![]() |
Origigi sa Steama.
|
Izašli neki pečevi jučer i danas pa probaj opet. Kao i to da stavi zadnje drivere od grafe.
|
Probao i nakon malo vrimena odusta... promasaj igra.
Nije kreativno niti strasno nesto. Previse jednostavno za moj ukus. Jedino sto je dobro optimizirano drugo nista. |
Konačno sam upogonio Redux paket, 2033 je u tijeku.
Stigao sam do izlaska iz Marketa, i nisam zasad nešto pretjerano oduševljen. Plus, igra se konstantno ruši/smrzava, skroz nasumce, pa je gnjavaža ponovo učitavanje i prelazak istih dijelova (glupi checkpoint sistem). Postane li možda poslije bolje? Jer, ako je dosad pređeno pokazatelj (i još k tome uz to rušenje), nisam baš voljan tjerati dalje pa bih se prebacio na LL (nadam se da je stabilnija). |
AMD grafika ili "orginal" igra ili kombinacija jednog i drugog?
Imam cca 100 sati na obje Redux igre i niti jednom se nije skenjalo. Radilo glatko ko butter. |
Nvidia, Steam.
Ne znam u čemu bi mogla biti stvar, s ostalim igrama nemam problema. |
Možda ti je fizika od envidije outdated. Skini zadnju sa nvidia sajta. Samo fiziku, bez drivera. I pokreni instalaciju i samo next next next. Nekima se rušalo i zbog toga.
|
Tko dosad nije kupio sad mu je prilika. Obje igre za samo 13,59€, vrijedi do 15.12.
Metro Redux Bundle |
Dobra prilika.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Jučer, pola sata prije isteka one ljetne akcije na steamu, uzeo obje igre (Metro Redux Bundle) za ukupno 7,99€. :D |
Ja nisam amater nego veliki fan serijala pa sam napravio preordevor :) a i to je bilo pred godinu dana :p
|
ma malo se šalim, NHF :D
Mislio sam uglavnom na cijenu za koju sam dobio obje igre, pa kontam da je to steal za te pare (doduše, nisam ih probao ali po komentarima izgledaju super). |
60 kn za obje Redux igre je mukte, a ne ni kikiriki. :)
Jel ide i DLC uz to? Ako da, onda je fakat muktešina. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čabe ;)
|
Ja uglavnom idem tom logikom, kasnim u prosjeku 2-3 godine, pa uzmem nešto full ispolirano sa zadnjim patchevima za nekih 10-15% od inicijalne cijene. :)
Tako sam za ukupno cca 40 € dobio Batman Arkham Asylum, Batman Arkmam City, ova 2 Metroa, GTA pack (sve osim GTA 5), Fallout New Vegas sa svim DLC-ima, Deus ex Human revolution directors cut, i System shock 2. doduše, nisam u trendu al ajd :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve stoji. Svi tako radimo, ali kad si fan, onda okineš pare prije i više njih :D
|
To je sasvim OK, ako je netko fan serijala. Ja bih napravio preorder, doduše samo u jednom slučaju, ako bi butter boy:
![]() najavio ono što svi čekaju.:) |
Nemojmo... nemojmo... :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:04. |