![]() |
Citiraj:
ahahahahahahahahaha kaj fora ko sa detektorom? |
Morao ponoviti ubijanje bandita kod Fox-a(rušila se igra) jer ga ubiju ako se nedjeluje brzo pa nevalja, a sadsam sve sredio i on i dalje samo čući s podignutim rukama(uhičenik):D jbg. kako dalje ima tu još jakooo puno poliranja i opet nakon xy godina rada vani je poluproizvod:fuming:
|
Vidio danas na redditu pa reko možda nekoga zanima ili ne zna.
Citiraj:
|
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...05586588_n.jpg
Bacite pogled. Isplati se ako imate problema s igrom. |
Lost Alpha - Garbage je genijalan, level dizajn je puno autentičniji, u odnosu na ovo SoC djeluje kao karikatura i skroz je dumbed down. Inače ovo je sada i najrealnija "vodka simulacija na tržištu", roknem 3 boce da smanjim level red radijaciju, na cesti se sprema shootout, a ekran se ljulja ko blesav :D
|
Osobno ću sačekati još jedno vrijeme s modom, da malo ispeglaju bugove. Vrijeme kratim autumn aurora 2 modom i odlično je.
|
Ja se samo nadam da će baš updejtovi dolaziti, a ne potpuno nove verzije igre pa da moramo sve ispočetka skidat :D
|
Ka sta sam vec reka kontrole se nedaju mjenjat,/fsgame,ltx/je sheban ...
Kratki đemplej. https://www.youtube.com/watch?v=SygVbPWiFhE |
Citiraj:
|
Omera grammar nazi :P
Evo i ja skinuo i krenio igrati,wow koliko zelenila za razliku od svega prije sto sam igrao,izgubljen sam u ovoj dzungli,mogu reci da mi se svidja puno vise ovako nego tmurno i sivo-smedje kao prije Igra ide fino na skoro max postavkama bez AA na laptopu u potpisu tako da sa malim laggom je prihvatljivo,fina optimizacija Nego,sejvam da mi bude Dynamic osvijetljenje i par postavki i on stalno vraca na Static i smanji rezoluciju,kako sejvati postavke ? I ajde ne budite cke,otkrijte stashove ako ste nasli koji dobar :D |
Ako mjenjas osvjetljenjedx9,dx10 moras izaci iz igre da ti prihvati postavke/samo igra ti kaze kad promjenis/ ne mjenjaj te defoltne kontrole jer ne radi te se i nekad kreša igra radi toga kad promjenis, ponavljam da je shebano i da cekate patch ili igrate sa defolt kontrolama.
btw mjenjanje fov-a je moguce kroz konzolu :) fov 75,83,90 ... |
ja sam na f1 i f2 stavil zavoj i pp i upamtilo je
na nekim djelovima igra ide skroz glatko a negdje zapinje npr. izlazak iz sidrovičevog bunkera zna potrajat |
Mrvicu je preteško i prezahtjevno, vizualno dobro ispeglano, ali opet, meni je bitniji gameplay. Čekam da dođem do mapa kojih nije bilo u orginalu, baš me zanima kak su to napravili...
|
Ja uspjeo riješiti Fox-a, netreba pobiti bandite jbg. ja naviko što god se crveni potući:D i obićno i oni pucaju prvi ali ovdje je nešto drugačija šema izgleda prvo treba pregovarati i obaviti misije pa onda potući kako bi se nabavilo oružje i ostala oprema:D
|
Nemojte me kamenovati ako vam ovo kazem :D
Igra mi je nekako prezelena,previse ukrasena,jest da graficki lijepo izgleda(necemo spomenuti da je neoptimizirano i da je puna bugova) ali nekako mi ne sjeda...Oridzidzi mi je nekako bolja... |
Nisam još igrao već ću sačekati pokoji patch, barem da se riješe ove glupe banalne stvari tipa sejvanje, kontrole i slično.. Pa jbt, čovjek se pita što su oni radili sve ove godine :D
No dobro, pokoji patch pa onda fino sjest i šibat Zonu ;) Albert, da, gledam malo gameplay, također mi se čini prezeleno i prebujno, no bumo vidli kako je "u živo".. |
Čitam vaše dojmove i opservacije i sve više i više se potvrđuje da je ipak teorija zavjere o navodnom leaku istinita. Na kraju sve je to dobro zamišljeno, ali to nije ni blizu kraja završeno i dovršeno, bez obzira na nekoliko datuma izdavanja.
|
knjigu sam našo al di nač stash :hitthewal:
|
Inače se zna random rušit, overwrite save-ova nije preporučljiv, morao sam prebaciti na dynamic svjetla jer se inače ruši dok loada Rostok (koji se u LA drugačije zove). Uglavnom da, daleko od verzije za koju bi netko mirne duše mogao tražiti $. Ovako je čovjek spreman malo se mučiti, većinom radi nostalgije a manje radi kvalitete same igre. |
Ma ne smeta me tolko nezavrsenost i neoptimiziranost (origigi soc se i dulje radio pa je bio bugovit :D)...
Leveli su vizualno sjajni, prostrani, sve lijepo izgleda, svaka cast ekipi na trudu ali ne izgleda mi to kao old forgotten stalker... Nema mi igra dusu i nema onog posebnog gusta s kojim igram origigi. Solidna prerada, zabavna igra ali SOC s complete modom je prica za sebe. Najbolja stvar koja iz ovog moze izaci je da se stvori dovoljno hypea da dobimo pravi novi nastavak :) |
fala
mislim da bi moglo bit dobrih modova |
|
Meni ovo izgleda kao Pripyat. Ako sam dobro upućen, černobil je manji, više kao selo i nema baš zgrada ovakvih.
|
za one kojima je možda promaklo..
http://www.kiddofspeed.com/ |
A nije nije promaklo.. Odlicno je..
|
Citiraj:
Upravo tako danas izgleda područje oko elektrane. Otkad nema čovjeka šuma se vratila i u gradove, sve cvate, u proljeće naravno, svuda ima mahovine, bršljana, voćke daju plodove itd. Ima i živina koliko god hoćeš, dabrova, vukova, lisica, kuna, jelena, riba i ptica svih vrsta. Kad se odmakne od Pripyatskih ruševina sve izgleda idilično, samo ništa nije jestivo. :D |
Za neodlučne evo djelić događanja.
Uglavnom da, slabo veze sa SoC :D |
Citiraj:
Ne tvrdim da nije istina, nego da postoje i priče da nije bila tamo. Citiraj:
A zgrade će se za koju godinu urušiti pa će na kraju i Pripyat biti jedna velika šikara :D |
Ja ću pričekat ovaj patch koji navodno dolazi ovaj vikend. Trenutno je u igri previše bugova. Čovjek se zapita da li su uoće testirali mod.
|
Citiraj:
Koja budala bi dala pare za to bugovito neoptimizirano nedovršeno ostvarenje velikih genijalaca koji već 6 godina drkaju po tome? Žao mi je što sam imao pravo o tom modu što će biti kad izađe. Da će ga izbaciti kao što je MS izbacio Vistu. Tek toliko da masa bude zadovoljna. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |