![]() |
Zadnji put kad sam ima takav problem (HD6850 grafa) bilo je do starih drivera.
Nova igra (Rage u mom slučaju) = novi driveri = rješenje problema :D |
Citiraj:
imam neznam ni sam kolko sati coda1, cca 200h mw2 multy, i 100njak mw3/ bo multiya. Odigrao ih sve:chears: Govorim vise o mehanici igre osjućaju težine oružja, ne volim to sprejanje u multiyu, sto NE znaci da je igra losa, već da meni ne sjeda neki njen aspekt. Moram prvo probat betu prije nego se odlučim kupit ili ne |
Lista perkova, mapa, oruzja...
Trebalo bi biti 15 mapa, valjda ce biti i neka malo veca od ovih iz bete. http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=101030552 |
Dosta zabavna zasad a sta se tice perfomansi onako za betu sasvim solidno ali sam primjetio da ima onako neke cudne lagove na momente bila igra na low ili max.
http://www.youtube.com/watch?v=7WZVqd6uO1o |
Ima netko beta key viška?
|
Nemam al ne planiram prat to vise pa ti mogu dat origin login pa se igraj... Add me na steam: prilence
|
@ivan ak slucajno ne nabavis key, sam napisi poruku EA i dobit ces key kroz koji sat, provjereno radi
|
Hvala svima, budem pokušao sa EA:)
|
Napisao poruku u EA kako nisam dobio key i pojavio mi se u Origin :D
|
Uhvatih vremena malo jučer za odigrat par rundi, dojam je, onako, meh.
Ništa što vrijedi toliko novaca, niti što bi vrijedilo dugotrajnog igranja. |
Kupiti kad bude 15 eurića i to je to XD
|
Ako ste zainteresirani da se addamo na origin i bacimo skupa u timu (zvuci ko vise fun), moj origin: prileee
|
Koliko dugo traje beta?
|
Citiraj:
sto se tice igre, da nema titana, rekao bi da igram mod za cod4. nista posebno. /skip http://s20.postimg.org/ptt6pmprd/Tit..._27_03_750.jpg |
Citiraj:
Meni je igra dobra, ali još važem dal da uzmem key (€30). |
Odigrao nekoliko partija iako key imam otkako je izašla beta.
Da je loše - nije. Da je predobro - isto nije. Ali dovoljno dobro za fast i mindless fun (kad su ti team u BF-u moroni sa IQ-om sobne temperature pa ne vrijedi ni igrati) Vjerovatno ću uzeti key at some point od nekog online resellera. |
Meni je igra dobra, jednostavna, zabavna.
Baš ono, za gušt. |
kod mene je za sada titanFAIL jer se ne mogu spojit. No servers found mi stalno izbacuje..... uzas...
Jel se netko susreo sa ovim problemom? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam je uzeo, zabavna mi je, za brzinsko bezumno unistavanje taman...
|
Citiraj:
Kako rekoh, ja ne budem dok cijena ne dođe do max 10€, za mene više ne vrijedi. |
Jesam, jer im vec beta radi savrseno, da ne spominjem hitdetekciju, itd.
|
Citiraj:
Debalans je čest, vidio si nekoveče kad smo igrali i svi top leveli s jedne strane, dok je s naše strane bio samo jedan, i gubili smo sve runde, razlike u pingovima su povelike i osjete se (gađao sam lika sa punim rafalom i pao je ono, nakon povelike muke, a pogađao sam ga cijelo vrijeme), pogledam ping, 150 razlike.... |
Citiraj:
Meni je ping ok... |
zasad sigurno ne namjeravam uzimat ovu igru jer ju nisam ni probao mozda jednom kad bude ispod 20€ :) i kad ju poprave
|
Mene mechovi podjećaju na mechove iz pacific rim-a, mogu pucat, a kad se priblizis drugom mechu onda ga mozes melee-at ili mu iščupat pilota :D
|
Citiraj:
Beta nema veze s lošim matchmakingom, pogotovo ako uzmemo u obzir da su eu serveri u pitanju, pa ping od 180 ne bi trebao imat prosječan eu igrač, to su pingovi za us igrače. |
bilo bi ok da sam je uspio pokrenut...uvijek crash nakon 10 sekundi ulaska u igru...cak sam i win instaliro nanovo...vidio sam par postova na forumima ali nigdje nije bilo odgovora za crash...
|
GT mu je dao ocijenu 9.3 E sada ili reklama ili ne znam.... Ako ce igra raditi kako treba mogla bi biti dobra.
LINK |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:43. |