![]() |
Nismo na dječjem rođendanu pobogu....zašli smo u godine kad je samo alkohol bitan :D
|
Hahah, now we're talking. :D
Isprika za roditelje, zene, ljubavnice, sefove...'ja sam gejmer i idem sa ekipom geekova na reboot infogamer'. Otisao, reboot infogamer nije ni vidio, vratio se nakon tri dana i izgleda kao da je bio ne terenu na bausteli u Svabiji. :D Mogli bi se fakat spontano nac za vikend tamo ispred pa malo obic obliznje birtije, nesto popit i pojest. Reboot Infogamer zna biti veoma naporan, bez obzira prisustvovao ili ne. :D |
Citiraj:
|
Amd? Blasphemy!
|
Pa nije tajna da je krešo AMD fanboj, gori nego hawker :D
|
Ajde ajde ne kenjajte, da ne bi bilo trajnih banova :D
Nego, ko ce ici nek obavezno ode do njih jer s AMD-om na standu je i HTC sa svojim VIVE-om. ;) |
Dal možeš sredit kakav jeftiniji upad? 40kn kh kh je dosta za otići na jedno popodne.
|
Citiraj:
Ja ti platim kartu ako dođeš po mene u VŽ. |
Citiraj:
|
Ja planirao ići za vikend i spala me subota popodne radna :(
A nije trebala. Šteta.:fuming: |
Recap: kobase su provjereno dobre, pivo imaju samo točenu žuju, in win d frame uzivo je zvijer, lik na adm-ovom standu ne prestaje pricati o svojoj konfi od 30k kn, i ima puno mlg pro klinaca. Bile su i dvije žene.
|
Citiraj:
uwot m8?! R u sure?! Cak dvije, dejm! :D Prosle godine je bilo cura da glava zaboli, bez zezanja.Barem za vikend (bio sam subotu i nedjelju) i stvarno je sve vrvilo zenama.Da li je cosplay ocajan kao i prosle godine? :D Ne znam, osobno se nisam zadrzao duze od minute na jednom standu prosle godine...izlagaci su bili iznimno nezainteresirani, animacija gostiju nula bodova.Uglavnom su svi stajali u nekakvim grupicama i pricali, dok su gosti obilazili stand, bacili oko na brzaka i isli dalje. Da ne spominjem da je red za Oculus Rift bio valjda sesnaest kilometara, a jedna te ista ekipa je visila na istome od jutra...tako i s igrama. |
Kak je stvar s cijenama ulaznica? Imjau li klinci kakav popust?Jedan je treci ,a jedan peti razred?Mislim i treci je srednja skola,pa ima li popust na kolicinu?
|
Trebali bi grupno ići za 20kn :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:22. |