![]() |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Nemrem vjerovat da tak velika firma nemre riješiti ovaj tab kad klikneš na "pogledaj sve akcije". Prošle godine im to nije radilo i evo danas isto ne radi...lol.
|
odi searchat nešto - samo errori iskaču
|
Citiraj:
|
Uzel sam sony 49xe8005 tv, kutija dosla probijena na strani gdje je panel, odbio sam preuzeti takav tv i cekam novi, vele da sam mogao komotno preuzet pa reklamirat. Nisam htio da ne bi bilo da sam ga ja razbil.
|
Ako ste naručivali dosad preko weba, koliko je vremena otprilike prošlo od potvrde narudžbe do prvih informacija o tome da je artikl poslan / predan na dostavu (i tko dostavlja za njih)?
|
Šalju uglavnom sljedeći radni dan, a dostava ide GLS-om. Kompletan status dostave dobiješ na mail i prije isporuke te nazovu.
|
Jel u toj firmi itko radi? Ono, mail, telefon?
|
Citiraj:
|
Pitanje.
Kupio nešto kod njih u petak, osim potvrde narudžbe nisam dobio ništa. Kad bi mogao očekivati paket? |
Takoder. To me i zanima kad misle slati?
|
Meni je zadnje bilo >48h od narudžbe. Trebate dobit poruku i mail od GLS-a da je paket pripremljen, nakon toga u pravilu ide dostava idući radni dan. GLS je poslao mail/poruku oko 16:30, dostava je bila idući dan prije 14h.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
Neki su vec isti dan dobili poruke i mail od GLS-a.
Ja sam isto uzeo ps4 gamepad kod njih u petak ali jos uvijek nema nista na mailu sto se slanja paketa tice. |
Isto ništa od petka ujutro od 8:00h.
EDIT: Došao sms oko 16:30 da je pošiljka predana GLS-u. |
naručio igru (detroit) u srijedu, u petak je bila kod mene.
ne znam gdje ste vi zapeli :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni stiglo danas oko 12h.
|
mene nitko ni kontaktirao jos nije. Kakvi specijalci.
|
stigao mi je gamepad ;)
|
Naručio u petak oko 11h, od onda ni traga ni glasa osim potvrde. Uzeo 4 gamepada za sebe i frendove. Vjerujem da neću dobit niti jedan u onoj boji u kojoj je naručeno. Ljude zovu i nude im crne ili storniranje. Koji ku*ac stavljaju na net nekaj kaj nemaju u dovoljnim količinama?? Ustvari kakav oni to sustav imaju da nakon potrošenih zaliha on i dalje dopušta narudžbe umjesto da ispiše nedostupno. Uostalom, od petka kad su vidli kakva je navala, mogli su naručit nove količine s obzirom da će ova agonija potrajat.
|
Isto kao i ti. Dobio ispriku da im je guzva i fakoff... Taman ce mi sony doc pod bor:lol2:
|
Ajd ako je neko dobio gamepad ili će ga dobit u boji u kojoj je naručio, a da nije crna, nek javi. Pogotovo ako je naručio popodne u petak jer sam ja naručio oko 11h, tak da se mogu raspravljat s njima ako mi ponude crni, jer ću inzistirat da mi dostave onaj koji sam naručio.
|
Ja sam u petak prijepodne narucio plavi onaj 500mm edition, dosao je jucer.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Frend naručio bijeli, isto mu došao.
|
U Nedilju bila narudžba - nitko se ne javlja na telefon niti mail niti naznake da će šta doć ove sedmice:stoopid:
Na stranica im stoji dostava za 5 dana. |
Javila mi se žena i rekla "gospon pa nebu vam to sigurno dostavljeno ovaj tjedan". I nema pojma o ovom da ljudima pokušavaju uvalit crne kontrolere pa mi je dala mail na koji da se javim.
|
Dal ima stvarno netko tko misli da će baš njemu biti dostavljeno drugi treći dan nakon petka/ponedjeljka?
Kupili smo po boljoj cijeni, sad je red pričekati malo. |
Ma nije problem uopće čekat, pričekat ću i mjesec dana, al nek mi dostave ono kaj sam naručio, a ne da nude neke zamjene
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:54. |