![]() |
pala je N80 sa petog kata..klizni model, jel.
I razbila se. |
Očekivao sam omanji krater ali vidi se da je Nokia počela fušati na kvaliteti... mislim, kak mob nije preživio pad sa petog kata, geez :D
|
Već par godina na mobitelima ima GG, a naručio sam kineza bez njega pa me zanima da li ljudi koji ga nemaju imaju problema s ogrebotinama u normalnom radu (neki put i s prljavim prstima) i nošenju istog solo u džepu.
|
#mbusic: Mogao si napisati odakle si preuzeo post i da nije tvoj.
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiln...=asc&view=flat |
Isti korisnik, drugi nadimak.
|
pa možda je to isti čovjek jel...
|
Možda je u šumi. Tak svejedno. Ništa novo što nismo pročitali već koliko puta i vidjeli čak mislim na youtubeu u "uništimo neki uređaj to prove a point" stilu. :)
|
Isti korisnik, drugi nadimak. Na bugu sam popio par banova pa moro promjenit nickove :)
Inače od značajnijih tema, i ovo je moja bila.. http://www.bug.hr/forum/topic/mobiln...ot/113178.aspx |
Citiraj:
Dobri postovi sto si pisao u Androud zablude. |
Citiraj:
Folija je za one koje zele znati vise.... |
Onda ja nemam srece sa mobovima, kolko god ih pazio gotovo uvijek naleti neka ogrebotina koju mozda samo ja vidim ali je prekasno, znam da postoji i onda rageam. :D
|
Kupi si nekakvu torbicu koja se kači na kajiš, i mob drži vodoravno.
Em ti ne smeta u hlačama (osobito ako radiš), em ti je uvijek dostupan na brzinu, em se ne grebe, jer se težina raspoređuje uzduž dužeg brida, te je mogućnost grebanja umanjena. Zadnja 3 mobitela mi nisu imala ni crtice, baš zbog toga. Osim HTC Desirea, on je imao ogrebotinu kod power tipke, ali zato što mi je pao na beton. |
Lol torbicu na kajiš, pa to nose starci od 5+ banki :D
|
Ili oni kojima mob u džepu jednostavno smeta. A meni smeta.
|
Ja si kupio pederušu
|
Je, jer su svi ovdje takvi teški macani da bare usred bijela dana đevojke nježnijeg spola. :D
|
Jbg, u 7. mj. sam bio "macan" on 118kg, sad sam "macan" od 93kg.
Al opet, smeta mi. Ako nosim u džepu, razbit ću od radni stol. |
Pa nije išlo tebi :) Nego ovima kaj su protiv pederuša. Ako ništa, bar prek ljeta imam 4 džepa u hlačama pa ajde. Ali ako obučem trapke, na koju foru spremiti cigaretu, novčanik, ključ, mobitel i kaugume? A da ne izgledam kao pripadnik susjedne zemlje sa pljugom u džepu košulje :D
|
Kakvo je to lito u kojem nosiš hlače :D :D
|
Čuj, ljeto il zima, ruksak sa sobom imam. Ako ništa, bar zbog par dvolitri :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |