PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=270897)

emilblomsky 06.07.2015. 23:34

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2800674)
A ne smije igrat do 1.1.2016.

Šta će taj samo dolazit na treninge i trenirat bzvz do tad?

Ma samo neka nama dode Vidal,i imamo ih!Ne znam koga bude Turan zamijenio?
Bolje da si dopeljaju jednog stopera,tu su najtanji.

Mirkopoter 06.07.2015. 23:38

U Barci je klasika da dovode nepotrebna krila/vezne a obrana katastrofa ali eto Vermaelen je sad tu.

Jbš Vidala, padavičar gori nego Rona i Gaymar zajedno, bolje neka dovedu Veratti-a.

ExtremePower 07.07.2015. 07:55

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2800687)
Jbš Vidala, padavičar gori nego Rona i Gaymar zajedno, bolje neka dovedu Veratti-a.

Prestani više lagati ovaj napaćeni forum! :D
Nemaš to pravo.
Ti si jedan običan provokator.... pa to nisu radili ni oni agenti prevaratori.
Sad ću ja ovdje ispast lud, nesimpatičan, nasilan,
ali mora netko takvima kao ti stati na kraj. :roller:

Doink the Clown 07.07.2015. 10:31

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2800674)
A ne smije igrat do 1.1.2016.

Šta će taj samo dolazit na treninge i trenirat bzvz do tad?

Negdje sam pročitao da će na posudbu u Galatasaray do zimskog prijelaznog roka.

Drvoje 07.07.2015. 22:43

Citiraj:

Autor ExtremePower (Post 2800719)
Prestani više lagati ovaj napaćeni forum! :D
Nemaš to pravo.
Ti si jedan običan provokator.... pa to nisu radili ni oni agenti prevaratori.
Sad ću ja ovdje ispast lud, nesimpatičan, nasilan,
ali mora netko takvima kao ti stati na kraj. :roller:

Ove izjave su za jednomjesečni pritvor, ako ne i za zatvor :D

listerstorm 07.07.2015. 23:05

Citiraj:

U Barci je klasika da dovode nepotrebna krila/vezne a obrana katastrofa.

To ih nije spriječilo da u prvenstvu prime gotovo duplo manje golova od Reala.

Ako MSN, kao i obrana koja je primila najmanje golove u Španjolskoj, zadrže formu iz prošle sezone, povijest se ponovi.

emilblomsky 08.07.2015. 09:19

Citiraj:

U Barci je klasika da dovode nepotrebna krila/vezne a obrana katastrofa ali eto Vermaelen je sad tu.

E sad ga je...! Ako je Vidal padavicar,i njega usporediti s Neymarom,bas zlocesto!
Izgleda da ose Casillas u Porto.Dobar izbor,jak klub!
Mislim da bude Barci puno teze ove sezone,ali bude neizvjesno do kraja.

Mirkopoter 08.07.2015. 09:47

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2801079)
To ih nije spriječilo da u prvenstvu prime gotovo duplo manje golova od Reala.

To nema veze s obranom, Barca drži loptu u posjedu 70-80% vremena i to malo lopte što protivnička ekipa ima u nogama čak je dovoljno da zabiju gol.. zašto? Zato što je obrana za k.

Barci obranu drži veza i napad jer ne dozvoljavaju protivniku da pipne loptu a ako ne pipneš loptu gdje ti je prilika da uopće zabiješ gol protiv nikakve obrane?

panda505 08.07.2015. 09:48

Godinu dana :care:

burmuz 08.07.2015. 16:20

Ponavljam: Bale može ići ali Hazard + 20 milja ;)
http://www.jutarnji.hr/ovdje-netko-n...balea/1378961/

emilblomsky 08.07.2015. 16:48

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2801307)
Ponavljam: Bale može ići ali Hazard + 20 milja ;)
http://www.jutarnji.hr/ovdje-netko-n...balea/1378961/

Da, i sad netko kaže da nije igračina.Dobro ,imao je lošu sezonu,(ali imao ju je i Messi lani,a sad opet u njemu svi vide boga),po meni poglavito zbog odsustva Modrića ,s kojim on bolje funkcionira.A nije Benitez papak pa da ne želi letvu prodat za tu lovu,očito i on smatra isto.
A sad Hazard,pa ako dođe i Vidal ,prezasićenost veznjacima.

Doink the Clown 08.07.2015. 17:14

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2801187)
Ma jeste vi to opet počeli o Barci i Realu... :D

A jebiga, znaš da je sezona godišnjih odmora :D

burmuz 08.07.2015. 17:38

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2801319)
Da, i sad netko kaže da nije igračina.Dobro ,imao je lošu sezonu,(ali imao ju je i Messi lani,a sad opet u njemu svi vide boga),po meni poglavito zbog odsustva Modrića ,s kojim on bolje funkcionira.A nije Benitez papak pa da ne želi letvu prodat za tu lovu,očito i on smatra isto.
A sad Hazard,pa ako dođe i Vidal ,prezasićenost veznjacima.

