![]() |
Ovo bi mogla biti stvarno pre dobra igra.
Jako mi se svidja mogucnost stvaranja naselja i modifikacije oruzja. Kad ce taj 10.11. |
|
Jebenica
|
Gledam varanov post i ne vjerujem koliko igra dobro izgleda... Ako bude upola dobra kao što se nadam da će biti, ovo je za mene GOTY.
|
Malo im likovi i animacije likova jos jesu drvene ali okolis izgleda dobro i izgradnja vlastitog naselja.....daj me nemoj jebat...ima da oci ostavim na ovoj igri ako to bude izvedeno kak spada.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nisam aj nsita izvrnuo, opce spomenut goty na temelju videića je apsurd
|
Citiraj:
ja isto tako smatram da je F4 ak ostvari sto je najavljeno ozbiljana kandidat za GOTY. I sta sad :chears: |
i ništa, sve 5 momci, ja sam skeptičan danas prema svemu, svaka igra razočara danas, traileri nas nabriju, dobijemo poluproizvod koji nakon 10 patcheva bdue igriv :chears:
|
Zato ih ja ni ne kupujem dok ne prodje 2 mjeseca od izlaska :lol2:
|
Već su počela jadanja da grafički nije dovoljno dobro :kafa:
|
Citiraj:
|
s jednom popularnom informatičkom firmom koju svi volite radim malo ekskluzivniji stol za gejmere, mislili smo ga baš nekak popratit izlaskom fallouta sigurno bi se negdje dao lijepo uklopit znak od vaulta ili jedan pipboj :)
budem postavio topic uskoro na samogradnji pa ćete moć reć stvari koje su vas uvijek živcirale kod setupa kakvi tipovi customizacije vas zanimaju i tak to... |
novi gameplay :care:
|
Citiraj:
@Varan odlični klipovi, samo udri ;) BTW Power armor na 3:30 - ne sviđa mi se mechwarrior gameplay stil, u prijašnjim nastavcima nisam izlazija iz njega, sad nema više do šanka s njim (bar mi tako izgleda :() |
Hoce ovi u Bethesdi vise nauciti se animirati kak spada.
Originalni Mass Effect ima bolje animacije. |
Meni se sviđa sve dosad prikazano, što je rijetkost za neku igru. :D
|
Citiraj:
|
|
|
Ovo izgleda dobro samo me animacije ubijaju kako su loše
|
Bio ovaj tjedan na Gamescomu i relativno brzo upao u Fallout 4 prezentaciju.
Na početku je bio kratki Vault-Tec filmić koji objašnjava SPECIAL statove, dosta dobro odrađeni je. U desetak minuta dugoj prezentaciji su realno pokazali isključivo combat sa oružjima koja su već bila u prethodnim nastavcima, tako da sam blago razočarani prezentacijom. Jednu minutu su spominjali da će reworkati perkove koji će efektivno sad postati skill tree sa određenim brojem maksimalnih pointova. Niti c od craftinga ili ičega drugog od novosti, očekivao sam nešto konkretnije. Gameplay video je bio sa Xboxa, pa sama igra nije izgledala brda i doline bolje od New Vegasa, tako da će se valjda modderi baciti na izradu HD tekstura čim igra izađe. Na kraju prezentacije su svi prisutni dobili Vault boy maske, dosta fora izgledaju i još sam uzeo Fallout dogtag u marketplace Hallu. |
Čini se da ćemo nakon duuuugo godina dobit pravi Fallout ;)
|
|
Fallout 4 PC Systems Requirements
PC Systems Requirements (Requires Internet Connection and Free Steam Account to Activate) Minimum Windows 7/8/10 (64-bit OS required) Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent 8 GB RAM 30 GB free HDD space NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent Recommended Windows 7/8/10 (64-bit OS required) Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent 8 GB RAM 30 GB free HDD space NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent |
Sve mi smrdi na to da je marketinska fora da se proda sto vise HW ili ce igra biti neoptimizirano smece... Jer ove specifikacije, nemaju bas previse smisla.
|
8 GB rama, daj ne seri, ne znam samo za sto, high res texture modove, posto svi znamo da ce orignalne teksture biti kao i uvijek vise manje repetitivni drek.
|
Ovaj i7 je jos jaci :D Za sto bi ta igra trebala i7 haha
|
a 9590 4.7ghz? daj me nemoj j.... :roller:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |