![]() |
|
Ok, naježio sam se. :D
|
Blago tebi, ja na moru uz Edge brzinu neta mogu samo citat komentare :(
Vito je isti onaj iz dvojke. Ovo bi mogla bit fina igra, 2k radi dobre naslove, nadajmo se i u ovom slucaju |
Duja mi je ostala u jako slabom sjećanju, možda napravim ponovan playthrough, ali ovo bi trebala biti bomba!
|
Ne sviđaju mi se one munje iznad protivnika kada počnu napadat..
|
Citiraj:
Jel netko primijetio oči liku na 3:16 ? :D EDIT : Ok, lik gleda u stranu, ali na prvu mi je bacalo da gleda u križ. |
Malo gameplaya. Nekako ovi auti prelako gore i eksplodiraju, nije mi sjelo baš. Možda su htjeli ostaviti što bolji dojam, pa pretjerali :). Uglavnom, nadam se što boljoj priči, ostalo ak ne bu tak dobro nekako progutat i vozi.
|
Vožnja ulicom mi izgleda jako čudno, totalno nerealistično... pomalo nacrtano.
|
Bože što učiniše od igre. I to moje najdraže:hitthewal::fuming:.
|
Prvi nastavak je imao jako dobro pogođen tempo, priča se nekako prirodno odvijala, ništa se nije forsiralo.
Nekako mi Mafia III izgleda kao Carmageddon :-( |
Piši kući propalo, uništili su igru. Dvica je ok, miljama je iza jedinice ali ovo je sranje :banned:
|
Mafia 3
Ne znam, one crvene "munje" iznad neprijatelja su mi sve pokvarile, zbog toga mi igra djeluje smješno i neozbiljno.
Vožnja je nekako čudna, na momente mi je baš neki osjećaj realnosti a na momente smeće. Mogli bi ovo ukenjat čini mi se. |
Izgleda da će soundtrack biti jedino što valja u ovoj igri.
|
Jel jedino mene voznja podsjetila na crazy taxi igru.
|
Citiraj:
|
Gejming industrija (i sve što ju prati) bilježi rekordne zarade a igrice tonu...
ajmo bit malo naivni pa misliti da će finalna verzija biti baš super... |
A sa druge strane baš me briga.. Igram savršeni (ili se barem trudi biti) GTA 5, a od ovog čuda uopće ne očekujem ništa.. A možda se i iznenadim :)
Btw, zar nigdje nema prikaz kompletnog gameplaya od punih 15 minuta (što se prikazivalo na Gamescomu) bez onih trkeljanja novinara i opisivanja igre? |
Pa izgleda ok,grafika izgleda super,slično kao mafia 2 vozila i sve ostalo...bitnije je kako su složili tu neku priču,misije itd. ali vjerujem da će bit ok
Recimo meni su Hitman absolution i Max Payne 3 super |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hitman abs ima super grafiku |
A jebote Hitman, šta ga dvaput spominješ na ovoj temi :D
|
Svaka igra koja se zbivala u New Orleansu, teško da može podbaciti. Živio sam u tom gradu 5 godina, taj je grad prebogat kulturom i poviješću kao rijetko koji grad. Opcija za stvaranje priče imaju nebrojeno. Ako tu zeznu, slobodno mogu zatvoriti studio i promijeniti profesiju - trajno!
Oprostio bih im i čudnu grafiku i još čudnije ponašanje vozila na cesti, ali s pričom bi se ipak trebali približiti vrhuncima postavljenim u prvom dijelu. |
Ironije radi, danas mlađe generacije (ne svi, jasno) gejmera traže što bolju grafiku i animacije (odnosno, prodaje im se to kao najbolji dio igre) a priča i sl. je u drugom planu. Pa ako ovjde priča bude bolja od vizuala nitko sretniji od mene hahaha
|
Citiraj:
Nitko ne trazi da ostane paf od dva screenshota i meni je Mafia 2 graficki izgledalo sasvim dobro, ali ne vidim nista lose u tome da igraci traze da grafika napreduje. |
To da. Ali je problem sto igrivost, prica i atmosfera nazaduju visestruko brze nego sto grafika napreduje...
|
upravo to htjedoh napisati... ja ne igram mp, samo sp i ove sve mega mp uspješnice što gledam kroz godine imaju sp razine doslovno dječjeg vrtića.
pa super mario ima bolju priču od sp bf3, 4 se nisam ni usudio upaliti. |
Citiraj:
|
Meni nikako nisu jasni ovi koji usporeduju Mafiu i GTA i onda kad Mafia ne bude GTA (i vice versa), smak svijeta.
Mafia je uvijek imala odlican storytell (scene iz jedinice dan danas imam u glavi, koje nerijetko prevrtim). Dvojka je malo losija od gazde, ali svakako vise nego solidna igra. Uopce ne sumnjam da ce Mafia 3 imati odlicnu pricu, a tim bolje sto me malo podsjeca na 'American Gangster'. Samo da sloze solidan free roam tak da imam sta radit kad predem SP i ja zadovoljan. U soundtrack uopce ne sumnjam da ce biti odlican i da ce se stopiti s temom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ama ovo je mafia 3 tema...jesi odigrao the city of lost heaven? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:32. |