![]() |
Citiraj:
Ako je netko dobio invite i voljan je za posuditi account da isprobam igru bio bih mu zbilja zahvalan :) |
Slazem se ;)
Ja nisam dobio pa sad ovako lurkam sa strane i ocekujem sluzbeni izlazak ;D |
Citiraj:
|
|
Overwatch Release Date Leaked; Releasing On May 24th?
http://cdn.wccftech.com/wp-content/u...N1-635x358.png |
Odlicno! Nadam se da je istina jer jedva cekam zaigrati :D Prednarucio sam igru vec pred mjesec dana :P
|
Istina je, i ja sam dobio na mail.
Makar ako si preorder, ti možeš u early access. May 3. |
od blizzarda samo i eventualno mogu kupiti Legion i to čisto iz sentimentalnih razloga. Overwatch probao i nezainteresiran sam na najjače
|
S tim kompom nema smisla (ako je to taj u potpisu).
|
meni dovoljno jer ne patim na efekte :) Gameplay mi je banana i ne vrijedi 60€ :chears:
|
60 definitivno ne, al viđah preordere za manje od 40
|
Citiraj:
BG i Raidovi nebi imali smisla. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad je i potvrđeno pred par dana :D
http://i.imgur.com/arYCDtes.jpg Citiraj:
Edit: upravo sam dobio mail od njih (ako neko baš želi pre order bonus nemojte kupovati preko ove stranice jer nije sigurno da ćete ga i dobiti): Citiraj:
|
Nisam ja još naručio, dobio mail jer imam account gdje je wow itd.
Ali budem valjda uzeo official, čisto radi early. |
Mi se isto u klanu svi dogovorili da ćemo si uzet, neki preorder koji dan prije bete, neki nakon pa da imamo jendu igru koja nam se svima sviđa (barem za sad).
|
|
Predobar video :) Jedva čekam zaigrati :D
|
Kako dobar video, čudo.
Svaki Overwatch video ubace hearthstone negdje u pozadinu. :) Ja ću kupiti za 2-3 tjedna. |
|
|
hmmm ali dati 60 OJRA malo previše
|
Citiraj:
open beta ce bit 05.05 do 09.05. di ce svi moc isprobat. to je sljedeci vikend i isprobat cu igru pa ako je dobra vidjet cemo dal se isplati dat 40 eura igra je 40 eura ne 60, 60 eura je origins edition di se dobi skinovi i gluposti al normalna igra je 40 eura |
Ja ću se počastiti za 2 tjedna za plaću svakako ;)
|
Citiraj:
e da imaš pravo , samo sam stisnuo BUY kada mi je izašlo kao reklama u battlenet pa sam vidio da piše 59,99 Eura ajde onda je to već donekle OK nadam se da će i igra biti OK gledao sam te trailere pa izgleda zanimljivo |
Citiraj:
Pa kaj vi ljudi stvarno kupujete igre na službenim stranicama, battlenet-u, steam-u? |
Pa koji put se isplati više kupiti na originalu nego na ovim retailovima.
Ja sam kupio wow kad je bio na popustu za 5 EUR cijeli battlechest do WOD-a, i vod za 15 EUR. Na battlenetu, naravno. Tako da ovisi, uvijek pregledam cijene prije. Trenutno se najbolje isplati na G2A. 41$ je origins edition. |
To je samo zato kaj je igra sad već opako stara, ali u 99% slučajeva su reselleri jeftinjij.
|
Ma nisam sad kupio, uvijek official stranice imaju neke akcije itd. Sve ovisi, ali da, u pravu si, 99% su reselleri jeftiniji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:56. |