![]() |
Uuuu vrag me zel, pa drug jelc kupuje nevidija 7800GTX :p , a ja visim na ATIju, sve se okrece :D ...
Glede ploce - Foxconn WinFast /*neki besmisleni brojevi*/ nForce4 Ultra kosta 630kn ,a ploca je ubojica sto se tice i opreme, OCa i kvalitete (foxconn radi ploce za intel) u tom rangu... jedva cekam da to uparim sa nekim X2 :cool: |
Citiraj:
Kaj te nikaj nije poškakljalo u imenima Paske, Pasarić... gospođa Pasarić??? Jebo sliku svoju ako bi ja kupio grafu od 4000+ krznaša, pa puklo bi mi srce židovsko...:p I to Nvidiu za boga miloga...:D bdw-ti na ATI-ju visiš stalno koliko ja vidim.:clap: |
Ups, male sam se zaletel :) ,valjda radi onih defaultnih 0,5 promila vu zraku :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
Naime Zalmanov pasivac ima visoki srednji dio i sa svake strane je niži na visini CM pasivca, s jedne strane su dva reda niža a s druge jedan. Kaj se tiče hlađenja ja sma na ZM80D-HP morao skinut 12cm vent jer neide i stavio sma 92mm a sa stane sma zašarafio 12cm koji viri preko gornjeg ruba Zalmana i puše po "NBu". Sutra ću stavit sliku da vidite pasivac na "nbu". za sad smao vent kaj puše po njemu.:D i mogu reći da nisam ostao dužan svom avataru:D |
Citiraj:
Inaće se grije ko mutav, ali sada - ladan ko špricer :beer: :rolleyes: |
Citiraj:
Već se ti budeš vratio na ATI-kao i svaki put:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23. |