Benitez će najverojatnije mijenjati taktiku u 4-2-3-1 (4-4-2) s time da će CR ići u špicu gdje će se manje trošiti s obzirom na godine ( kao što igra u Portugalu) a društvo će mu praviti Benzema ( kod 442 ), kod 4231 će Bale u vezu s Vidalom, Iscom i naravno Lukom i Kroosom.
Smatram da će Real igrati dosta zatvorenije, prošle sezone mi se opće 4-3-3 nije svidio, najbolje je to funkcioniralo u 4-4-2 kad je Di Maria igrao vezu. Čak postoji solucija da će Luka igrati prednjeg veznog ( iza napadača ) a da će Pepe u vezu. Mene osobno Isco jako žulja. Super je igrač, zna sve s loptom ali guši igru do zla boga. Baš ga carini kako se kaže.

Mirkopoter 08.07.2015. 17:55

Bale je prošlu sezonu sam izgubio, u ključnim utakmicama u prvenstvu i u LP promašivao čiste prilike, bez ikakve ideje zabijao se u igrače i gubio lopte, praktički je bio igrač manje na terenu i što se mene tiče neka ide džabe ALI NEKA IDE IZ KLUBA, ne mogu smislit to drvo od igrača više.

emilblomsky 08.07.2015. 22:41

Citiraj:

Autor burmuz (Post 2801328)
Benitez će najverojatnije mijenjati taktiku u 4-2-3-1 (4-4-2) s time da će CR ići u špicu gdje će se manje trošiti s obzirom na godine ( kao što igra u Portugalu) a društvo će mu praviti Benzema ( kod 442 ), kod 4231 će Bale u vezu s Vidalom, Iscom i naravno Lukom i Kroosom.
Smatram da će Real igrati dosta zatvorenije, prošle sezone mi se opće 4-3-3 nije svidio, najbolje je to funkcioniralo u 4-4-2 kad je Di Maria igrao vezu. Čak postoji solucija da će Luka igrati prednjeg veznog ( iza napadača ) a da će Pepe u vezu. Mene osobno Isco jako žulja. Super je igrač, zna sve s loptom ali guši igru do zla boga. Baš ga carini kako se kaže.

Da,slazem se s tobom,to sam i ranije rekao da budu isli na tu formaciju.Ako dode Vidal,mislim da Isco ide u Juve,jer su zainteresirani za njega,tako da bi se on mogao ukljuciti u deal.Moja je recimo zelja da se rijese Benzeme,a ako budu preferirali Ronalda kao solo spicu,mogao bi ovaj svojevoljno dici sidro u zimi.
Njega dosta stiti Zidane.
Btw,ocito je De Gea dobio zeleno svjetlo za Real, cijena 40 milja funti.
A to bi moglo znaciti da Ramos ostaje.
I da te ispravim,vjerojatno si umjesto Isca mislio na Hamesa,jer ce on zasigurno imati prednost.
4-3-3 je poceo patiti ozljedom Modrica,previse ofanzivaca,previse rupa u obrani.A i cijela momcad nekako ima vise samopouzdanja kad je Modric unutra.
A Mirko,ja mislim da je Bale top,vidjet ces ove godine.Bolje da bude,za obojicu,zar ne!

Mirkopoter 10.07.2015. 23:53

Lol Schwajni u Man Utd za 20 milijuna..

emilblomsky 11.07.2015. 14:50

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2802248)
Lol Schwajni u Man Utd za 20 milijuna..

Da,a Modrić dobio upalu uha ,pa nije došao na prozivku!
Vjerojatno od pitanja uskoka!

panda505 11.07.2015. 15:08

Ah, sad će se malo više morat pratit utakmice Uniteda :D

Jel' Basti prvi Švabo u Unitedu ?

Mirkopoter 11.07.2015. 15:21

Bio je neki njemac koji je počeo karijeru u Man Utd ali nikad nije zaigrao za prvu ekipu tako da se može reći da je Schwajni prvi.

listerstorm 11.07.2015. 17:28

Modrić bi se mogao naći u problemima, jer ako je novac za Mamiće išao preko njegovoga računa, u teoriji bi mogao biti optužen za pomaganje u izvršenju kaznenog djela. A ako maksimalno optereti bolesnu braću (kao i Lovren), vjerojatno Uskok neće ništa podizati za njih dvojicu.

Možda zbog toga i kasni na pripreme Reala. Pretpostavljam da će, kada krene formalno ispitivanje svjedoka (vjerojatno jako skoro), on biti prvi, posložiti si situaciju i onda mirno na pripreme.

Iako, možda je i do upale uha.

emilblomsky 11.07.2015. 18:06

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2802405)
Nema ni Ronalda na prvoj prozivci pa nije smak svijeta.

Da,on promovira klub po kini!Za njega nema postede,a sad da se njemu bas ide?
Ma pustit ce Modrica na miru,jer bi onda trebali uhapsiti svakog igraca koji je bio pod Maminjom.Svi su radili isto.

