa, u teoriji bi mogao biti optužen za pomaganje u izvršenju kaznenog djela. A ako maksimalno optereti bolesnu braću (kao i Lovren), vjerojatno Uskok neće ništa podizati za njih dvojicu.
Možda zbog toga i kasni na pripreme Reala. Pretpostavljam da će, kada krene formalno ispitivanje svjedoka (vjerojatno jako skoro), on biti prvi, posložiti si situaciju i onda mirno na pripreme. Iako, možda je i do upale uha. |
Citiraj:
Ma pustit ce Modrica na miru,jer bi onda trebali uhapsiti svakog igraca koji je bio pod Maminjom.Svi su radili isto. |
Citiraj:
|
Cisto pranje para. Ako je zabranjeno u poduzetnistvu zasto ne bi bilo kaznjivo i u nogometu?
Maminjo je najveci krivac ali treba ih sve oplest, napunit proracun za svaku kunu koju su izvukli. Ionako im lova vise nije primarni problem. |
Citiraj:
Njegovo je da igra i za to je plaćen i tu priča staje. P.S. uopće nemam sentimenta prema ljudima koji zarađuju 10 milja eura godišnje igrajući nogomet. |
Nisam znao da je ofišl.. strašno, ikona kluba :(
Perez je trenutno u Madridu omražen kao Maminjo u Zagrebu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče Cassilasa ,je legenda,ali je još od Mourihna kao govno odavao tajne iz svlačionice i unosio razdor među igrače,jer kao gospodinu se netko suprostavio(Mourihno).Već su ga tada trebali riješiti i ostaviti Mourihna,danas bi harali. Kao što sam rekao ranije ,nema Real što puno kupovati.Veznjaka ima dosta i to super kvalitetnih.Samo probati dovesti špicu ,ala Ibrekadabre,riješiti se Benzeme,i po mogućnosti dovesti jednog stopera,ako Ramos ode( što mi se ćini da neće).Povratkom Modrića i obrana bude puno jače djelovala. Usput,s kime će Modrić sjediti u avionu nego s frendom! http://www.realmadrid.com/en/news/20...e-to-australia A vidim da imaju i iste satove! |
Kaj United nudi 140 milijuna za balvana iz reala?
Mislim onog van gala treba čim prije potjerati iz kluba, sramotno troši veliki novac... |
Obozavam ljude koji se o transferima informiraju iz nasih kvazi portala...united ne nudi za nikoga 140 milijuna, i sto je to sramotno utrosio lvg dosad? Dovezena 2 veznjaka i desni bek koji su neophodni bili, depay koji ce po svemu sudeci bit next big thing, i sve to za 75 milki...jos obavezno napadac i mozda obrambeni 1(po svem sudeci ramos ili otamendi). Bit ce united mocan ovu sezonu ako to lvg poslozi kako treba!!
|
Otkud ti da sam se informirao na našim portalima?
A i upitnik znači da sam postavio pitanje... :kafa: Koliko su plaćeni Falcao i Di Maria? Bome su za uložene novce odigrali "vrhunski". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |