![]() |
Al kaj ak se meni ne da zayebavati s tim i ak želim mob koji radi kako spada out of the box?
|
Bas to. Rijetki model koji mi je odlicno radio je bio Optimus G. Naravno da ovisi i o tome jel mobitel koristi neko iskusniji ili neki klinci od 16 za selfije, ali opet, meni je najgore kad procitam na forumu da tvornicki rom ne valja pa moras staviti nesto da mobitel prodise. Hvala, ali ne. Optimus 2X mi je popio krv s tim
Kome je gust, neka uziva u hrpi romova s xda i sl stranica. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro da nisi imao Optimus 4X taj bi ti tek krv popio sto sa Tegrom3 koja iscijedi bateriju,sto sa zagrijavanjem i nikada nisi mogao imati 100 % brightness vani jer eto zagrije se za sekund... |
Razmisljao o istom, ali ovdje sam nasao da to ne valja pa izbor pao na OG i XZ. Sony otpao jer je bio veca cigletina od LG-a :D
|
Koristim Mi3. Na njemu je famozni MIUI (V6), budući da mi AOSP rom nije legao zbog nekih mušica. A i ovaj MIUI je srednja žalost, svakim updateom likovi iz Xiaomija naprave 2 koraka unatrag i 1 unaprijed. Posljednja "stable" je sve samo ne stabilna, još je gora od "developer" verzije :D. Tako da smo mi svi vlasnici osuđeni na nekakva "polovična" rješenja dok Xiaomi ne ispuni obećanje i pusti kernel source u javnost..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo ja osobno ne volim taj Miui i sučelje to. |
Citiraj:
|
Po meni bi svi android mobiteli trebali imat izbora izmedu aosp i domaceg roma tipa tw,miui, lg, slonya itd.
Normalno ja bi koristio samo aosp:D |
Ja na Miuiu, prvo šta napravim je da promjenim launcher, a poslje AOSPA, one svijetle boje u postavkama i dialeru, i još nekim sis. aplikacijama stvarno bodu oči.
|
100 ljudi, 100 cudi.
Mene crnilo i svijetli text odbijaju. Pa je uglavnom prva stvar koju napravim rootanje i instaliranje custom stylesa. Jer da moram stalno gledati u 'to', mislim da bih razbio mob od zid :D Nije problem tamna pozadina, no kod vecine je jednostavno vise crna nego siva. Stvarno neukusno i ruzno. Meni :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |