![]() |
Citiraj:
Probaj u "app storeu" svog tv-a promijeniti regiju. Na mom philips tv-u također nisam imao netflix app i slučajno skužio da mi je app store u HR regiji. Promijenio na USA i opet nema netflix app. Tek kad sam na UK stavio bilo je. |
Nema sta nisam pokusao, otkazao subscription, neda mi se s ovim zayebavat. Za jedno pol g, g dana dok sve popeglaju i ubace titlove, budem probao opet.
|
Ne znam jeste li čuli, ali ovo su loše vijesti za one koji koriste VPN i slične načine za pristup Netflixu:
"In coming weeks, those using proxies and unblockers will only be able to access the service in the country where they currently are," http://www.cnet.com/au/news/you-can-...ontent-abroad/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ima dobrih naslova samo steta sta san vecinu vec pogleda, al inace sadrzaja jako malo
|
House of Cards dosao na nas Netflix
|
Iskreno, nedostatak hrvatskih titlova na Netflixu mi nije nedostatak već prednost jer sam alergičan na loše i polovne hrvatske prijevode. Također, iako trenutno ima manje sadržaja nego pickbox, netflix ima jednu veliku prednost a to je i sadržaj preko cijelog ekrana. Starije serije i filmovi na pickboxu su isključivo 4:3 što zna biti poprilično iritirajuće na 40" 4k monitoru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da nigdje ne kaže da je 600x480 vec 4:3 a ne 16:9? |
Pa dakle na pickboxu su emitirane u originalu. Dok netflix očito izreže dio slike gore i dolje da bi popunio cijeli ekran.
A to koliki je monitor i koja je rezolucija istog je potpuno nebitno u cijeloj priči. |
Citiraj:
Ako ista serija na Pickboxu ide u 4:3, a na Netflixu u 16:9, to je vjerojatno znak da Netflix ima "noviju" verziju koju je studio (kvalitetno ili nekvalitetno) konvertirao u omjer 16:9 kod pripreme materijala za HD TV/Bluray, dva primjera koji mi sada padaju na pamet su Friends ili prvih pet sezona Buffy the Vampire Slayer. Obje su televizijske serije naknadno dobile HD/16:9 tretman, a o (ne)kvaliteti toga ima tone primjera na netu jer je kadar proširen, pa se povremeno s lijeva i desna vidi oprema, predmeti i likovi koji nisu trebali biti kadru. |
Ima li još netko problema s kvalitetom slike danas? Pustio sam House of Cards S1:E9 i ovo je slika koju dobijem. Probao sam još pokrenuti Jessica Jones S1:E7 i par filomva te slika izgleda jednako loše. Pustio sam seriju u Chromeu, IE-u, Edgeu i Netflix app-u, ali nema nikakvog pomaka.
Uvijek stavim da mi je bitrate na najvećoj ponuđenoj vrijednosti. Imam onaj paket u koji je uključen HD, a internet je 50/10. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
I meni je od ponoći sve po starom, pa sam uspio pogledati cijelu prvu sezonu do kraja :)
Mislio sam da je problem možda negdje na mojoj strani, pa da to mogu nekako riješiti, ali čini se da je bila samo neka privremena smetnja kod njih. |
Uglavnom imate za netflix(meni) odlicnu ekstenziju za chrome/operu: Super Netflix
https://chrome.google.com/webstore/d...pllicjebblphoc Funkcionalnosti: Biranje kvalitete reprodukcije Custom Subtites(samo dfxp format), gašenje forced titlova Promjena servera i još neke funkcionalnosti, radi samo u html5 playeru |
Jel ima neko iz njemacke da koristi Netflix ? ubiti kako to funkcionira...gledo bih neke filmove i serije a posto je ovdje torrent zabranjen trazim nacin
|
meni ne radi više proxy/vpn, geoblocka me
|
Jel ima na lokalnom Netflixu Simpsoni i Futurama?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mogo bih probat to thx |
Citiraj:
|
Citiraj:
za torrente kazne dolaze od 800 eura pa na dalje |
Imam ti ja Netflix u Njemi. Ja ga gledam preko Telekom media boxa, a mozes ga gledati i na kompu ili Smart TV-u.
Takodjer imas jos i maxdome i Amazon Prime. Na svima imas mjesec dana probe besplatno pa probaj. Samo ne zaboravi da ako prekasno otkazes da ce ti naplatiti naredni mjesec. |
Citiraj:
thx danijel daj mi molim te reci kak to placanje funkcionira preko konta ili ? i koja brzina neta treba za steam? vodofon 16mbits ok ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je više nego dosta 16 za HD |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:03. |