![]() |
malo pitanjce, ima li igra ugrađeno upravljanje sa mišom (kao gtr2 i lfs)?
kad već spominjete gtr2, kojeg i dan danas skoro svaki dan vozim... |
Citiraj:
:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mogu sloziti sto se oce gore... daj savjet neki - i bilo bi cool kad bi se mogli dogovoriti neki dan za naci nas nekoliko na serveru :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa to i je ideja - bez razbijanja ;)
Ja mogu sutra tokom jutra il' oko 6 popodne. Ili iduci tjedan negdi predvecer. :D E, da... budem do onda slozio i teamspeak server. Korisno. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ts nije problem. Meni oko 6 popodne vise pase. Volan je formula force ex, dobar je motor u njemu, pa uz malo namjestanja da se igrat. |
Budem i ja navratio sutra u oko 6 popodne :)
|
Tko bi sve na TS, nek mi pošalje privatnu poruku.
|
Malo forum zbananiran bio....
Aj'.. bum ja danas oko 18h online. Mogu i TS3 server isto sloziti (u biti imam ga.. bum info stavio kasnije). |
Počeo igrati karieru, koja zabava igrati stari m3, obožavam kada driftaš u zavoju i onda kontra rotiraj da ga ravnaš, prezabavno :)
|
.. opet da se vratim na sto prije rekoh - probaj RUF-a vozit.
Fenomenalna zabava :) |
Vozite li štogod? :)
|
U zadnje vrijeme ne jer se pripremam na rFactoru 2 za nešto drugo :D
|
Voza se malo pomalo :D
... no, MP je jos uvijek li-la.. pa to malo kvari dojam. |
Zonda R-Nordschleife-6:28:134
tamo sam najviše :D |
Povremeno izguštam koji krug na Grobniku sa Pagani Zondom na xbox360 kontroler :goood:
|
Ja imam problem sa ovom igrom, a to je da mi FF ne radi...
Imam G27, normalno instalirane drivere, u opcijama sam stavio g27 presets, ff je ukljucen ali ne daje nikakve znakove zivota Zna netko? |
Jer ide dobro igra na kontroleru. Ja sam probal one ranije verzije i islo je i na tipkovnici samo ne znam do kolko brzo..
Ja se zabavljam sa RR3 sa Ultrom ko volanomi lev 157, 96 auti u garazi i svi slozeni slodino bez da sam im kune dao. Vozim sve rucno i sve off. Tek tak je igra zabavna. . Challange za "free" auto je svaka dva tjedna al treba imat zlata. za sad sam pobro sve aute, dva f1 i svasta.. |
Citiraj:
Assistovi? |
|
Dajte samo mi recite da li je neko vec ubacio Ferrari FXX K u igru? Izgleda da radi svima osim meni, a bas zelim zvjerku :)
Inace ja sam na v1.1 + DLC |
Citiraj:
|
Uspio sam nakon puno pokusaja... zbog nekog razloga nije radilo da ga hebes. Sada sam premjestio cili folder i pocistio sve sto bi moglo imati efekta; inace dobar mod ali treba malo tweak da ne ide priko nosa non-stop :)
|
Dali itko ovo igra sa logitech g29?
|
Ako netko želi kupiti igru prodajem ju za 180kn sa sva tri DLC-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:27. |