![]() |
Philipp Lahm se oprostio od Njemačke reprezentacije :)
|
Ne vidim ništa o tome na DFB stranicama
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inače, UEFA donjela novo pravilo u vezi žutih kartona u LP http://www.fifa.com/world-match-cent...sid/240/652/2/ |
Citiraj:
ja sam i u trecem mjesecu govorio sto Realu treba!Onda je nastalo pljuvanje da imaju jaku klupu! Tada sam rekao da im treba ofenzivni vezni,i dopeljali su Kroosa! Rekao sam da im treba napadac,idu po Hamesa ,jer su odustali od vampira nakon kjelinija! Treba im jos jedan koji moze igrat stopera ili desnog beka,kupili su premium golmana,i imaju stroj! Barca po meni opet kupuje krivo,a obrana im opet bude banana! |
Citiraj:
mislim da je to malo previse |
Dakle, Liverpool opet u borbi za sredinu tablice.
|
Citiraj:
Pa za te pare sta su dobili od Suareza su doveli Lallanu,Markovica i Cana..sve redom dokazane igrace :D |
Zasto bi liverpool isao u sredinu tablice, konacno ce klupa biti bolja, samo treba obranu malo srediti i biti ce borba za LP
|
Citiraj:
meni nije jasna Barca,eto prodali su Alexisa ,kojeg osobno ne volim,ali je vrsni napadac i pokazao je to na svjetskom. sada opet daju tonu love na napadaca,koji je upitan koliko ce dugo izdrzat do nove suspenzije,jer su ga sada uzeli na zub.oni ne kuze da u njihovoj igri pate klasicni napadaci ,,jer im nije pasao ni ibra,ni Neymar ne igra nikako kod njih,a u drugim klubovima i repki rasturaju.i sto sad,imaju tri spice,a igraju onu barcinu s 6 veznjaka,bez napadaca. dobro ,mozda enrique nesto promjeni,da barem clasico bude zanimljiv! |
Citiraj:
Što će tu točno pojačanje klupe donjeti? |
Pojacanje klupe ce dovesti da igraci izdrze cijelu sezonu, jer ako si imalo pratio liverpool uvidio bi da im je to bila najslabija karika uz naravno suplju obranu
Ja mislim da nece potonut kao Totenham kada je prodao Balea, jer imaju boljeg trenera i ako se ubode jos neko TOP pojacanje |
Kao recimo Lovren :D
|
Citiraj:
|
Pa zato velim. Cjenovni rang je TOP pojačanja :D
|
Citiraj:
|
Aalborg - plitak potok :D
|
Citiraj:
|
PSŽ danas popljug'o prijateljsku, i to na spektakularan način :D
|
Skoro ko Bayern od Salzburga :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema AAlborg šanse. Nabit ćemo ih tamo već u prvoj. |
Citiraj:
|
trebaju uvesti financijski fair play
|
I ograničiti širinu klupe tj. ukupan broj igrača koje klub može imati.
|
Ka bi isto volio vidjet neki fair play ili salary cap kao u 'murici ali nece biti nis od toga duze vrijeme
|
Morata signs for Juve, evo i službeno potpisao na 5 godina.
|
Mislim da se moderni kapitalisti ne bi složili sa salary cap-om. Tržište regulira. Netko traži, netko da i to je biblija i nema dalje. :)
|
Taj Hames je trenutno najprecjenjeniji igrač na svijetu, bez ikakve dvojbe.
Vjerujem da će kroz koju godinu postati vrh od igrača, s obzirom da može igrati na više pozicija (oba krila i CAM), ali trenutno vrijedi pola te cifre koja se spominje. Trenutno, definitivno ne vrijedi više od Anhela De Marije, a kamoli 20(ak) milja više. Spominje se kombinacija 4-2-3-1 tj. Kroos i Modrić na zadnjim, te Hames ispred njih (između "sedmice" i Bejla), ali to je definitivno pre pre ofenzivan setup, čak i za Realove pojmove. Nadam se da će Kroos i taj Hames početi igrati (u fazi obrane) kao nikad u životu, jer inače se Alonsu piše još jedna duuuga sezona. |
Mislim da su najbolji dani iza sedmice.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:07. |