PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Koju MBO za Venice? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=25014)

CatKiller 13.09.2005. 17:27

Uuuu vrag me zel, pa drug jelc kupuje nevidija 7800GTX :p , a ja visim na ATIju, sve se okrece :D ...

Glede ploce - Foxconn WinFast /*neki besmisleni brojevi*/ nForce4 Ultra kosta 630kn ,a ploca je ubojica sto se tice i opreme, OCa i kvalitete (foxconn radi ploce za intel) u tom rangu... jedva cekam da to uparim sa nekim X2 :cool:

Jelc 13.09.2005. 17:37

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
Uuuu vrag me zel, pa drug jelc kupuje nevidija 7800GTX :p , a ja visim na ATIju, sve se okrece :D ...
Ima se para, pije se????:D :D :D
Kaj te nikaj nije poškakljalo u imenima Paske, Pasarić... gospođa Pasarić???

Jebo sliku svoju ako bi ja kupio grafu od 4000+ krznaša, pa puklo bi mi srce židovsko...:p

I to Nvidiu za boga miloga...:D

bdw-ti na ATI-ju visiš stalno koliko ja vidim.:clap:

CatKiller 13.09.2005. 21:48

Ups, male sam se zaletel :) ,valjda radi onih defaultnih 0,5 promila vu zraku :)

Jelc 13.09.2005. 22:06

Citiraj:

Ups, male sam se zaletel :) ,valjda radi onih defaultnih 0,5 promila vu zraku :)
A kaj piješ kad ti škodi:)

CatKiller 15.09.2005. 20:34

Citiraj:

Originally posted by Jelc
A kaj piješ kad ti škodi:)
Ma povlekel sam male preveč ove arome od frishke Leadtek 6800LE (16,6 ;) ) pa mi je škodilo...

Isus 16.09.2005. 01:59

1 privitaka
Citiraj:

Originally posted by RAK

DFI NF4 UltraD -

Zujalica koji treba zamijeniti uz modifikaciju Coolermasterovog pasivca. NE ZALMAN. On ne ide na to. ?

Rak, moram te opovrgnuti Zalman ide normalno na nF4 čip na DFI grafa se stavi u drugi utor i ide sve ko bog čak ima mjesta da se stavi ZM80D-HP.

Naime Zalmanov pasivac ima visoki srednji dio i sa svake strane je niži na visini CM pasivca, s jedne strane su dva reda niža a s druge jedan.

Kaj se tiče hlađenja ja sma na ZM80D-HP morao skinut 12cm vent jer neide i stavio sma 92mm a sa stane sma zašarafio 12cm koji viri preko gornjeg ruba Zalmana i puše po "NBu".

Sutra ću stavit sliku da vidite pasivac na "nbu". za sad smao vent kaj puše po njemu.:D

i mogu reći da nisam ostao dužan svom avataru:D

Paske 16.09.2005. 09:01

Citiraj:

Originally posted by Isus
Rak, moram te opovrgnuti Zalman ide normalno na nF4 čip na DFI grafa se stavi u drugi utor i ide sve ko bog čak ima mjesta da se stavi ZM80D-HP.

Naime Zalmanov pasivac ima visoki srednji dio i sa svake strane je niži na visini CM pasivca, s jedne strane su dva reda niža a s druge jedan.

Kaj se tiče hlađenja ja sma na ZM80D-HP morao skinut 12cm vent jer neide i stavio sma 92mm a sa stane sma zašarafio 12cm koji viri preko gornjeg ruba Zalmana i puše po "NBu".

Sutra ću stavit sliku da vidite pasivac na "nbu". za sad smao vent kaj puše po njemu.:D

i mogu reći da nisam ostao dužan svom avataru:D

Koljega - vidim došli smo do istog zaključka kako hladiti Chipset na DFI :D .

Inaće se grije ko mutav, ali sada - ladan ko špricer :beer: :rolleyes:

Jelc 16.09.2005. 13:35

Citiraj:

Ma povlekel sam male preveč ove arome od frishke Leadtek 6800LE (16,6 ;) ) pa mi je škodilo...
Je....sad buš valjda konačno mogao upucati nekog u COD-u prek pol mape...:p

Već se ti budeš vratio na ATI-kao i svaki put:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23.