Dottore 11.07.2015. 20:36

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2802369)
Ah, sad će se malo više morat pratit utakmice Uniteda :D

Jel' Basti prvi Švabo u Unitedu ?

O da da da da

Kal-EL 12.07.2015. 00:22

Cisto pranje para. Ako je zabranjeno u poduzetnistvu zasto ne bi bilo kaznjivo i u nogometu?
Maminjo je najveci krivac ali treba ih sve oplest, napunit proracun za svaku kunu koju su izvukli. Ionako im lova vise nije primarni problem.

burmuz 12.07.2015. 00:29

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2802512)
Kasiljas kao staro smeće doslovno otjeran iz kluba. Pa jebemu, zaslužio je barem feštu u nekom planinarskom domu ili slično.
Taj Perez je sramota za taj klub. Mučko đubre...

Baš se ne slažem jer je unosio razdor u svlačionicu i za Murinja je davao onoj svojoj priležnici privatne informacije pa su tabloidi imali orgije. Da se mene pitalo odmah bi letio iz kluba.
Njegovo je da igra i za to je plaćen i tu priča staje.
P.S. uopće nemam sentimenta prema ljudima koji zarađuju 10 milja eura godišnje igrajući nogomet.

Mirkopoter 12.07.2015. 00:57

Nisam znao da je ofišl.. strašno, ikona kluba :(

Perez je trenutno u Madridu omražen kao Maminjo u Zagrebu.

burmuz 12.07.2015. 01:01

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2802518)
Hvala ti na replyu. Doslovno sam brojao sekunde kad ćeš se nadoštukati na moj post...

Molim. Real komentiram uvijek :)

emilblomsky 12.07.2015. 10:34

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2802538)
Da, i jedan i drugi buđovan na čelu kluba su svrha sami sebi i svom biznisu. Jedan meće pare u đep i prodaje jeftinu domoljubnu patetiku koju neki tako fino popasu, a drugi se svojim bombastičnim najavama i transferima "BMK koliko košta, samo daj" pokušava ulizat svima samo da ostane u fotelji.

U oba slučaja je i "podijeli pa vladaj" situacija. Jedni su za, drugi protiv. I dok se mamlazi tuku po birtijama, buđovani srozavaju ugled kluba. No dobro, sad odemo predaleko...

Kasiljas je zaslužio oproštaj kakav su imali i Xavi i Gerrard. Na mnogo trofeja mogu zahvaliti njemu i samo njemu što je vadio i ono nemoguće. A gafova je imao daleko najmanje od svih aktualnih golmana. No, sori bat jebiga... u krivom si klubu... tj. ne u krivom klubu... u pravom klubu sa krivom upravom i još krivijim čelnim govnarom.

Govnar je na čelu kluba,slažem se.I za razliku od našeg, ovaj kupuje igrače po ključu gdje moja tvrtka gradi,igrača iz te zemlje kupujem.Gleda samo svoj privatni interes,a Real mu je samo marketing za firmu.Lani gradi po južnoj americi pa su stigli Hames i Chicarito.
Što se tiče Cassilasa ,je legenda,ali je još od Mourihna kao govno odavao tajne iz svlačionice i unosio razdor među igrače,jer kao gospodinu se netko suprostavio(Mourihno).Već su ga tada trebali riješiti i ostaviti Mourihna,danas bi harali.
Kao što sam rekao ranije ,nema Real što puno kupovati.Veznjaka ima dosta i to super kvalitetnih.Samo probati dovesti špicu ,ala Ibrekadabre,riješiti se Benzeme,i po mogućnosti dovesti jednog stopera,ako Ramos ode( što mi se ćini da neće).Povratkom Modrića i obrana bude puno jače djelovala.

Usput,s kime će Modrić sjediti u avionu nego s frendom!

http://www.realmadrid.com/en/news/20...e-to-australia
A vidim da imaju i iste satove!

ExtremePower 13.07.2015. 07:48

Kaj United nudi 140 milijuna za balvana iz reala?
Mislim onog van gala treba čim prije potjerati iz kluba,
sramotno troši veliki novac...

kiki86 13.07.2015. 09:58

Obozavam ljude koji se o transferima informiraju iz nasih kvazi portala...united ne nudi za nikoga 140 milijuna, i sto je to sramotno utrosio lvg dosad? Dovezena 2 veznjaka i desni bek koji su neophodni bili, depay koji ce po svemu sudeci bit next big thing, i sve to za 75 milki...jos obavezno napadac i mozda obrambeni 1(po svem sudeci ramos ili otamendi). Bit ce united mocan ovu sezonu ako to lvg poslozi kako treba!!

ExtremePower 13.07.2015. 12:02

Otkud ti da sam se informirao na našim portalima?
A i upitnik znači da sam postavio pitanje... :kafa:
Koliko su plaćeni Falcao i Di Maria?
Bome su za uložene novce odigrali "vrhunski".

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47.